Jj, Mirante s prstom v zadku. :Ok:
Sushi Příspěvků 24,629 15 Led 2019 #22 danko10 napsal: Jj, Mirante s prstom v zadku. :Ok: Click to expand...
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 6,832 16 Led 2019 #23 já to úplně zazdil, tu Coppu, jak je okurková sezona až do víkendu... daje
Largo Příspěvků 3,972 18 Led 2019 #24 danko10 napsal: Jj, Mirante s prstom v zadku. :Ok: Click to expand... Olsen samozřejmě
90210 Příspěvků 4,153 19 Led 2019 #25 IL PRINCIPINO (Richie) napsal: já to úplně zazdil, tu Coppu, jak je okurková sezona až do víkendu... daje Click to expand... Jak muzes zazdit pohar? Ja ho mam uz leta radsi nez ligu. Staci nejak haluzove vyhrat 3 zapasy a mame trofej a pak si to jeste s Juventusem muzeme rozdat o dalsi. ray: Bohuzel nas v pavouku v SF ceka prave Juve, tam to nejspis bude konecna..
IL PRINCIPINO (Richie) napsal: já to úplně zazdil, tu Coppu, jak je okurková sezona až do víkendu... daje Click to expand... Jak muzes zazdit pohar? Ja ho mam uz leta radsi nez ligu. Staci nejak haluzove vyhrat 3 zapasy a mame trofej a pak si to jeste s Juventusem muzeme rozdat o dalsi. ray: Bohuzel nas v pavouku v SF ceka prave Juve, tam to nejspis bude konecna..
Francesco Totti AS Příspěvků 6,693 19 Led 2019 #27 IL PRINCIPINO (Richie) napsal: třeba překvapíme :wink: Click to expand... Třeba tím že vypadnem už v ČF (teda jestli by to bylo překvapení) Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
IL PRINCIPINO (Richie) napsal: třeba překvapíme :wink: Click to expand... Třeba tím že vypadnem už v ČF (teda jestli by to bylo překvapení) Sent from my HTC One M9 using Tapatalk