Primavera a ostatní mládež

Tak Primavera nepostoupila dal. Co me prekvapilo je, ze Vestenicky ani Berisha neodehrali ani minutu a posledni 2 zapasy nebyli ani na lavicce..
Kdo me zaujal, tak urcite Boldor. Ten byl vyborny.

Pique napsal:
Tak Primavera nepostoupila dal. Co me prekvapilo je, ze Vestenicky ani Berisha neodehrali ani minutu a posledni 2 zapasy nebyli ani na lavicce..
Kdo me zaujal, tak urcite Boldor. Ten byl vyborny.

nemaju este papiere v pohode

To platí pro primaveru a ligový soutěže obecně, Viareggio Cup má/měl zvláštní pravidla, když tam před nějakou dobou jezdili český kluby, tak zpravidla posílili ještě o hráče z jinejch klubů

Podobně funguje třeba Spengler Cup v hokeji

2.3. odohrali mladici zapas proti Trapani. Vyhrali 3:0. Berisha dal gol na 3:0 (prvy gol v rimskom drese). V 75. minute ho vystriedal Vestenicky (prvy start za AS)

:tlesk: :tlesk: :tlesk:

nenasiel som nic, ohladom vestenickeho som sa dozvedel vdaka slovenskej televizii. v sporte to hlasatelka len oznamila, bez obrazkov a tie ostatne info som nasiel na transfermarkt.de

podle mě za primaveru ještě nehrál v základu, furt hrajou Ferri, di Mariano a s nima Berisha

Kamoš mi hovoril, že ten Vestenicky neni zas až tak uplne dobrý, ale je to hladač talentov asi ako ja krasokorčuliar :D

na MS hral skvele v lige proti starym uz taky skvely nebol ale na jeho obhajobu treba povedat ze s takymi drevami aj na slovenske pomery by nenadchol nikto....

Je super, že je tam nejaký slovák, to áno. Ale na rovinu je dobré si priznať, že prechod z mládežníckej do dospeláckej kategórie zvládne koľko? Desať percent hráčov? Taký ultratalent Šumský, z ktorého nie tak dávno uchcával Passarella, keď došiel do RP, by mohol v tej Podgorici, či v ktorej piči to teraz sedí na lavici, vyprávať.

Fakt? Ja som naposledy o ňom čítal pár mesiacov po tom incidente s búračkou, že patrí Parme a hostuje v nejakom jej farmaklube v Slovinsku či kde. Hustú kariéru stihol, na to, že je mladší odo mňa.

ono to s tou jeho kariérou nebude tak horké. Jeho otec pracoval v Monacu, byl zazobanej, tak vzal synátora na stadion jen tak si zakopat. No a náhodou si ho tam někdo z vedení klubu všiml a náhodou měl u sebe připravenou smlouvu. Tak se Šumský dostal do Monaca. Tehdy jsem proti němu i hrál, na nějakem turnaji okresních výběrů.