Roma - Inter

Uff, 1:1. Uz jsem myslel, ze ten gol VAR odvola.

Zatim to jde, ale potrebujeme vyhrat, Napoli a AC nam dychaji na zada a skoncit bez poharu by byl absolutni propadak.

Ten fotbal se mi líbí, z obou stran. Džeko se asi na Veronu blbě vyspal, dnes vypadá dobře.
Bruno Peres je vtip.
Se Smallingem vzadu bych byl klidnější, ale líbí se mi, jak to hrajem. Škoda, že Manciniho Handanovičova chyba tak překvapila, že to neproměnil. Mohlo to být 1:0 namísto 0:1. Dobré srovnání do kabin, jsem rád, že se z VARu neposral, protože tam objektivně nic nebylo.

daje

Není to špatné zápas bez šanci ale makaji tak to vidím 😎ovšem ty centry to je fakt jak v okrese 🙉 zápas co zápas pořád dokola nevím co tam každý den trénují když přijde zápas je sám a trefí prvního stojícího hráče 😁😂😁 vyhrajeme

Tak takovou penaltu můžeme udělat jen my :aaaa: (má štěstí že dal Gola dneska)jinak to nebylo špatné 😉Inter ani my jsme toho moc neměli hodně taktický svázaný fotbal, škoda že posledních 15 minut jsme už jen bránili a vůbec nechtěli ohrozit bránu soupeře a pak přišlo co zítra poběží v TV 🙉🙉🙉

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Spinazzola hrál výborný zápas, poněkolikáté už, ale pak se bohužel zbláznil.
Škoda jak zmrd, upletli z hovna bič.

Aký výborný zápas? Kedy hral dobre? Od toho svojho prestupu do Interu odohral 2 dobré zápasy, inak je vždy maximálne priemerný. Minule bol hrozný ale zachránil to asistenciou. Dnes dál gól vďaka De Vrijovi a na konci sa korunoval.

Hráme 3-5-2 s otrasnými WB's.

Tonetto s Cassettim by boli ešte aj teraz platnejší jak Bruno so Špinom.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Spinazzola hrál výborný zápas, poněkolikáté už, ale pak se bohužel zbláznil.
Škoda jak zmrd, upletli z hovna bič.

Ja teda ze Spinazzoly rozhodne odvazanej nejsem a ani dneska mi neprisel jako kvalitni obrance. V ofenzive jeste dobry, obcas vymysli prunik, zajimavej centr a neboji se jit proti vice obrancum. Ale v obrane je to za me nekomcentrovanej, pozicne spatne hrajici obrance.

Doufam, ze ho v lete nekdo koupi.

A to, co predvedl na zaver, to bylo vylozene tragikomicky.

Mně se docela líbí. Je rychlej, odvážnej, slušně technicky vybavenej, má vynikající kondici, naběhá toho od praporku k praporku moře,... Neříkám, že je to světovej bek, v bránění má rezervy, o tom žádná, ale včera mi ho bylo spíš líto, protože u toho zákroku vypadal jak já po osmi pivech, bohužel.

Hloupa chyba nas stala 3 body a snad vubec prvni vitezstvi proti opravdu silnymu souperi v teto sezone, ale je tam videt nejakej progres a zda se, ze to Fonseca prozatim zvladl ukormidlovat, ale priste se SPAL to musi byt opet bezpodminecne vyhra.

Spinazzola hral dobrej zapas, skoda ze ho pokazil tou penaltou. Ani ten Bruno Peres neni v novym rozestaven zdaleka tak tragickej, jak se tady pise, v ty vysunuty pozici mu to sedi o dost vic.

90210 napsal:
Spinazzola hral dobrej zapas, skoda ze ho pokazil tou penaltou. Ani ten Bruno Peres neni v novym rozestaven zdaleka tak tragickej, jak se tady pise, v ty vysunuty pozici mu to sedi o dost vic.

A komu by to tam nesedelo viac? Nie je krídlo, nie je obranca. Keď sa útočí, tak sa tam primotá, keď sa obraňuje, občas tiež pomôže. Obaja sú defacto zbavení zodpovednosti, preto by mali byť pridanou hodnotou, ktorou proste nie sú. Bruno možno je schopný v strede poľa zakombinovať so stredopoliarmi, a na nejaké narážačky a tak nie je úplne na zahodenie, no ako sa dostane do rozhodujúcej tretiny, ku kľúčovej prihrávke, je úplne na hovno.

A Spinazzola dobre určite dobre nehrá, je mäkký, málo agresívny, občas sa síce snaží, ale aj tak loptu zavedie tak maximálne za čiaru. Obaja tým svojím štýlom hry (daj mi to sem do nohy) pripomínajú starých pánov. Zo Spinazzolu navyše vymizla taká ľahkosť a snaha, ktorou sa prezentoval v 1. polovici sezóny.