Promazávání témat

Z důvodů uvedených zde ( http://asromaforum.eu/viewtopic.php?f=12&t=981 ) došlo k promazání fóra.
Bylo nastaveno automatické mazání starých příspěvků, počet postů jednotlivých uživatelů by se neměl tímto mazáním snižovat, posty prostě zmizí, ale nezapomeneme na ně :mrgreen:
Mazání témat probíhá podle následujícího klíče:

Il forum della Maggica - nic.

Sbohem Franco... - nic.

Liga - 1095 dní nečinnosti (3 roky).

Evropské poháry - 1460 dní (4 roky).

Italský pohár - 1460 dní (4 roky).

Přestupy, kontrakty - 1460 dní (4 roky).

Hráči - 1095 dní (3 roky) (avšak první pročištění bylo po 730 dní (2 roky)).

Curva Sud - 1095 dní (3 roky).

Giallorossi na netu - nic.

NAŠIM DRAHÝM [over 18...] - 1460 dní (4 roky).

Pokec - 1460 dní (4 roky).

Komunita - nic!

Ženský - NIC!

Offtopic - 730 dní (2 roky).

Návrhy na úpravu fóra, správa fóra - 730 dní (2 roky).

Tímto nastavením bylo odstraněno 38 témat v sekci offtopic, 7 v sekci hráči, 26 v curva sud, 43 v lize, něco málo v úpravách fóra, zatím žádné v ostatním fotbale, přestupech a evropských pohárech.

Snad jsem na nic nezapomněl, doufám, že to bude fungovat.

Jakékoliv připomínky sem, ať už se vám třeba nějaká ta doba zdá zbytečně dlouhá či krátká nebo byste danou sekci nepročišťovali vůbec.

Snad to bude fungovat... Dajeeeeeeee! :daje:

klida napsal:
nemam tušení, kolik toho je potřeba, ale začal bych v OT

Já taky ne... Proto říkám, že to SNAD bude fungovat...

OT jsem říznul jako první, zkušebně. Nastavil jsem mu taky nejkratší dobu (2 roky). U ostatních jsem bral v potaz množství prostoru, kterého zabírají v databázi a atraktivitu, zajímavost... Takže Komunitu prostě nemá smysl mazat a mazat Ženský je zakázaný, poháry nemá cenu mazat tak často jako ligu atp.

ve chvílích zmatku má nešikovná ruka smazala asi 50 soukromých zpráv. Jestli někomu chybí něco důležitého, převelice se omlouvám...

možná to je tím, že je nás tu teď dost a hodně se píše

ze 100% plné databáze jsme se jakousi optimalizací nebo čím dostali na 80 asi, už jsme zase na 85. počkám týden a dyžtak ty doby zkrátím...

(doufám, že to vůbec něco řeší, no mělo by, ne? :mrgreen: abych nepromazával něco, co s tím nemá nic společnýho :lol: )

ta databáze se, pro mě neuvěřitelně, pořád nafukuje

takže trošku zkrouhnu ty období automatickýho promazávání...

Liga: 900 dní
Offtopic: 600 dní
Přestupy: 1095 dní

uvidíme co to udělá :roll:

Ak sa mozem vyjadrit, tak za mna osobne by som navrhoval priplatit za domenu, pokial ani tato posledna uprava nepomoze.

Ja to tu nechcem cele zmazat. Si to obcas namatkovo citam, ked sa nudim. By som ti ked tak poslal nieco este. :ajajaj:

danko10 napsal:
Ak sa mozem vyjadrit, tak za mna osobne by som navrhoval priplatit za domenu, pokial ani tato posledna uprava nepomoze.

