Abaddon napsal:Largo napsal:Tak prej jsme se dohodli s Chelsea na Tammym Abrahamem, o kterýho Mourinho dost stál. Cena 5 mega za dvou letý hostování a na několik splátek potom dalších 35 mega
Ty vole, proč? Videl jsem ho v par zapasech, forma mu hodne kolisa a k tomu porad jecel na vsechny. Veril jsem v Belottiho.
Bruntix napsal:Zo zatiaľ nepotvrdeného obchodu ohľadom Abrahama cítim, že to chce Jose hrať na brejky, resp. nákopy a vyžaduje po útočníkoch rýchlosť a fyzickú pripravenosť (oku ľúbivá hra to asi nebude). Nevidel som prípravný zápas, nepoznám Eldora ani oného Tammyho, ale z Youtube mám taký dojem tak si to skladám dokopy.
Akvizície z Premier League ukazujú perfektnú kondíciu a ak to má byť 5M + možnosť trvalého nákupu ak by bol delo, prečo nie?
Samozrejme, ak to nebude povinná klauzula...
Largo napsal:Bruntix napsal:Zo zatiaľ nepotvrdeného obchodu ohľadom Abrahama cítim, že to chce Jose hrať na brejky, resp. nákopy a vyžaduje po útočníkoch rýchlosť a fyzickú pripravenosť (oku ľúbivá hra to asi nebude). Nevidel som prípravný zápas, nepoznám Eldora ani oného Tammyho, ale z Youtube mám taký dojem tak si to skladám dokopy.
Akvizície z Premier League ukazujú perfektnú kondíciu a ak to má byť 5M + možnosť trvalého nákupu ak by bol delo, prečo nie?
Právě že ta povinná opce ve výši 35 mega je podmínkou Chelsea pro to dvouletý hostování...Jinak jo, do tohohle stylu by se mu asi hodil.
Bruntix napsal:Largo napsal:Bruntix napsal:Zo zatiaľ nepotvrdeného obchodu ohľadom Abrahama cítim, že to chce Jose hrať na brejky, resp. nákopy a vyžaduje po útočníkoch rýchlosť a fyzickú pripravenosť (oku ľúbivá hra to asi nebude). Nevidel som prípravný zápas, nepoznám Eldora ani oného Tammyho, ale z Youtube mám taký dojem tak si to skladám dokopy.
Právě že ta povinná opce ve výši 35 mega je podmínkou Chelsea pro to dvouletý hostování...Jinak jo, do tohohle stylu by se mu asi hodil.
Tak to je na figu...
Tiež sa črtá Flore do Milana na hosťovačku do psej prdele, toto je na čo dobrý obchod?
HugoBoss27 napsal:Bral bych hned Radju je volný hráč
ErPupone napsal:koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru ) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar D
ErPupone napsal:koukam, ze porad stale stejne tvare zde na foru ) jeste vas to nepreslo? Ja jsem se uz na AS Romu pred x lety vysral bylo to jedno z nejdulezitejsich prozreni v mem zivote a otevreni mysle. Obstatnil jsem misto sledovani fotbalu par zenskych a momental mam asi 9 mesicni vztah.. na fotbal nemyslim, prisel jsem nato, ze profesionalni sport je zbytecny a ze jsou mnohem zajimavejsi veci v zivote nez jak hrala AS Pohroma. Jedine co mi pripomina fotbal je moje ASR mikina, kterou tu a tam vezmu na sebe provetrat. Je dulezite v zivote se odpoutat od sledovani ''milovaneho'' klubu..clovek prozreze a zacne si uvedomovat jak moc to vse je zbytecne, manipuluje a ovlivnuje naladu, mysleni atd. Kdybych nosil do ted v hlave AS Romu tak jsem porad v 41 letech panic. Sportu a sukani zdar D