Přestupové období léto 21

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Tak prej jsme se dohodli s Chelsea na Tammym Abrahamem, o kterýho Mourinho dost stál. Cena 5 mega za dvou letý hostování a na několik splátek potom dalších 35 mega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty vole, proč? Videl jsem ho v par zapasech, forma mu hodne kolisa a k tomu porad jecel na vsechny. Veril jsem v Belottiho.

Přesně tak. Rozhodně to pro mě není dobrej obchod. Čísla má na svůj věk dobrý, ale chce 5 mega ročně a hlavně chce zůstat v Londýně, respektive v Arsenalu. Tak snad to nedopadne a my budem muset sáhnout do Turína pro Belottiho.

Zo zatiaľ nepotvrdeného obchodu ohľadom Abrahama cítim, že to chce Jose hrať na brejky, resp. nákopy a vyžaduje po útočníkoch rýchlosť a fyzickú pripravenosť (oku ľúbivá hra to asi nebude). Nevidel som prípravný zápas, nepoznám Eldora ani oného Tammyho, ale z Youtube mám taký dojem tak si to skladám dokopy.
Akvizície z Premier League ukazujú perfektnú kondíciu a ak to má byť 5M + možnosť trvalého nákupu ak by bol delo, prečo nie?
Samozrejme, ak to nebude povinná klauzula...

Bruntix napsal:
Zo zatiaľ nepotvrdeného obchodu ohľadom Abrahama cítim, že to chce Jose hrať na brejky, resp. nákopy a vyžaduje po útočníkoch rýchlosť a fyzickú pripravenosť (oku ľúbivá hra to asi nebude). Nevidel som prípravný zápas, nepoznám Eldora ani oného Tammyho, ale z Youtube mám taký dojem tak si to skladám dokopy.
Akvizície z Premier League ukazujú perfektnú kondíciu a ak to má byť 5M + možnosť trvalého nákupu ak by bol delo, prečo nie?

Právě že ta povinná opce ve výši 35 mega je podmínkou Chelsea pro to dvouletý hostování...Jinak jo, do tohohle stylu by se mu asi hodil.

Largo napsal:
Bruntix napsal:

Právě že ta povinná opce ve výši 35 mega je podmínkou Chelsea pro to dvouletý hostování...Jinak jo, do tohohle stylu by se mu asi hodil.

Tak to je na figu...

Tiež sa črtá Flore do Milana na hosťovačku do psej prdele, toto je na čo dobrý obchod?

Bruntix napsal:
Largo napsal:
Bruntix napsal:

Tak to je na figu...

Tiež sa črtá Flore do Milana na hosťovačku do psej prdele, toto je na čo dobrý obchod?

Právě, bez tý opce by to nebylo špatný, ale takhle...ona je samozřejmě ještě reálná možnost, že si Tammy postaví hlavu a jako fanoušek Arsenalu prostě bude chtít tam.

Florenziho se chtějí zbavit jednak vzhledem k věku (30) a jednak k platu (přes tři mega tuším). A zatím to vázne jen na tom, že AC nechce povinnou opci. ale bez ní nám to nijak nepomůže.

Jak se tu propíra ten kadr....já myslim,že když vydržíme bez závažných zranění a z kraje si pár zápasů podaří,tak jim namlátí Mourinho vítěznou mentalitu do hlavy ....věřím v ligu mistrů

Džeko cestuje do Milána.

Zo športového hladiska to dáva zmysel. Počas posledných dvoch sezón na ňom boli vidieť, okrem výkonnostného poklesu, aj problémy s motiváciou.

Blbé je, že bol asi posledná osobnosť v tíme a ak ho nahradí nejaký Tammy Abraham s egom väčším, než má Zlatan, tak sme v prdeli.

Ten káder je hrozný. Či už kvalitou, alebo chémiou. Líder bude, ty vole, Pellegrini. Dobrý chlapec a drevák s končiacou zmluvou.

Bohužel s Dankem souhlasím a radost z toho nemám
Na konci minuly sezony jsem psal, ze doufam, ze vic jak pulku kadru letos uz neuvidime, bohuzel naše veškerá přestupní aktivita doteď byl neznámej levej bek z Jižní Ameriky (kterej může bejt světovej, ale nepřišel by, pokud by se Spina nezrakvil), uzbeckej útočník po jedný sezoně v Janově a za každou cenu chceme mladýho anglána, kterej, i když byl jedinej útočník v Chelsea, tak nehrál a sám chce jít do Arsenalu
máme prakticky stejnej mančaft, jako minulou sezonu, kdy sme skončili asi osmdesátý s tim rozdílem, že odejde hráč, kterej nám vyhrál několik zápasů prakticky sám a budem spolíhat na kluka, co se vrací po urvanym koleni, kluka, kterej rok nehrál fotbal v Číně a borce, kterej byl v minulym angažmá pod Josém v nemilosti...
a to je jen vršek ledovce, ještě přidáme nekreativní děravou zálohu, obránce, co neumí bránit, šedesát golmanů a máš recept na katastrofu

Džeko má nakoniec prestúpiť bez poplatku s tým, že Inter zaplatí nejaké smiešne všimné, ak sa nabudúcu sezónu kvalifikuje do CL.

Ten portugalský picinko má v Ríme jedinú úlohu - zoškrtať payroll za každú cenu.

Borci já se z vás bavím... :D děláte jak kdyby jste fandili jednu sezonu. Vždyť tohle je tu každý rok, pořád dokola. Kecy o věhlasných posilách a nakonec to skončí nějakými no name hráči a pak jednou polohvezdickou, které se povedla jedna sezóna a za kterou vyhodime nesmyslný peníze. A do toho se zbavíme ještě hráčů, kteří jakž takž za něco stojí a jak jinak než za směšný peníz.

koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru :)) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar :DD

ErPupone napsal:
koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru :)) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar :DD

Čus

ErPupone napsal:

Ty vole, tak ty jsi úplně vymrdanej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To mě pobavilo takhle po ránu dík za to. ASR je navždy, i když už to nebude takové jako dřív

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk