Reprezentace

Sushi napsal:
mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou
Těch už je opravdu málo=D Stačí pročíst jakoukoliv diskuzi a zjistíš že každý ho nesnáší, kromě žloutka

Pigi10 napsal:
Sushi napsal:
mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou
Těch už je opravdu málo=D Stačí pročíst jakoukoliv diskuzi a zjistíš že každý ho nesnáší, kromě žloutka

haha :mrgreen: podle mě ani on ho nemusí... ale co má dělat, v turecku dává góly..

video jsem neviděl, v podstatě mě nezajímá, ale z toho co jsem pochopil, tak to proběhlo v době, kdy se čekalo, až se náš miláček Jiráček vrátí z dopingovky....

klida napsal:
video jsem neviděl, v podstatě mě nezajímá, ale z toho co jsem pochopil, tak to proběhlo v době, kdy se čekalo, až se náš miláček Jiráček vrátí z dopingovky....

se mrkni, je to vtipny

nova se snazi dat smysl svy existenci a prej to dali na tn.cz...

Rosa je IMHO stejna guma, jak Baros. Nebylo to pekny, ale neresim to. Poskakoval tam s nimi i Smicr?

Jinak uz dlouho jsem Cecha nevidel kloudne zachytat, PL nesleduju, ale ted v barazi se opravdu predvedl a pripomel mi, jakej je to brankar. Opravdu nas podrzel.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=idsmiIXTsWY[/youtube]

Jiráček tam opravdu není=)

Radost po postupu na mistrovství Evropy byla veliká. Až tak, že se čeští fotbalisté nechali unést a vulgárně uráželi bývalého reprezentanta Radka Druláka, který je dříve namíchl nevybíravou kritikou. "Radek Drulák nemá č****a!" skandovali před odletem z Černé Hory.

Code:
Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-vraceli-ostra-slova-vulgarne-urazeli-nepritele-drulaka-1f6-/fot_reprez.aspx?c=A111117_114057_fot_reprez_vl

klida napsal:
Sushi napsal:
Max napsal:
to doufam alespon budou 3 body doma 100%
to jo no
leda že by nastoupila proti vám kvitová a radek drulák

ten je teďka bez čuráka zralej tak na národní operu

radek by dal ještě dneska v kvaldě víc gólů než baroš

a to by toho nemohl ani moc odpopat protože ty cibule do belgie se samy neodvezou

No ty blaho, na EURu mame tak neskutecne zebrackou (tzv. interovskou) skupinu, ze bysme i teoreticky mohli pomyslet na to, ze bysme z ni postoupili.

90210 napsal:
No ty blaho, na EURu mame tak neskutecne zebrackou (tzv. interovskou) skupinu, ze bysme i teoreticky mohli pomyslet na to, ze bysme z ni postoupili.

jj akurat pozeram, budem drzat prsty , skupina smrti podla mna ta s portugalskom, danskom a neviem kto tam je este.