...po nějaký doběPique napsal:jinak Brighi si připsal první minuty v repre
zranění?
...po nějaký doběPique napsal:jinak Brighi si připsal první minuty v repre
On je trénuje Eriksson??? :shock: :shock: :shock: to ani nevim...klida napsal:13.- Guillermo Ochoa, 3.- Fausto Pinto, 4.- Aarón Galindo, 5.- Ricardo Osorio (2.- Jonny Magallón 78’), 8.- Pavel Pardo, 9.- Omar Bravo, 11.- Matías Vuoso (17.- Omar Arellano 87’), 14.- Leandro Augusto, 15.- Fernando Arce, 16.- Leobardo López, 18.- Andrés Guardado (6.- Gerardo Torrado 78’).
D.T. Sven-Göran Eriksson
![]()
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:to nevim...na livesport ani na livescore to neni..na co to potřebuješ,smim-li se zeptat? :wink:
Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:kAM TO DOTIAHOL KOCIAN ? :shock:
ja ho nemam rad,Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Erikssona musi mat kazdy Giallorosso rad :roll:
OK Ocko :wink:chivu napsal:Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:kAM TO DOTIAHOL KOCIAN ? :shock:
3bodky... neukoncena vypoved sa pouziva v emocne vypetych situaciach... :wink: napr. na ironiu![]()
Max napsal:ja ho nemam rad,Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Erikssona musi mat kazdy Giallorosso rad :roll:
řekl že ma radši lanzie než Řim
kreten!!!!
Max napsal:ano trenoval od 1984 do 1987
Liedholm.Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:Max napsal:ano trenoval od 1984 do 1987
Ty koksotak to som vazne netusil . Tak on bol trenerom , ked sa vyhralo Scudetto nie ? :shock: :shock: :shock:
Pique napsal:Bapti nastoupil v 70 minutě a v 72 dal gol na 1:0
http://video.globo.com/Videos/Player/Esportes/0,,GIM991805-7824-GOL+DO+BRASIL+JULIO+BAPTISTA+CHUTA+BOLA+BATE+NA+TRAVE+NO+GOLEIRO+E+ENTRA+AOS+DO,00.html