Francesco Totti AS napsal:Čím to je, že když se my potřebujem zbavit nepotřebných hráčů, tak je nabízíme buď zadarmo nebo za pakatel a tady nám Chelsea střelí nechtěnýho opičaka za 40 mega? Asi fakt děláme něco špatně.
Borec ale z videí vypadá, že kopat umí. U něj to bude spíš o hlavě, dokonce jsem někde četl srovnání s Balotellimtak hlavně ať to není čurák a kope mu to
Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
S těma opičákama bych brzdil, jo?Francesco Totti AS napsal:Čím to je, že když se my potřebujem zbavit nepotřebných hráčů, tak je nabízíme buď zadarmo nebo za pakatel a tady nám Chelsea střelí nechtěnýho opičaka za 40 mega? Asi fakt děláme něco špatně.
Borec ale z videí vypadá, že kopat umí. U něj to bude spíš o hlavě, dokonce jsem někde četl srovnání s Balotellimtak hlavně ať to není čurák a kope mu to
Sushi napsal:S těma opičákama bych brzdil, jo?Francesco Totti AS napsal:Čím to je, že když se my potřebujem zbavit nepotřebných hráčů, tak je nabízíme buď zadarmo nebo za pakatel a tady nám Chelsea střelí nechtěnýho opičaka za 40 mega? Asi fakt děláme něco špatně.
Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
Francesco Totti AS napsal:Sorry, dej mi Ban na 2 dny
HugoBoss27 napsal:Francesco Totti AS napsal:Sorry, dej mi Ban na 2 dny
Nebo banán
Florko už je v AC s povinným odkupemFrancesco Totti AS napsal:Sarri chce Pedra do Lazia...
Pořad nevim co ten Florenzi, ale vypadá to že fakt odejde do Milana
Příchody bych už neřešil. Potřebujem se zbavit ještě pár hráčů
HugoBoss27 napsal:Sere mě ten Flori(dá se říct pořád nad tím přemýšlím )...viděl jsem v něm nástupce Danieleho ,ale nějak se to posralo ať už vyjednávání o platu atd ....nezahrál by nic hůř než Rick.......škoda že ho pak vidíš v dresu rivala![]()
Tak to je smutné noAbaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Sere mě ten Flori(dá se říct pořád nad tím přemýšlím )...viděl jsem v něm nástupce Danieleho ,ale nějak se to posralo ať už vyjednávání o platu atd ....nezahrál by nic hůř než Rick.......škoda že ho pak vidíš v dresu rivala![]()
O plat nešlo ani tolik jako o to, že to je v kabině, podle všeho, úplnej kokot. Já se s ním potkal na Chelsea, když tam AS hrálo 3:3 a choval se jak dement. Když to pak srovnám třeba s Hazardem, kterej byl skvělej, tak to jeho chování bylo k pláči.