Přestupní termín: zima 2020

klida napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Náhrada by mohl být Christie z Fulhamu...

kdo?

odejde kapitán a přijde nškdo z druhý anglický?
Taky mě to napadlo, ale nesuďme hráče podle klubu kde hraje. Jsem zvědavý jak to dopadne.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

danko10 napsal:
To ze Rim predava v Zime kapitana, vystihuje uplne presne co sme za paklub.

Proda hrace, co obcas nosi pasku. Hrace, co sedi na lavicce a kdyz hraje, vetsinou patri k nejslabsim na hristi.

klida napsal:
Náhrada by mohl být Christie z Fulhamu...

kdo?

odejde kapitán a přijde nškdo z druhý anglický?
Taky mě to napadlo, ale nesuďme hráče podle klubu kde hraje. Jsem zvědavý jak to dopadne.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

No, ve me teda Christie jakozto jmeno a hrac z druhy anglicky neuchvacuje. Porad doufam v Hysaje, stale jeste neprodlouzil. Ale u Smallinga jsme tamy vsichni nadavali a ejhle. Nezbyva, neez doufat.

Largo napsal:
danko10 napsal:

Proda hrace, co obcas nosi pasku. Hrace, co sedi na lavicce a kdyz hraje, vetsinou patri k nejslabsim na hristi.

Chod uz do prdele.

Takhle, kabina je specifický prostředí. A dokázat v krátký době vyfakovat Tottiho, DDR a floreho, to by bylo na zápis do nějaký knihy rekordů. Už vyhnání DDR-hráče byla kardinální blbost, a to ani kdyby neměl odehrát ani minutu, vyslat ještě floreho teď, tomu ani lore pellegrini ksicht nezachrání

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

danko10 napsal:
Largo napsal:
danko10 napsal:

Chod uz do prdele.

Kdyz vynecham Tvoje impertinence, co z toho neni pravda?

Sushi napsal:
Takhle, kabina je specifický prostředí. A dokázat v krátký době vyfakovat Tottiho, DDR a floreho, to by bylo na zápis do nějaký knihy rekordů. Už vyhnání DDR-hráče byla kardinální blbost, a to ani kdyby neměl odehrát ani minutu, vyslat ještě floreho teď, tomu ani lore pellegrini ksicht nezachrání

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Jo, ty prvni dva pripady byly tragedie z mnoha hledisek, u DDR jsem nepokryte brecel. Ten mel aspon sezonu zustat. U Florka to vnimam jinak.

Largo napsal:
danko10 napsal:

Já s tímhle souhlasím...

Predaj Florenziho, po tom, čo hlavný pravý bek je Santon, ktorý bol v lete jednou nohou v Španielsku je známka punku, inak to nevidím (alebo nezmysel?).
Nepoučili sme sa z predaja Kevina?
To nás tých 15miliónov vytrhne z biedy?

Koľko otázok je už priveľa?
5?

Tony napsal:
Predaj Florenziho, po tom, čo hlavný pravý bek je Santon, ktorý bol v lete jednou nohou v Španielsku je známka punku, inak to nevidím (alebo nezmysel?).
Nepoučili sme sa z predaja Kevina?
To nás tých 15miliónov vytrhne z biedy?

Koľko otázok je už priveľa?
5?

Doufám, že někdo přijde. Spoléhat se na duo Santon-vracející se lazar Zappacosta by byla cesta do pekel. 15 mega je fakt málo.

Prodej Florenziho si může kdokoliv obhajovat jak chce, ale prodej kapitána za pár šestáků, uprostřed sezony, když nemáš náhradu...takhle se doopravdy funkční kvalitní klub nebuduje (ani v FMku)
Když vezmu v potaz, že jeden náš bek byl v létě jednou nohou ve Španělsku a druhej pravej bek byl minulej tejden oběma nohama v Miláně (a dost pravděpodobně polovinu zbytku sezony promarodí)...
....tak hlavně, že se přivedl další stoper