ROMA - Dynamo Kyjev

Nedíval jsem se bůhvíjak soustředěně (děti), ale úplně strašný mi to nepřišlo, zejména dopředu. Vzadu jsme jim na mě dovolili moc. Co nedal Eldor, za to by sbíral týden balóny z pole aj v přeboru. Tak krásná akce Pelle/Dybala...

Výhra fajn, ne že ne. Ale to že Hummels má i po dnešku 0' je už fakt hořký. V tom už musí být něco osobního

no tak, porazili jsme poslední tým tabulky gólem z penalty, na konci jsme mohli i něco dostat, nebránili jsme nijak excelentně, útočili jsme bezzubě jako vždy, co se nám podařilo vyrobit, jsme směšně zabili a nakonec jsme se klepali, že to ani nedotáhneme a slavili jsme odkopnutí míče na roh jako gól

jako ano, sláva, ale utrpení

Je jedno kdo tam nastoupí. Prostě to nefunguje. Po dlouhé době jsem viděl pěknou akci Pelle Paulo, co nešlo ani nedat.

U těch záběrů na Matse mě dost bodalo.

Hra na 3 vzadu je taková sračka prostě.

Jurič chválí hru a říká zasloužené vítězství což asi je pravda,že jsme měli ke 3 bodům blíže, ale že by to byla hitparáda to se říct Pisilli Baldanzi plus za mě kone by měli hrát základ pořád.Jeste se vyjádřil že Ndicka je teď na tom lépe než Hummels, nevím proč by nemohli hrát vedle sebe