Reprezentace

Code:
http://fotbal.idnes.cz/slovensko-problemy-reprezentace-dqo-/fot_reprez.aspx?c=A120914_113143_fot_reprez_pes

DDR je evidentne jednim z tech, ktery si v repre zahrajou lip. Dalsim je Pjanic, dal taky gol.

Tak snad si Dani přenese pohodu. Jinak pak jsem přepnul na Francouze a hráli úžasně, co bych dal za Meneze zase u nás...

AJ napriek tomu, ze mam podane na Cechov, ze vyhraju minimalne o 2 goly, klobučik dole, na toto sa da pozerat :Ok:

Nevidel som, mal som nejake povinnosti, tak len teraz zostrih. Ten Krejci je sikovny chlapec. :Ok: A ti nasi buzeranti neprekvapivo neprekvapili, as usual.

Nahodou nikto z bratov cechov nevykopol Marekiarovi zuby, alebo nezlomil aspon nohu?

danko10 napsal:
Nevidel som, mal som nejake povinnosti, tak len teraz zostrih. Ten Krejci je sikovny chlapec. :Ok: A ti nasi buzeranti neprekvapivo neprekvapili, as usual.

Nahodou nikto z bratov cechov nevykopol Marekiarovi zuby, alebo nezlomil aspon nohu?

nie nie, to nie.

Ale kukal som cely zapas, na cechov sa dalo kukat, ta iskra v oku, to ako keby som kukal na Rockyho, proste oko tigra. Ti chlapci makali jak treba o repre, takto sa ma hrat.

Na druhej strane Marekiaro El Marko nula , ale, ohladom neho, najviac mu ublizil Dusan Kuciak, ale to tiez tak nijako.

SUSIsr napsal:
my nehajlovali ty muj maly Hlinkuv ludovce

To je ovsem loz a aj keby to bola pravda, tak konkretne ty len preto, ze si sa nestihol narodit ked to bolo popularne.