Přestupní termín: zima 2020

Tohle proste nepochopim. Fiorentina vyjednava s Wolverhamptonem Cutroneho na hostovani s opci dohromady za 18 mega. A my se o to ani nepokusime.... takovej talent.

A vsichni rikaj, od Fonsecy po Petrachiho, ze tenhle kadr neni v zime mozny moc zdokonalit....

Di Marzio pise o tom, ze uz behem dneska by Inter a AS mohly dotahnout vymenu Politano - Spinazzola!!! 24 hodin po zraneni Zaniola, klobouk dolu pred Petrachim.

I jemu musi bejt jasny, ze Spinazzola nebyl dobra volba. Neni to spatnej hrac, ale hrozne sklenenej a nespolehlivej. Akorat ted Petrachi bude muset najit novy LB a nevim, z ceho ho bude platit.

Resi se akorat to, jestli pujde o definitovni prestup, nebo hostovani s povinnou opci. Za me idealni varianta, je to vzdycky fajn pocit, kdyz se Riman vraci domu. Je pripravenej, zraneni se mu celkem vyhybaj a presne zapadne do herniho systemu. Na nej se fakt tesim, jestli to dopadne.

Heh Spinazzola prisel jako pomalu nejdrazsi posila v dejinach klubu, pred nedavnem ho jeste o rok prodlouzili a ted ho vymeni za Politana, kterej IMHO neni lepsi, nez Perrotti? To je spatnej vtip, se zase behem pul roku prosustrovaly miliony EUR za nic. Samozrejme to neni zadna extra hvezda a hodne jsme za nej preplatili, ale svy si odehraje, coz ovsem neni to, co by se cekalo za hrace za 25 nebo kolik mega.

Doufam, ze Politano prijde na hostovani a Spinazzola zustane. Pred mesicem mel najisto odejit pro zmenu Florenzi a s tim, ze si nam za sezonu prumerne 3 hraci urvou koleno, je jaksi vhodny mit trochu sirsi kadr.

Cize sa behom polroka prepracujeme od najnadejnejsieho odchovanca za poslednu dekadu (gratulujem do Juventusu, ktory si s nami klasicky vytrel rit) po 26-rocneho odchovanca, ktory v Interi ukazal, ze na vacsi klub nema, a to cele bez akehokolvek zisku? Rim je idealne prostredie na debilne trejdy, cize mi to pride ako velmi realna spekulacia.

Rim sa po Monchiho besneni dostal do situacie, kedy moze investovat do posil asi tak 500 EUR. Bohuzial, DS, ktory dokaze aj v takejto situacii pracovat nad mieru efektivne, sedi na zlej strane mesta.

Spinazzola musí zůstat. Zahraje i vpravo, navíc ty prachy, jak tu píšete.
Hráčů na výměnu moc není, napadá mě jenom ten Peres. Hlavně doufám že utichnou spekulace okolo Undera, toho si teď fakt nemůžeme dovolit prodat.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ja teda Politana rozhodne vidim pozitivnejc nez vy. V Sassuolu paradni a pod Spallettim v Interu taky. To, ze ted v Interu nehraje, je vina rozestaveni. Navic je to odchovanec a to uz je jen z hlediska pravidel UEFA vzdycky plus. Na Spinazzolu naopak vsichni nadavaj kdykoli je na hristi, takze pokud se sezene nahrada, tak nevidim problem. Inter navic Politana hodnoti stejne cenove jako my Spinazzolu, v cemz vidim
dalsi plus...Ale az cas ukaze.

Largo napsal:
Inter navic Politana hodnoti stejne cenove jako my Spinazzolu, v cemz vidim

Nebodaj by sme im mali ešte doplatiť, nie?

Ty vole, sme vymenili Lucu Pellehriniho za Politana a ešte doplatili, to ma pojeb.

Politano je horší Under, hráč, ktorý nás nikam neposunie a so zotrvaním Undera ani nič nevyrieši...

Carlo napsal:
Largo napsal:
Inter navic Politana hodnoti stejne cenove jako my Spinazzolu, v cemz vidim

Nebodaj by sme im mali ešte doplatiť, nie?

Ty vole, sme vymenili Lucu Pellehriniho za Politana a ešte doplatili, to ma pojeb.

Politano je horší Under, hráč, ktorý nás nikam neposunie a so zotrvaním Undera ani nič nevyrieši...

Tam jsem narazel spis na to, ze ho kupovali za vic.

Kdyz by bylo pred sezonou, tak by to moje prvni ani druha volba nebyla, ale v ramci moznosti s tim, ze se nam Zaniolo zranil a do konce sezony tam je jen Under, kterej ma aktualne uz dva mesice hroznou formu, mi to prijde jako nejlepsi moznost. Z toho, co je na trhu a da se sehnat za rozumnej peniz. S Pellegrinim uz to nema smysl resit, Politana menime za Spinazzolu, ne za Pellegriniho. To uz je, bouzel, minulost.

Za Politana osobně jsem rád.

Ale nechci vidět, co budem dělat, když se zraní nebo bude vykartovanej děda Kolarov, kterej má btw. stopku už na následující zápas, jestli se nepletu.