Přestupní termín: zima 2020

klida napsal:
PsYchr napsal:
....tak hlavně, že se přivedl další stoper

ale může hrát i v záloze
a měl odejít Juan Jesus, akorát už o tom je dva tejdny ticho

V tom článku od Chiesa di Totti taky uváděli, že tohle je jeho největší přednost - schopnost zahrát stejně kvalitně stopera i defenzivní štít. S Mancinim to Fonsecovi vyšlo. Navíc, Ibanez je jednoznačně posila do budoucnosti. Pokud Jesus odejde, navíc možná Cetin na hostování, tak času dostane až dost. Zabydlí se, naučí se jazyk a v létě budem moct s klidným srdcem pustit Fazia, kterej už taky na fotbal kouká spíš z televize.

Tony napsal:
klida napsal:
PsYchr napsal:
....tak hlavně, že se přivedl další stoper

ale může hrát i v záloze
a měl odejít Juan Jesus, akorát už o tom je dva tejdny ticho

Sa s ním počíta na pravú obranu :mrgreen: :palle:

Četl jsem, že ho chce AC. Jako náhradu za pravýho beka Rodrigueze :tlesk:

Heh my v zime privedeme typka z Atalanty, kterej tam vubec nehral a nejaky borce z 2. spanelsky ligy, vsechno hostovacky s vysokymi vykupkami, kdyby se nejakym zazrakem nekdo z nich chytil, takovy transakce ala Ahmed Barusso a prodame kapitana, kterej je schopnej tahrat na vice postech, zatimco konkurence podepise Ibru nebo Erikssona.

4Largo - Tehle posil do budoucnosti tady byly mraky, spis zkousej jestli z toho nebude nejakej hidden gem ala Marquinhos, nebo dalsi odpad ala William Bianda. Nemame poradnej scouting, takze nemame odkud brat a tahame ty prospekty od dalsich tymu za nemaly penize. Jinak Amici z Chiesaditotti loni uvadeli Olsena v polovine sezony za nejlepsi posilu, podle me spis rozumi zenskymu fotbalu.

90210 napsal:
Heh my v zime privedeme typka z Atalanty, kterej tam vubec nehral a nejaky borce z 2. spanelsky ligy, vsechno hostovacky s vysokymi vykupkami, kdyby se nejakym zazrakem nekdo z nich chytil, takovy transakce ala Ahmed Barusso a prodame kapitana, kterej je schopnej tahrat na vice postech, zatimco konkurence podepise Ibru nebo Erikssona.

a přesně takle to je

klida napsal:
90210 napsal:

a přesně takle to je

Jsem z toho uz po tech 20-ti letech toho samyho ponekud unaven. :smrtka:

90210 napsal:
klida napsal:
90210 napsal:
a přesně takle to je
Jsem z toho uz po tech 20-ti letech toho samyho ponekud unaven. :smrtka:

jsem takovej otupělej už, když mi 10 let zpátky řikal SUSIsr, že se to stane, a že končí, až skončí Totti, tak jsem mu nevěřil... no ale za 14 dní jedu do Bergama

Sushi napsal:
danko10 napsal:
Largo napsal:
Danko, Danko. Zrovna, když jsem si začínal myslet, že jsi inteligentní stvoření.

Som holt smoliar.
danko, co mi to děláš
k'luuuuud
largo nápodobně

Normálne ma z toho trotla už chytil žlčník, bo keď pominiem mieru absurdity toho čo furt dokola píše, tak ma už definitívne dosral ten spam štýl, kedy má človek potrebu na každý jeden post zareagovať separátnym príspevkom. Sem prídeš a scrolluješ sedem príspevkov za sebou od magora, ktorý má názor úplne na všetko.

Dal by som si ban.

90210 napsal:

4Largo - Tehle posil do budoucnosti tady byly mraky, spis zkousej jestli z toho nebude nejakej hidden gem ala Marquinhos, nebo dalsi odpad ala William Bianda. Nemame poradnej scouting, takze nemame odkud brat a tahame ty prospekty od dalsich tymu za nemaly penize. Jinak Amici z Chiesaditotti loni uvadeli Olsena v polovine sezony za nejlepsi posilu, podle me spis rozumi zenskymu fotbalu.

No jasně,ale takhle to přece Řím dělá už mraky let.

klida napsal:
prej 15 mega... je z toho hostování bez opce, komu to pomůže? komu?

:Ok:

Taky nechápu. Chápal bych trvalej prodej, nebo aspoň povinnej odkup, což by byly aspoň jistý peníze. I když ta částka je spíš úsměvná. Ale prostý hostování, to je totální nesmysl pro nás. Výhoda pro Valencii a teoreticky i Florka.

[/quote]

Taky nechápu. Chápal bych trvalej prodej, nebo aspoň povinnej odkup, což by byly aspoň jistý peníze. I když ta částka je spíš úsměvná. Ale prostý hostování, to je totální nesmysl pro nás. Výhoda pro Valencii a teoreticky i Florka.
[/quote]

To si musel protlacit Florenzi, aby mu neunikla nominace na EURO (i kdyz Mancio pred casem prohlasil, ze se tam dostane), jinak mi to hlava nebere a Petrachi je osel.

[/quote]
jsem takovej otupělej už, když mi 10 let zpátky řikal SUSIsr, že se to stane, a že končí, až skončí Totti, tak jsem mu nevěřil... no ale za 14 dní jedu do Bergama
[/quote]

A skoncil? Ja jsem si taky rikal, ze se po jeho konci odfazuju, ale nejak se to uplne nedari, i kdyz fandeni neprinasi zdnou velkou radost. Ono je to taky tim, ze fandime na dalku a podobnej typ fanousku k uspokojeni potrebuje vitezne vavriny a trofeje vic, nez fanousek, ktery muze jit na stadion a videt to live. AS bohuzel nic podobnyho negeneruje.

Tak samozřejmě, že tohle není z hlavy žádného Petrachiho, a že si to vydyndal Florenzi, aby na tom Euru fakt byl. Cítí, že pod Paulem by si moc nekopl zas. A upřímně, není se čemu divit.

Sa tesim, jak to vo Valencii natrie Piccinimu, ktory sa zrovna vratil do treningu po tom istom zraneni, co ma za sebou Flore a na Euro urcite nechce...

danko10 napsal:
Sa tesim, jak to vo Valencii natrie Piccinimu, ktory sa zrovna vratil do treningu po tom istom zraneni, co ma za sebou Flore a na Euro urcite nechce...

O to je to divnější. Asi má chlapec pocit, jak mu Fonseca ubližuje. Tak uvidíme, jak se tam ukáže.

Je pravděpodobnější skončit se sledováním fotbalu, než změnit klub/přestat fandit.

Danko dyť seš chytrej kluk, tyvole, v tvým věku ty skluzy, dyť já dělám že nevidim, nedělej mi to těžký

A místo toho floreho teda přijde kdo?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk