Přestupové období léto 21

Diawaru tutově pryč, nebrečel bych ani nad Cristantem s Villarem
30 mio za Pellegriniho je směšnejch, ale zase na druhou stranu kdyby někdo poslal 50+, asi bych taky úplně nesmutnil

pasta napsal:
Ibanez byl na hostování ale my ho můžeme odkoupit (10 mega) mám pocit ani není drahý takže se koupí a pak možná prodá

Já myslím že dokonce jen 7 mega. A je to povinný. Takže pokud ho střelíme, určitě to bude slušná vzpruha pro kasu.

HugoBoss27 napsal:
Jenže koho se zbavit?Veretouta?Cristanteho?Villara?Pelleho?to ne
Diawara jo
Darboe asi hostovačka

Za mě Darboe hostovat, aby se rozehrál, a prodat Diawaru. Teoreticky klidně i Cristanteho, kdyby měli přijít dva záložníci (Xhaka plus Sabitzer by bylo skvělý kombo).

Furt si myslim, ze by bylo dobry udrzet kadr pohromade, je stale hodne mladej a pri vhodnym doplneni (snajpr, nejakej lidr) toho muze dokazat hodne. Viz Milan, kde defakto stacilo podepsat Ibru a ten tym sel okamzite strasne nahoru.

90210 napsal:
Furt si myslim, ze by bylo dobry udrzet kadr pohromade, je stale hodne mladej a pri vhodnym doplneni (snajpr, nejakej lidr) toho muze dokazat hodne. Viz Milan, kde defakto stacilo podepsat Ibru a ten tym sel okamzite strasne nahoru.

Jenže Milán měl na klíčových pozicích rozdílový hráče už před Ibrou. Brankář, stoper, záložník a útočník, to měl všechno pokrytý (snad až na toho hroťáka). Nám ta absence základní kostry trochu schází, stejně jako lídr, jak jsi psal.

Že prý chce Pellegrini vyšší plat a žádá 4,5 mega ročně. To je dost, na to, že teď bere něco přes dva a zas takovej světovej hráč to není.

Largo napsal:
Že prý chce Pellegrini vyšší plat a žádá 4,5 mega ročně. To je dost, na to, že teď bere něco přes dva a zas takovej světovej hráč to není.

Tady bych asi nevahal a podepsal ho, je to ted kapitan, reprezentant a mel povedenou sezonu. Je to jeden z klicovych hracu a podobny penize bere i Pau Lopez nebo Pedro btw. Rad bych, aby zustal, neni to vyderacskej pozadavek ala Donnarumma.

90210 napsal:
Largo napsal:

Tady bych asi nevahal a podepsal ho, je to ted kapitan, reprezentant a mel povedenou sezonu. Je to jeden z klicovych hracu a podobny penize bere i Pau Lopez nebo Pedro btw. Rad bych, aby zustal, neni to vyderacskej pozadavek ala Donnarumma.

Pravda, Pellemu bych to dal bez výčitek, že se s AS snaží vyjebat.

Mně už je úplně volný, kolik kdo bere, se priznam. Lorenzo je furt něco mezi, kolikrát mi fakt vadí, kolikrát zahraje dobře nebo udělá klíčový áčko apod. Podržel bych ho, i když si nemyslím, že je taková hvězda. Ale jestli dostane ranec, budiž, lepší než aby nám odcházeli lidi, co můžou něco dát (a my nejsme kovy hvězdy, abychom se ofrňovali), jako třeba Florenzi.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

K Pellegrinimu - klubová špička nikdy nemá problém prodat klíčovýho hráče, jenže se taky nebojej si říct o pěknou finanční kompenzaci. Každej one season wonder z Cagliari nebo Hellasu má cenovku 25+ mio a my nejsme schopný dát Pellegrinimu smlouvu už asi sedmnáct let...Kdyby za něj někdo poslal 50 mega, seženem za něj dva hráče (teoreticky i lepší, nebo alespoň s konsistentní výkoností)

ke golmanovi - jednáme s PSG o Navasovi

k Italům v týmu - Mourinho vyhrál treble s Interem, kde byl jesli si správně pamatuju, jeden Ital

A chci Weghorsta!

4,5 mega bere i Pastore, mimochodem. Pelleho bych podepsal. Už jenom kvůli zrušení té vykupky. A v zimě může za 50 klidně jít

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Zajímavý...Smallinga možná prodáme...to by byl dobrej příběh. Rok na hostovačku, pak neskutečný tahanice s jeho přestupem a za rok další prodej. Je pravda, že letošní sezónu neměl tak dobrou a to i díky těm zraněním.

Steven Nzonzi už nebude hrát za Rennes. Záložník zde hostoval z AS Řím, vedení francouzského klubu se pak rozhodlo, že nebude usilovat o prodloužení spolupráce.

Ty vole. :D Jsem úplně zapomněl, že je tohle kopyto naše. :D Dostal smlouvu tak na deset let, ne?