Respekt k nám "star?ím"

Tak hele ted mi psal nějakej smrad ?e fandí AS a tak ja to fakt beru jo jasně pokecáme proberem něco to mě nevadí , ale tak jako aby mi řekl ?e jsem cucák přitom fandí on AS půl roku to mi připadá ubohý a myslím ?e od těchto kluků by měl být určitý respekt a pokora.

Nechci dělat rozdíli mezi fanou?ky AS je to trochu divný a určitě by se to nemnělo přehánět , ale zato co jsme tady vybudovali ta komunita , která tady před těma 3 rokama nebyla by měla být určitý respekt.

Je to jen muj nazor ja nevim jestli vam někdo pí?e to co mě , ale pokud má nikdo jinej nebo stejnej názor at se vyjádří.

Me taky jeden nadaval bylo mu asi tak 12 let pry je srdcem ultras Roma a fandi AS asi rok a taky nedaval tak jsem ho soupnul do Ignoru :)

No jasný , ted jsem se bavil na icq s Tottim22 kolik nas je v ČR a Sk , myslim si ?e by nebyl problem to nějak spočítat.

Chápu hádky mezi fanou?ky co se fotbalu týče, kolikrát jsem se tady třeba já nebo brácha nepohodl s Richiem nebo 90210? Ale přít se o to, kdo je víc fanou?ek, to nevim nevim... vzpomínám si na jednu podobnou hrozně chytrou diskuzi mých kamarádů v hospodě po asi pátým litru Havany :lol: Tak?e z mého úhlu pohledu je tahle meritokracie (nebo jak to nazvat) mimo.

Mimochodem, komunita funguje dýl ne? tři roky, podle mého názoru (jména Principino a 90210 vídám déle, řekl bych), naopak fórum začalo loňským čtvrtým kolem, tedy ani ne před rokem. Nicméně, pozvi toho "cucáka" sem, takhle je tady jen názor jedný strany a to podle mě není úplně ko?er :)

Přesně si to pochopil Sushi jak jsem nechtěl aby to vyznělo.

Jinak ja si tu komunitu pamatuju nebo spí? víc jsem se tam dostal kdy? byli tahanice okolo Mexese , jeliko? jsem měl aspon trochu přístup k internetu.

Mě jde jen oto ?e prostě respekt musí bejt.

Je to jako kdyby při?el někdo sem na forum a začal ti jsem psát ?e nefandí? AS vubec ten klub nezná? a ?e on je ten super fanda a nakonec ti začne nadávat.

Je?tě jenom abych ho sem pozval tak jsem ho bohu?el vymazal.

Mexes napsal:
Tak hele ted mi psal nějakej smrad ?e fandí AS a tak ja to fakt beru jo jasně pokecáme proberem něco to mě nevadí , ale tak jako aby mi řekl ?e jsem cucák přitom fandí on AS půl roku to mi připadá ubohý a myslím ?e od těchto kluků by měl být určitý respekt a pokora.

Nechci dělat rozdíli mezi fanou?ky AS je to trochu divný a určitě by se to nemnělo přehánět , ale zato co jsme tady vybudovali ta komunita , která tady před těma 3 rokama nebyla by měla být určitý respekt.

Je to jen muj nazor ja nevim jestli vam někdo pí?e to co mě , ale pokud má nikdo jinej nebo stejnej názor at se vyjádří.

respekt k cemu/ke komu/proc?

Mexes napsal:
Přesně si to pochopil Sushi jak jsem nechtěl aby to vyznělo.

Jinak ja si tu komunitu pamatuju nebo spí? víc jsem se tam dostal kdy? byli tahanice okolo Mexese , jeliko? jsem měl aspon trochu přístup k internetu.

Mě jde jen oto ?e prostě respekt musí bejt.

Je to jako kdyby při?el někdo sem na forum a začal ti jsem psát ?e nefandí? AS vubec ten klub nezná? a ?e on je ten super fanda a nakonec ti začne nadávat.

Je?tě jenom abych ho sem pozval tak jsem ho bohu?el vymazal.

jakej respekt? na icq???

S úctou jo, ale ne kvůli době fandění, ne? :lol: :wink:

Prostě .. čím víc nás je, tím lépe. Ne, ?e by se měli lidi bát fandit AS, proto?e je my "star?í" budem bít holema po zádech :lol:

Sushi napsal:
S úctou jo, ale ne kvůli době fandění, ne? :lol: :wink:

Prostě .. čím víc nás je, tím lépe. Ne, ?e by se měli lidi bát fandit AS, proto?e je my "star?í" budem bít holema po zádech :lol:

tu sei admin (prete) ti bacio la mano ma fatte cazzi tua :wink:

Nejsme na českým foru? :lol:

Jo oki ja beru ka?dýho fans kterej jsem přijde a pokeca ne ale aby nam tady v?em začal nadávat z toho co si naosal jsem pochopil ?e kdyby jsem při?el nějakej maník měl nick totti a řekl

Totti: nazdar čur..i jste ho..o fanou?ky AS jste uplny nuly

Sushi: moc rád tě vítám na na?em fóru vítej mezi námi?

Tak asi to chapu blbě ?e? :lol: :lol:

Mexes napsal:
Nejsme na českým foru? :lol:

Jo oki ja beru ka?dýho fans kterej jsem přijde a pokeca ne ale aby nam tady v?em začal nadávat z toho co si naosal jsem pochopil ?e kdyby jsem při?el nějakej maník měl nick totti a řekl

Totti: nazdar čur..i jste ho..o fanou?ky AS jste uplny nuly

Sushi: moc rád tě vítám na na?em fóru vítej mezi námi?

Tak asi to chapu blbě ?e? :lol: :lol:

sme, mas recht, zkus slovnik :wink: :wink: :lol:

ja te chapu, kazdopadne - kdyby napsal tohle (o tom curakovi a tak) - je to jeho vec, pro me to neni zadny problem, proste ho nebudu reflektovat a onbud zmizi ci si najde sobe podobneho ci se zmeni.