Přestupové období léto 21

ErPupone napsal:
koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru :)) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar :DD
gratuluju k prvnímu zásunu, víc to asi nechám bez komentáře, taky kdo by se přel s takovou kapacitou...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

ErPupone napsal:
koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru :)) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar :DD
Super jsem se zasmál po ránu. Důležité, že jsi si ve 40ceti alespoň poprvé zapíchal

Sent from my iPhone using Tapatalk

ErPupone napsal:

:mrgreen:

Ale :Ok: za prozření i životní moudro :tlesk:

Tak ten Abraham je náš , částka je šílená na Řím aby se vyplatil musel by se stát top útočníkem

Furt nemůžu strávit fakt proč ne Belotti a proč jo Abraham, kor za takových podmínek.
ErPuponeho ponechám bez dalších větších komentářů, jen bych se rád zeptal, co tě sem tedy přimělo vůbec přijít?

Pridavam se k Sushiho gratulacim pro ErPurpona.

Fakt je, ze nas je tu par a nikdo moc nepribyl, protoze jednak mladsi generace uz nekomunikuje na forech a druhak AS vlastne neni ani moc duvod takto na dalku fandit a muzem tady registrovat tak maximalne nase deti, ktere jak jsem tak cetl mezi radky vetsina z nas vcetne me uz ma a zvladli jsme to tedy i mezi obcasnym sledovanim fotbalu

Na druhou stranu fandit AS v poslednich letech, nebo mozna uz dekadach, prinasi casto spis utrpeni nez radost a behem tohoto mercata je tomu nejinak, proto mozna neni spatne, ze se od toho ErPurpone osvobodil.

Myslim, ze vetsina fanousku AS uz se navic vylecila ze sveho PM pristupu k AS ve stylu "prodame Fazia, prodame Pastoreho", takze zde mame zhruba 10 drahych hracu mimo kadr a Pinto, kterej jeste pred 2 lety delal nejaky tabulky a Instagram v Portu, se nebyl schopen zbavit nikoho, mozna by tedy stalo za uvahu, zda je neprivest zpet do kadru, kdyz ty hrace platime a navic fakt nejsme moc dobri, protoze Pinto na sve prvni staci jako GM neni zadnej wizard a naopak dela nakupy a podpisy po vzoru Monchiho aka lorda Voldemorta, ted ten Josef Abrham s ananasem na palici za 40, tady si myslim Pinto uz uspesne tvori svou vlastni legacy top 5 nejhorsich podpisu. Treba se ten anglan rozkope, ale necekam zazraky, byt je placenej jako nejvetsi hvezda tymu a jsem zvedav co na to reknou Pellegriniho agenti, az za nimi Pinto nekdy prileze, zda by nahodou jejich chodici pytel zlataku jeste treba neprodlouzil v AS, aby neodesel zadarmo, coz se myslim nakonec opravdu stane.

Xhaka prodloužil v Arsenalu. Mám kamarády, kteří na Arsenal lítají, fandí jim roky, mají to nasledovaný a ti mi říkali, že Xhaky by se rádi zbavili, že je příšernej hlavně po stránkách, který nesouvisí s fotbalovým uměním. Mně se na EURU hrozně líbil, ale třeba nakonec dobře. I když znovu říkám...jednoho magora do šatny potřebujem.

Abaddon napsal:
Xhaka prodloužil v Arsenalu. Mám kamarády, kteří na Arsenal lítají, fandí jim roky, mají to nasledovaný a ti mi říkali, že Xhaky by se rádi zbavili, že je příšernej hlavně po stránkách, který nesouvisí s fotbalovým uměním. Mně se na EURU hrozně líbil, ale třeba nakonec dobře. I když znovu říkám...jednoho magora do šatny potřebujem.

Podle me ho Mou musel opravdu chtit hlavne kvuli leadershipu, herne ho vubec nepotrebujeme, ale mezi ty nase chodici mrtvoly mohl vnest konecne nejakou tu jiskru.

Najprv spravia službičku Janovu a teraz pomôžu Chelsea lukratívne sa zbaviť hráča ktorý nedokázal naplniť ich očakávania. Je jasne že toto je Mourinhov kôň a nie Pintov vystrel.