Přestupové období léto 21

Takže Abraham je oficiálně náš, je asi tisíc důvodů, proč se mi to nelíbí, ale vypisovat je tady nechci, takže buona fortuna Tammy
Jo a tiskem proběhlo, že sme se ptali na Pjaniče

Čím to je, že když se my potřebujem zbavit nepotřebných hráčů, tak je nabízíme buď zadarmo nebo za pakatel a tady nám Chelsea střelí nechtěnýho opičaka za 40 mega? Asi fakt děláme něco špatně.
Borec ale z videí vypadá, že kopat umí. U něj to bude spíš o hlavě, dokonce jsem někde četl srovnání s Balotellim tak hlavně ať to není čurák a kope mu to

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Čím to je, že když se my potřebujem zbavit nepotřebných hráčů, tak je nabízíme buď zadarmo nebo za pakatel a tady nám Chelsea střelí nechtěnýho opičaka za 40 mega? Asi fakt děláme něco špatně.
Borec ale z videí vypadá, že kopat umí. U něj to bude spíš o hlavě, dokonce jsem někde četl srovnání s Balotellim tak hlavně ať to není čurák a kope mu to

Ta poslední věta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prej to bude dobrá posila, píší lidi, co fandí Chelsea. Nicméně já mu taky nevěřím.

Lidi co fandí Chelsea mi přijdou úplně mimo realitu
Jim je jedno, když koupí každý léto 5 hráčů za raketu

S těma opičákama bych brzdil, jo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:

S těma opičákama bych brzdil, jo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

:Ok:
Tiež mi to príde cez čiaru...

scr

Popravdě porad čekám na oznámení příchodu nějakého stopera špičkového . Porad posilujem stred a utok, ale slanina AS je obrana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sarri chce Pedra do Lazia...

Pořad nevim co ten Florenzi, ale vypadá to že fakt odejde do Milana

Příchody bych už neřešil. Potřebujem se zbavit ještě pár hráčů

scr

Sarri chce Pedra do Lazia...

Pořad nevim co ten Florenzi, ale vypadá to že fakt odejde do Milana

Příchody bych už neřešil. Potřebujem se zbavit ještě pár hráčů

Florko už je v AC s povinným odkupem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zrovna Pedro a hlavne Florenzi jeste mohli byt uzitecni, zbavit je nutny predevsim Olsen, Nzonziho a Pastoreho. U Olsena nepomohl ani dalsi povedeny vystup za narodak, tak nevim. Trochu se obavam, ze za rok budeme resit to samy jeste s Rui Patriciem.

Pedro bol dobry prvy mesiac, potom nic, nebude mi chybat. Skoda Floreho, toho mam rad.
Mozno sa podari upratat aj ostatnych, pomaly ale isto postupuje GM...

Uruguayský záložník Lucas Torreira chce údajně odejít z Arsenalu do AS Řím. Na dnešním jednání jeho agentů s vedením londýnského klubu měla padnout žádost o uvolnění na hostování. Poslední ročník Torreira strávil na hostování v Atléticu Madrid. (football-italia.net)

Sere mě ten Flori(dá se říct pořád nad tím přemýšlím )...viděl jsem v něm nástupce Danieleho ,ale nějak se to posralo ať už vyjednávání o platu atd ....nezahrál by nic hůř než Rick.......škoda že ho pak vidíš v dresu rivala 🥺

HugoBoss27 napsal:
Sere mě ten Flori(dá se říct pořád nad tím přemýšlím )...viděl jsem v něm nástupce Danieleho ,ale nějak se to posralo ať už vyjednávání o platu atd ....nezahrál by nic hůř než Rick.......škoda že ho pak vidíš v dresu rivala 🥺

O plat nešlo ani tolik jako o to, že to je v kabině, podle všeho, úplnej kokot. Já se s ním potkal na Chelsea, když tam AS hrálo 3:3 a choval se jak dement. Když to pak srovnám třeba s Hazardem, kterej byl skvělej, tak to jeho chování bylo k pláči.

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:

O plat nešlo ani tolik jako o to, že to je v kabině, podle všeho, úplnej kokot. Já se s ním potkal na Chelsea, když tam AS hrálo 3:3 a choval se jak dement. Když to pak srovnám třeba s Hazardem, kterej byl skvělej, tak to jeho chování bylo k pláči.
Tak to je smutné no