Přestupové období léto 21

Jistěže, těch jmen je tolik, že by sem člověk furt něco psal, tak radši komentujme až to, co opravdu bude.
A když jsme u toho, vyjádřím se aspoň ke gólmanům. Z Ruie Patrícia odvařenej úplně nejsem, to si klidně nechejme Paua a nemusíme nic řešit. Jo, Donnarumma, Areola nebo Lloris, to by byly jiné, nicméně evidentně nereálné písničky.

Každý rok padají podobná jména a všichni víme jak to nakonec skončí. Jedině že by zafungoval faktor "special one"

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jistěže, těch jmen je tolik, že by sem člověk furt něco psal, tak radši komentujme až to, co opravdu bude.
A když jsme u toho, vyjádřím se aspoň ke gólmanům. Z Ruie Patrícia odvařenej úplně nejsem, to si klidně nechejme Paua a nemusíme nic řešit. Jo, Donnarumma, Areola nebo Lloris, to by byly jiné, nicméně evidentně nereálné písničky.

Tohle podepisuju...

scr

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Doba plyne a o Edinovi ani zmínka ....pořád nevím jestli ho chci ještě vidět tady hrát (a ten plat :shock: )
Ta Amerika by mu asi dost seděla...

Vždyť je spousta času...
Vypadá to, ze Edin půjde téměř zadacko do Jude

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

Mourek se chce přes leto zbavit všech Španělů v tymu krom Mayorala

Sent from my iPhone using Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

Četl jsem, že prej Aréolu nechtěl Pinto. Což mi přijde škoda, teď bych ho bral a mohl by být za dobrý peníz.

Francesco Totti AS napsal:
Areola mi ze všech těch jmen přišel nejlepší. Škoda

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

:Ok:

Teď se ještě píše o Livakovićovi z Dynama. Mourinho mu prý byl osobně pogratulovat po tom, co Dynamo senzačně vyřadilo Totáč. A dlouhodobě je to dost sledovanej mladej brankář. Ale za míň jak 15 podle mě nepůjde. Ale když vedení bylo ochotný investovat takový peníze do Maignana, tak proč by ne do něj?

Nevim presne jakej mame budget na prestupy a ekonomicky na tom patrne nebudeme uplne nejlip, coz je jeste eufemizmus, ale spis bych zkusil nejaky proverenejsi jmeno, zkusenejsiho golmana, kterymu konci smlouva. Vysypat za dalsiho brankare 10+ mega si podle me nemuzeme moc dovolit nehlede na to, ze je tam furt sance zhruba 30%, ze skoncime s 3. drahym golmanem na ostrel po sobe, nehlede na to, ze mame stale na vyplatnici Olsena a Lopeze a Lopez treba v jinym systemu, kdy pres nej nepujde 150 prihravek za zapas, lepsi, i kdyz je to ted velkej herni trend. Na druhou stranu Mou je trochu "stara skola", takovej trener minuly dekady. No uvidime.

Barcelona, Totenham a Liverpool chtěj Pellegriniho, ten má výkupku 30 mio (už asi tak sto let), takže to není nereálný že odejde :?
Fonseca si s sebou ke slepicím chce přitáhnout ještě Manciniho a Villara
A cetl jsem, ze na prestupy mame 80 mio, plus prachy z prodeju...
Vypada to na zajimavejsi leto, nez jsem cekal

PsYchr napsal:
Barcelona, Totenham a Liverpool chtěj Pellegriniho, ten má výkupku 30 mio (už asi tak sto let), takže to není nereálný že odejde :?
Fonseca si s sebou ke slepicím chce přitáhnout ještě Manciniho a Villara
A cetl jsem, ze na prestupy mame 80 mio, plus prachy z prodeju...
Vypada to na zajimavejsi leto, nez jsem cekal

Nejlepší byl Pastore ...ať si ho Fonseca vytáhne a Nzonzi se jim do rozestavení taky hodí

Osobně bych klidně prodal Ibaneze, ač má velkej potenciál. Toho by Fonseca klidně vzít mohl.Tobey stárne.

K brankářům, faktem je, že Fuzato nevypadal špatně. Taky myslím, že při jiným rozestavení respektive jiný taktice by Pau nebyl tak špatnej. Navíc za to, co jsme do něj vložili, je prakticky neprodejnej. Brankář není post, krterej by nás teď trápil úplně nejvíc, takže souhlasím, že velký investice na tuhle pozici teď nemaj smysl.

Klidně někoho staršího s končící smlouvou a příští rok třeba Cragna/Mereta. Teď hoří hlavně útok, střed zálohy a kraje (v závislosti na tom, jaký rozestavení chce Mou hrát).

Doufám, že Pellegrini nepůjde. Je to můj oblíbenec, má stále potenciál a Mourek by z něj mohl leccost vytáhnout. Především je ale ta cenovka 30 mega směšná. Neřeknu, kdyby nám někdo nabízel 40, 50 mega, asi by to bylo jiný. A takovej Castrovilli by se mi k nám taky hodil. Ale v současných podmínkách bych s ním co nejdřív prodloužil.

Bürki z Dortmundu...další golman do party v těhlech spekulacích. S Pauem se evidentně nepočítá.

Ibanez byl na hostování ale my ho můžeme odkoupit (10 mega) mám pocit ani není drahý takže se koupí a pak možná prodá

Xhaka je prej téměř náš. Nevím, no...mám ho zafixovanýho jako psychopata, kterej nechodil pro červenou kartu daleko. Je ale pravda, že ho poslední měsíce nemám nakoukanýho. Nicméně jeden takovejhle typ je v týmu asi potřeba, jestli to umí i v kabině, jen se musí vyvarovat zkratům.

Granit Xhaka je objektem zájmu AS Řím a jeho přestup z Arsenalu je hodně blízko. Švýcarský záložník se s italským klubem už dohodl na podmínkách smlouvy (roční plat 2,5 milionu eur), kluby pak dojednávají transfer za osmnáct milionů eur. Za ty prachy si myslím že dobrý kup má myslím 28 let v nejlepším věku 👌💪 Někoho ale že zálohy musí prodat