Přestupní termín: zima 2020

Under je nase typicky kridlo poslednich let, klasicky "streaky player", jak se rika hezky cesky a do toho jeste casto zranenej, takze se s nim dlouhodobe nedalo moc pocitat. Bud byl k dispozici on, Perrotti, Kluivert, Schick nebo SES, kterej z nich byl nejlepsi a bohuzel uz odesel. Politano je horsi a je to spis jen spekulace, Under je navic nedavno prodlouzenej za rozumnych podminek.

Ted je nejdulezitejsi prodlouzit Lor. Pellegriniho a zbavit se te smesne vykupky 30 mega, je to jeden z klicovych hracu, na kterych bysme meli stavet, ten musi zustat, spolecne s Mancinim, Zaniolem a par dalsimi.

BTW zpet v tymu by mel byt Bruno Peres.

Myslim, ze Under je presne kridlo pro Fonsecu. Mladej, rychlej, dynamickej a kombinacne velmi zdatnej. Ale vecne zranenej. Nejak se ten jeho vyvoj zasekl. Navic a asi hlavne, Fonseca chce napravo Zaniola. Takze se IMhO nehleda hrac do zakladu, nybrz alternativa a idealne na obe strany. Coz Politano splnuje. Radsi bych Orsoliniho a nalevo Bogu ze Sassuola, ale jako nahradnik, odchovanec a relativne mladej hrac, proc ne.

Pellegrini okamzite prodlouzit a Smalling vykoupit. K nemu a Macinimu koupit nejakou solidni alternativu, u ktery se nebudem muset bat, co zas provede, kdyz nastoupi. Juve je prej ochotny prodat za 20 Ruganiho. Pryc Fazio s Jesusem a Santonem a mohlo by to jit.

Doufam, ze alespon Jesus s Kalinicem odejdou, idealne jeste Pastore a Santon.

Pryč určitě Jesus!!! Fazio jako čtverka ok. Santon jako bek na obě strany taky ok. Zapacosta se snad vrátí do Anglie už teď. Pastore nevím, je preplacenej a prakticky nehraje, ale zas potřebuješ někoho za Lorenza.
Přijít by měl hlavně hrot, ptz tam není za Dzeka nikdo

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Cengiz podľa mňa nevie hrať do kombinácie a s loptou, preto sa imho Fonsecovi nehodí. Chýbať mi nebude. Santon by mal ostať, je to fajn náhradník.
Dúfam, že so Zappacostou vymýšľať nebudú, rovnako s Jesusom. Kalinicovi ak nevadí pozicia dvojky tak nech ostane, iného hrotaka nemáme.

Tony napsal:
Cengiz podľa mňa nevie hrať do kombinácie a s loptou, preto sa imho Fonsecovi nehodí. Chýbať mi nebude. Santon by mal ostať, je to fajn náhradník.
Dúfam, že so Zappacostou vymýšľať nebudú, rovnako s Jesusom. Kalinicovi ak nevadí pozicia dvojky tak nech ostane, iného hrotaka nemáme.

Já se trochu obávám, že ani s Kalinićem jiného hroťáka než Džeka nemáme. Zatím mě výkony vůbec nepřesvědčil. Kolikrát už ho tam Fonseca mohl poslat, ale nechal ho na lavičce. Asi ví proč. Chtělo by to někoho mladšího, ať se může od Džeka chvíli učit.

Santon mi taky nevadí, i když bych osobně radši koupil klasickýho pořádnýho beka a Florka nechal jako náhradníka.

Cengize mám rád, ale je fakt, že letos mu to zkrátka nejde a Fonseca mu evidentně nevěří. Navíc tam chce nechat hrát Zaniola. Takže spíš někoho do alternace napravo, nalevo...

HugoBoss27 napsal:
Ten Smalling by mohl být okolo 18mega....zadarmo

Snad to vyjde a zaroven to opet ukazuje kudy pro nas vede cesta - brat na hostovani a idealne i s vykupkou nepotrebne hrace z PL, kde je uplne jiny tempo, ktery na linou Serii A a specialne AS, ktery uz dlouho hraje pomalej fotbal, v pohode staci.

Znova se píše o Marianu Diazovi z Realu. To by bylo naprosto ideální řešení na hrot, v Lyonu byl skvělej, v Realu je pouze na tribuně, protože hraje Benzema a backup za něj je Jovič.

U Ündera si nejsem úplně jistej, protože Zaniolo se cítí být spíš AM než RW, Pelle tu pozici skálopevně a zaslouženě drží, ale těžko říct, jak to bude dál, jestli z jednoho z nich přecejen neudělat deep lying playmakera, navíc na AM je tam krom Pastoreho i Mkhitaryan, kterej to hrál pro změnu častěji z LW, ale přirozeně je též AM. Kolem a kolem máme teda v tuto chvíli primárním postem 4 desítky, ale na RW v podstatě jen toho Ündera a na LW v podstatě jen Perottiho. Já bych se Cengize zatím nezbavoval, ale Politano řešením být může. I proto, že je to Říman.

Podepsání Smallinga si nakonec přeju nejvíc, a jak už jsem tu víckrát psal, ani bych nespekuloval furt a radši se dočetl, že ho konečně máme, i kdyby za těch 18, 20; a ne se furt prát o nějakých 15, boha jeho.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Znova se píše o Marianu Diazovi z Realu. To by bylo naprosto ideální řešení na hrot, v Lyonu byl skvělej, v Realu je pouze na tribuně, protože hraje Benzema a backup za něj je Jovič.

U Ündera si nejsem úplně jistej, protože Zaniolo se cítí být spíš AM než RW, Pelle tu pozici skálopevně a zaslouženě drží, ale těžko říct, jak to bude dál, jestli z jednoho z nich přecejen neudělat deep lying playmakera, navíc na AM je tam krom Pastoreho i Mkhitaryan, kterej to hrál pro změnu častěji z LW, ale přirozeně je též AM. Kolem a kolem máme teda v tuto chvíli primárním postem 4 desítky, ale na RW v podstatě jen toho Ündera a na LW v podstatě jen Perottiho. Já bych se Cengize zatím nezbavoval, ale Politano řešením být může. I proto, že je to Říman.

Podepsání Smallinga si nakonec přeju nejvíc, a jak už jsem tu víckrát psal, ani bych nespekuloval furt a radši se dočetl, že ho konečně máme, i kdyby za těch 18, 20; a ne se furt prát o nějakých 15, boha jeho.

Tohle by i za mě bylo ideální řešení, jak uplatnit oba. Formace 4-2-3-1 Pellegrinim jako středním záložníkem na pivotu vedle nějakýho defenzivního brouska typu Veretout, Diawara. Zaniolo na AMF a dvě rychlý křídla k tomu, Kluivert - Orsolini třeba.

Jenže se obávám ,že týhle varianty se pod Fonsecou už nedočkáme. Už na začátku sezony jsem psal, že nechápu ten nákup Mchitarjana, kterej je desítka, k tomu Pstore, Zaniolo i Pellegrini. Křídla máme 3, z toho Ünder nehraje a jinak na něj napravo nikdo není. Dlouhodobě mi prostě nejlepší přijde Pellegrini na pivotu a Zaniolo na středu. Ale Fonseca tomu rozumí samozřejmě o trochu líp :mrgreen:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

Jenže taky se píše, že Real chce za hostování 7 mega a Diaz má plat 3,5 tuším, a výkupku za 30 mega. Takže z ekonomickýho hlediska potenciálně ještě horší kup než Pastore.

Psal jsem to tu už posledně. Diaz mi přijde spíš jako křídlo než hrot. Je to dribler, hračička ala Jeremy Menez. K dzekovi bych si představoval silovej hrot jako je třeba Kean.
Zaniolo už je imho RW. Hraje tam dobře, tak proč ne?
Lorenza jsem taky dřív bral jako klasické CM, ale je pravda že ta role režiséra na AM mu letos jde skvěle.
Takový trochu příjemný starosti pro Fonsecu, když má hráče kteří zahrajou víc postů.
Zaniolo RW do základu, možná Flore za něj a koupit RB. A už teď v lednu to chce CM, ptz bez Bryana máme momentálně jen Veretouta a Diawaru.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Riesit dalsieho utocnika, dokedy ma Rim stale vo vlastnictve problem menom Schick, by bolo podla mna velmi nerozumne. A v principe aj zaloznika, dokedy je v klube Nzonzi, aj ked suhlasim, ze ten by sa vazne hodil, kedze Cristante je bud zraneny, alebo zufaly.

Petrachi ma imo zviazane ruky az do chvile, kedy bude prec Pastore, Schick, Nzonzi, Karsdorp, Jesus, Bruno Peres a urcite este nejaka troska, na ktoru som zabudol. V tejto partii su utopene obrovske peniaze na prestupoch i platoch.

Brunetto Peres inak trenuje v Trigorii. Necudoval by som sa, keby tou posilou na beka bol prave on. Za predpokladu, ze by sa Petrachimu podarilo v tichosti podpisat Hysaja s konciacou zmluvou, by to bolo velmi efektivne riesenie.

HugoBoss27 napsal:
Já bych bral Cutroneho.Ital,mladý,ligu zná

Taky. Má obrovskej potenciál. Jen je to spíš zakončovatel nebož útočník, kterej dokáže tvořit hru.