Primavera a ostatní mládež

ale tak... já mám radost i když něco vyhrajou naši mladší žáci...

a primavera nám dala mimo jiné (Totti, ddr, aquilani=20 mega) lidi jako curci (já vim), ale i florenzi, romagnoli (příští rok se snad vrátí) apod., navíc jsme jeden snad ze tří týmů, co dodal z primavery do serie A nejvíc lidí. z toho asi nic nemáme, ale je to hezký. osobně mám radost, když vidím, že pracujeme dobře s mládeží.

90210 napsal:
Boha jeho co ma A tym z Primavery? 1 hrace za 10 let, který se probojoval do A tymu a par solidních hracu, ktery vedeni stejne nedokazalo prodat a po patnacti hostovanich se prosadili az tehdy, kdy podepsali smlouvu s nekym jinym. Ze juniorka nekde něco vyhrala je informace podobnyho vyznamu, jako ze se Keituv pes v noci pozvracel.

Stejně jako tvoje posty poslední dobou :Ok:

Taky nechápu ten negativní koment...skutečně přeju i mladejm římanům a mám z nich radost. :roma:

90210 napsal:
Boha jeho co ma A tym z Primavery? 1 hrace za 10 let, který se probojoval do A tymu a par solidních hracu, ktery vedeni stejne nedokazalo prodat a po patnacti hostovanich se prosadili az tehdy, kdy podepsali smlouvu s nekym jinym. Ze juniorka nekde něco vyhrala je informace podobnyho vyznamu, jako ze se Keituv pes v noci pozvracel.

Pockejte par let a budou z vas stejni cynici. Onehdy jsem se taky tesil z uspechu primavery, nez mi doslo, jak je to vlastne uplne k nicemu a do A tymu se to vubec nepromita.

Ja by som to nevidel až tak čierne. Je pravda, že kedysi sa na mládež zreteľ nebrala vôbec. Ostatne až na Floreho a Bertolacciho, kopú všetci do jedného druhú ligu. Ale teraz sa do áčka dostal Verde, čož by mohol byť signál, že ten trend sa mení k lepšiemu. Snáď.

Ja by som trochu dosť súhlasil s Brendou, akurát to s povracaním sa psa si už za tie roky napísal asi 359x

Inak je to niečo ako repre ´19,´20.´21 etc. nie je dôležité, či máš celý team slušných hráčov, ktorí ti síce nejaký mládežnícky pohár vyhrajú, ale potom u seniorov sa nepresadia, ale oveľa lepšie je mať team mrzákov a aspoň 1 vymakaného hráča, ktorý ti aj prerazí ....