Těch už je opravdu málo=D Stačí pročíst jakoukoliv diskuzi a zjistíš že každý ho nesnáší, kromě žloutkaSushi napsal:mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou
Těch už je opravdu málo=D Stačí pročíst jakoukoliv diskuzi a zjistíš že každý ho nesnáší, kromě žloutkaSushi napsal:mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou
Pigi10 napsal:Těch už je opravdu málo=D Stačí pročíst jakoukoliv diskuzi a zjistíš že každý ho nesnáší, kromě žloutkaSushi napsal:mně přijde hrozný, že baroš má podle mě na světě i fanoušky a lidi, co ho obdivujou
klida napsal:video jsem neviděl, v podstatě mě nezajímá, ale z toho co jsem pochopil, tak to proběhlo v době, kdy se čekalo, až se náš miláček Jiráček vrátí z dopingovky....
Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-vraceli-ostra-slova-vulgarne-urazeli-nepritele-drulaka-1f6-/fot_reprez.aspx?c=A111117_114057_fot_reprez_vl
danko10 napsal:hhhh, banda debilov.
Sushi napsal:danko10 napsal:hhhh, banda debilov.
exkluzivní ale
dementi strašný, strašný ale
"my to euro stejně vyhrajem"
jj, xavi s iniestou už kakaj cihly
kéž bychom vás dostali do skupinyMax napsal:Sushi napsal:danko10 napsal:hhhh, banda debilov.
exkluzivní ale
dementi strašný, strašný ale
"my to euro stejně vyhrajem"
jj, xavi s iniestou už kakaj cihly
my se taky hrozně bojime!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Max napsal:to doufam alespon budou 3 body doma 100%
Sushi napsal:to jo noMax napsal:to doufam alespon budou 3 body doma 100%
leda že by nastoupila proti vám kvitová a radek drulák
klida napsal:Sushi napsal:to jo noMax napsal:to doufam alespon budou 3 body doma 100%
leda že by nastoupila proti vám kvitová a radek drulák
ten je teďka bez čuráka zralej tak na národní operu
Sushi napsal:a to by toho nemohl ani moc odpopat protože ty cibule do belgie se samy neodvezou
90210 napsal:No ty blaho, na EURu mame tak neskutecne zebrackou (tzv. interovskou) skupinu, ze bysme i teoreticky mohli pomyslet na to, ze bysme z ni postoupili.