Ja to tu nechcem cele zmazat. Si to obcas namatkovo citam, ked sa nudim. By som ti ked tak poslal nieco este. :ajajaj:

dík danko... za ochotu i za návrh :mrgreen:

já akorát tomu nerozumim, chtělo by to někoho kdo se v tom vyzná. vysvětlim.

máme zaplacenej 2. ze 4 levelů (onebit.cz). původně jsme měli první, kterej měl 50MB databázi, teď máme druhej. ten nám garantuje 200 MB databází mysql, ale jedna může bejt maximálně 100 MB. takže máme v podstatě 100MB databázi a 100MB zbytečnýho prostoru :( ale já nevim jak to spojit nebo tak něco :? současná obsazenost je asi 86%, v době výpadku to bylo 100, po nějaký optimalizaci asi 80%... roste to. nevim co s tim, klidně se přiznám. už aby skečimu zavedli doma zas internet :mrgreen:

jinak co si pročítáš, 3 roky starý věci? jako leccos starýho už je smazáno... nevim do jaký míry je to škoda... klida vim že taky četl starý věci. tak já vám, hoši, nevim.

Sushi napsal:
jinak co si pročítáš, 3 roky starý věci? jako leccos starýho už je smazáno... nevim do jaký míry je to škoda... klida vim že taky četl starý věci. tak já vám, hoši, nevim.

nemozeme byt vsetci normalni no. co ti poviem?

:mrgreen:

danko10 napsal:
Sushi napsal:

nemozeme byt vsetci normalni no. co ti poviem?

:mrgreen:
:lol:

položil jsem těm cápkům nějaký dotazy a dostalo se mi této odpovědi:

Doména asromaforum.eu je umístěna na serveru se staršími verzemi PHP4 / 5.2. Doporučovali bychom Vám přechod na server s PHP 5.3., přesun na server s PHP 5.3 je zdarma a přesun je dokončen do 7 dní od Vašeho požadavku. Zároveň s přechodem na novější server doporučujeme také navýšení tarifu.

V případě, kdy doména bude umístěna na serveru s PHP 5.3 s vyšším tarifem je možné nastavit vyšší velikost databáze. Pokud by charakter prezentace dovoloval, doporučovali bychom Vám projekt rozdělit do více databází. Přehled a ceník tarifů naleznete zde:
Code:
https://www.onebit.cz/webhosting/

Přímo v administraci služeb lze také nastavit notifikaci obsazenosti MySQL databází.

když ale já prostě těm věcem rybu rozumim. no, něco zkusim udělat..

položil jsem doplňující dotazy a:

Dobrý den,
jestliže Vaše webová prezentace zvládne přechod na novější server, není třeba nic dalšího činit. Stačí nás jen požádat o přesun (autorizovaně z prostředí administrace).

Pokud by charakter prezentace dovoloval, můžete také projekt rozdělit do více databází. V rámci tarifu WEB-PROFI je možné založit databázi až o velikosti 150 MB (v případě, kdy je prezentace umístěna na serveru s PHP 5.3).

nemůžou mluvit česky? znervózňujou mě taky věci jako "jestliže Vaše webová prezentace zvládne přechod" či "Pokud by charakter prezentace dovoloval, můžete také projekt rozdělit do více databází."

what the hell..

ty vole, to je jak něco ze zkouškovýho, vůbec mi to nejde číst, nerozumim tomu a nepamatuju si, co bylo napsaný na začátku

klida napsal:
ty vole, to je jak něco ze zkouškovýho, vůbec mi to nejde číst, nerozumim tomu a nepamatuju si, co bylo napsaný na začátku

tak nějak

Jestli to někoho zajímá, fóra se teda promazávaj pomalu, já čas od času optimalizuju databázi a nyní jsme na 86,9%...

Neboli pořád to roste. Což je zajímavý, ani se mi nezdálo, že píšeme tolik, ale zjevně jo :Ok:

prodloužil jsem intervaly mezi čištěními... jsme na nějakých 80-85 procentech databáze, můžeme trošku vyšplhat asi klidně... uvidíme... já jen tak, kdyby to někoho zajímalo ;)

klido, co bys řekl na vyházení hráčů z topiku hráči?

do sekcí ostatní (menez, mexes, vučinič a spol.) a curva sud ty, co mají s Římem ještě něco společnýho nebo ukončili kariéru nebo tak... (spalletti, montella, panucci)?

aspoň se promažou takový ty zbytečný lidi