Reprezentace

Tony napsal:
90210 napsal:
No ty blaho, na EURu mame tak neskutecne zebrackou (tzv. interovskou) skupinu, ze bysme i teoreticky mohli pomyslet na to, ze bysme z ni postoupili.

jj akurat pozeram, budem drzat prsty , skupina smrti podla mna ta s portugalskom, danskom a neviem kto tam je este.
Sk. B:
Portugalsko, Dánsko, Německo, Nizozemsko (skupina smrti)

my jsme lepší skupinu dostat nemohli (maximálně místo Poláků Ukrajince)

Francesco Totti AS napsal:
Tony napsal:
90210 napsal:
No ty blaho, na EURu mame tak neskutecne zebrackou (tzv. interovskou) skupinu, ze bysme i teoreticky mohli pomyslet na to, ze bysme z ni postoupili.

jj akurat pozeram, budem drzat prsty , skupina smrti podla mna ta s portugalskom, danskom a neviem kto tam je este.
Sk. B:
Portugalsko, Dánsko, Německo, Nizozemsko (skupina smrti)

my jsme lepší skupinu dostat nemohli (maximálně místo Poláků Ukrajince)

tak ta skupina, teda, dansko agreisvne a chce, portugalsko ma stale svoje plany, nemecko je jasne prve, a navyse ,i pana, zase som zabudol, holandsko,presne to je ono, holandsko to je, predsa zaurka kvality. velmi sa tesim na zapasy tejto skupiny, neviem preco, ale mam pocit ze postupi dansko a nemecko.

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/fabio-capello-rezignoval-na-post-trenera-anglicke-reprezentace-173204/#forum

:think: :shock:

Pique napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/fabio-capello-rezignoval-na-post-trenera-anglicke-reprezentace-173204/#forum

:think: :shock:

inter merda

dívá te se někdo na repre? komentátor zavalil něco o Tottim a já jsem to nestihl celé, nevíte o co šlo?
Že jakýsi hráč v Irsku má v Trapatoniho systému hrát stejnou pozici jak Franče kdysi v Itálii. Že má uplnou volnost a mít na starost režii hry.

Pigi10 napsal:
dívá te se někdo na repre? komentátor zavalil něco o Tottim a já jsem to nestihl celé, nevíte o co šlo?
Že jakýsi hráč v Irsku má v Trapatoniho systému hrát stejnou pozici jak Franče kdysi v Itálii. Že má uplnou volnost a mít na starost režii hry.
dik :Ok:

Taliansko 0-1 USA :hahaha:
...ale čo sa dalo čakať, keď Prandelli miesto hráčov ako Silvestre či Miccoli povolá druholigistu alebo trosky ako Pazzini či Bonucci :bumbum:
:Fuck:

Ogbonna z Torina...Nie je zlý, ale že by mal na repre?! By som počkal, až ako sa predvedie o rok v Serie A...

Bonucci v repre. :lol: To uz mohol vziat rovno Andreolliho.

Inak Silvestre ma Taliansky pas? Podla mna nema, nie?

Talosi ted nemaj moc dobry obdobi, chybi jim hrac typu R.Baggio, Totti, nebo DelPero. V mladym veku samozdrejme.

danko10 napsal:
Inak Silvestre ma Taliansky pas? Podla mna nema, nie?

Má, a sám povedal, že by chcel Taliansko reprezentovať. Keď už tam bol Ledesma, Amauri, Motta, Osvaldo,...tak prečo nie aj Silvestre?! A duplom, keď vidím, že v obrane hrá niekto ako Bonucci.
Z Miccolim má Prandelli tiež nasral...toho do repre nikto nezavolá, ani keby dal tých gólov 50 :zed: ...

Sushi napsal:
to jméno znám, nebyl už někdy v serii A? teda jestli si ho nepletu s obinnou :mrgreen:

Ešte z Torinom hral v Serie A no. Myslím, že im tam teraz aj kapitánuje, keď Bianchi sedí. Sympaťák, vyzerá, že by v Torine mohol vydržať aj dlhšie, a nezduchnúť niekam do Juventusu alebo Milána, ale v repre chcu radšej Silvestreho :p