QF Milan Roma

Zas klid a trochu objektivity, byl tam sotva o půl hlavy a ramene, hráč, který ho vyautoval, byl za ním. Do náběhu musel a téměř to vyšlo. Za mě v pořádku. To je fotbal. Co není dnes v pořádku, je obrana.

V té ofsajdové pasti bývá zrovna Artem až moc často. Tak prosím nemoralizuj neustále dík.

scr

Škoda Škoda, bylo to hratelný, ale dnes obrana des..humels zkoušel furt offside past .

Zklamaní obrovské to AC je špatné ale my dneska v obrané fázi teda tristní, teď stačí vypadnout proti Portu a ty nové plejery co teď vzali ani neuvidíme protože v lize jim cichnout nedá, Dobrou noc 😃

scr

Při prvním góle AC mi přišel jasnej offside , ještě to omrknu..ten var podle mě šoupli

Tak aspoň se můžeme soustředit na ligu a EL. Je to škoda. Mats byl dnes úplně mimo a Celik to je vlastní liga.

Dybalovi to tam musí začít padat. Jenže ono je to těžký, když je neustále hlídanej. A náš stačí trochu napadat a okamžitě ztrácíme balóny.

Pojďme dál.

Bohužel, takhle se to vzadu hrát nedá. Mancini chybí. Venku jsme obecně letos fakt marní. Být to doma, vyhrajem. Je to obrovská škoda.
No nic, jedem dál v rychlém sledu. V Portu musíme zahrát úplně jinak.
Daje!

Škoda Škoda, bylo to hratelný, ale dnes obrana des..humels zkoušel furt offside past .
Veď ale také niečo nerobíš len tak zo srandy musí to byť dohodnuté. Pri treťom góle by to napríklad zafungovalo keby nezazmätkoval Rensch ktorý sa pozabudol.

scr

Offside je i když je v době střely hráč za nasim posledním jestli se nepletu a to byl hernandes a ten pak centroval

vezměme si z toho to pozitivní... ano, nezasloužili jsme si dneska odvést výsledek, jsme venku pořád slaboučký... ale odehráli jsme normální zápas, na san siru, s milánem, kterej dopředu začíná vypadat velmi zajímavě (zvlášť pokud se jim i probudí ten tammy, kterej ale není hráč základní sestavy), dokonce jsme dali gól (skoro dva), když jsme prohrávali o dva góly, neboli pořád jsme hráli, nikdo se nezhroutil apod. prohráli jsme, se ctí, vypadali jsme jako tým na jejich úrovni, to je pořád velkej úspěch, když si vzpomeneme, kde jsme byli ještě velmi nedávno. daje

Offside je i když je v době střely hráč za nasim posledním jestli se nepletu a to byl hernandes a ten pak centroval
Nebol tam žiadny ofsajd. Na opačnej strane stal Angelino ten bol určite ešte za Hernandezom

Neustále? Hodnotím tu "gólovou" akci. Ale OK, zkusím si dát pozor, abych se tě příště svým názorem nedotkl. :ok:

Emoce jsou svinstvo 🫡 dotknes se mě akorát v prvních 2-3 minutách kdy jsem fakt nasranej. 😆 Objektivně samozřejmě ofsajd nulový. Nicméně on se na té hraně pohybuje na můj vkus až moc často. Však si toho zkus všímat.

To jsme se vážně smířili s tou průměrností? Asi to tak vypadá.

Emoce jsou svinstvo 🫡 dotknes se mě akorát v prvních 2-3 minutách kdy jsem fakt nasranej. 😆 Objektivně samozřejmě ofsajd nulový. Nicméně on se na té hraně pohybuje na můj vkus až moc často. Však si toho zkus všímat.

To jsme se vážně smířili s tou průměrností? Asi to tak vypadá.
Souhlasím. Taky z něj zatím nejsem úplně odvázanej. Jen sis k tomu výlevu nevybral ten úplně nejlepší moment, protože zrovna v tuhle konkrétní chvíli v tom byl nevinně.
Každopádně kdyby byl v každým zápasem třikrát v ofsajdu, ale taky dával pravidelně góly, byl lepší v mezihře atd., tak mu to klidně odpustím. 😉

Ofside byl sice minimální. Tenhle bych mu zrovna nevyčítal, ale on je tam jak doma. Nepohlídá si to skoro nikdy. To je jak já, když jsem kdysi přecházel z mladších žáků do starších, což je první mládežnická kategorie, kde se na ofsidy hraje nebo aspoň tenkrát :mrgreen:

Co to do pice bylo-takove netahlo Abraham(vzdyt je zretelne jak se kope za usi)ti da 2 kusy…to me stoji ty jeho copanky nahoru vole
Hummels NDicka dmeska strasne(presne bylo psane..chybel Mancio a to si chudak dal jeden zapas)…Celik uz nas dres nesmi mit
Kdo vymyslel tak skvely napad rozehravat takhle rohy?ja sem skakal do televize na ne
Pritom tak skvele pasaze a valcovali jsme je
Pak se divam na pavouka a stejne by jsme sli na Inter…nase oblibene
Kurva p*ca m*dat…nasranost 10/10 kdyz jsi videl ze jsme tam meli vyhrat dva nula