Roma - Fiorentina

ofiko skoro:
Pau - Mancini, Smalling, Saša - Brunetto, Dia, Veretout, Spina - Lo, Henrik - Jacko

Aspoň že vedeme...v druhém zabereme a je to

Proč není Ünder?už je odepsaný nebo zraněný?

Slavím nározky od pátku 😁😂😁 vidím to jedním okem (únava veliká) Fiore bezzubé(jen tu tyc měli) snad tři body 💪👌 výsledkově se nám teď daří jen tak dále

pasta napsal:
Slavím nározky od pátku 😁😂😁 vidím to jedním okem (únava veliká) Fiore bezzubé(jen tu tyc měli) snad tři body 💪👌 výsledkově se nám teď daří jen tak dále

Já taky 😄
IMG_20200726_082337_890.jpg

Nezaslúžené 3 body vzhľadom na tie penalty, ja by som nepískal ani jednu (tú prvú s prižmúrenými očami možno áno), druhá nechápem, ako mohla prejsť VAR-om. Čo sa ale fotbalu týka, tak sme boli lepší, boli tam 2 tyče + Mikyho super šanca. Asi od 25. minúty sa na to dobre kukalo.

Spina s Brunom dnes super výkony, aspoň takto si predstavujem, že by tam mali na tejto pozícii obaja hrať. Škoda toho gólu, okrem ktorého teda vyzeral Diawara ako Kante, ktorý vie kopať. To je strašný divnotýpek, skvele zapadol do tohto blázinca.

HugoBoss27 napsal:
pasta napsal:
Slavím nározky od pátku vidím to jedním okem (únava veliká) Fiore bezzubé(jen tu tyc měli) snad tři body výsledkově se nám teď daří jen tak dále

Já taky
Pozooooor

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Dneska mi to uteklo. Dánsko má lauf jak kráva. Dneska 5 minut před koncem vykouzlil pětku jak od moggiho

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

:lol: Dansko mas v nohaviciach.

Nevidel som, iba zostrih. Podla mna obidve penalty boli vyborne. Nieco mi hovori, ze keby nam este o nieco islo, nefukol by ani jednu.

Dresy za me paradni, moc se mi libi.

Ta druha penalta podle me nemela byt, sudi mel podle pravidel prerusit hru uz kdyz zasahl mic, tedy nez Perez vystrelil.

Ale co, tri body doma!