Přestupní termín: zima 2020

Largo napsal:
Idealni scenar je mladej utocnik, kterej se bude chvili ucit od Dzeka a pak prevezme jeho misto. Kean nebo Pinamonti z Italu. Pak se pise taky o Argentinci Gaichovi, ale toho jsem hrat nevidel...

Kean se prej v Anglii chová jak kokot. Pokud se dá dokupy s přístupem, tak by mohl bejt TOP tenhle chlapec.

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Idealni scenar je mladej utocnik, kterej se bude chvili ucit od Dzeka a pak prevezme jeho misto. Kean nebo Pinamonti z Italu. Pak se pise taky o Argentinci Gaichovi, ale toho jsem hrat nevidel...

Kean se prej v Anglii chová jak kokot. Pokud se dá dokupy s přístupem, tak by mohl bejt TOP tenhle chlapec.

Mladej kluk v Anglii bez rodicu, v cizim prostredi, pod tlakem a s velkou vejplatou... To je pak tezky ustat to.

Largo napsal:
Abaddon napsal:
Largo napsal:

Mladej kluk v Anglii bez rodicu, v cizim prostredi, pod tlakem a s velkou vejplatou... To je pak tezky ustat to.

To souhlasím, sám bych nejspíš nebyl jinej, ale typy, který tohle ustojí mám rád a obdivuju. Když jsem to o něm četl tak jsem si říkal, aby to nebyl druhej Balotelli.

Abaddon napsal:
Largo napsal:
Abaddon napsal:

To souhlasím, sám bych nejspíš nebyl jinej, ale typy, který tohle ustojí mám rád a obdivuju. Když jsem to o něm četl tak jsem si říkal, aby to nebyl druhej Balotelli.

To jo. Taky me automaticky naskocil Balo. Ale snad to ustoji. Verim, ze v Italii by se mu darilo vic. Problem ted asi bude jeho cena, protoze Everton do nej dost investoval... Levnej nebude. Ale potencial obrovskej.

Jak vcera prohlasil Fonseca, nektery hraci nemeli na to, aby nosili dres Rima. Z naseho kadru v tyhle kolonce vidim jednoznacne Fazia, Jesuse, Kalinice. Kdybych to mel hodnotit jen na zaklade vcerejska, tak ani Under s Florenzim.

Nejpozdejc v lete musi prijit pravej obrance do zakladu, stoper do zakladu, nebo spis dva (pokud Smalling nezustane), pravej utocnik do zakladu a nahradnik k Dzekovi. Ten spolu s obrancem je nutnost uz ted v zime. Bral bych Diaze a Hysaje na hostovani s opci.

AS Řím příliš nepočítá se službami kapitána Alessandra Florenziho, jenž se dostal do spojení s možným odchodem. Italský reprezentant chce mít brzy jasno, proto se chce setkat s vedením Giallorossi. (transfermarketweb.com)

vraj sa o Florka zaujima genialny Monchi. ten by si to u nas mohol aspon trosku vyzehlit kupou svojho kona Nzonziho.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Mariano v Realu sedí výhradně na tribuně. Není nač čekat.

Přesně. Ten se mi vždycky líbil a myslím, že by se hodil. Zas něco úplně jinýho než Džeko.

Po dnešku. Petagna ne. Nic zvláštního, jen hodně fyzickej hráč. Něčím mi připomíná Destra.

Jednoznačně Mariana Díaze. Ten je technickej, dravej, mladej, líbí se mi jeho styl. Nabízí víc možností.

Leden by měl být přestupákem šancí. Hráči, kterým končí smlouva, který nenastupujou nebo potřebujou změnu. Jmenovitě v týhle škatulce vidím jednoznačně Hysaje, Nándeze z Cagliari a Díaze z Realu. Možná Cutroneho/Keana nebo Politana, ale ten mi přijde hodně jednoduchej a čitelnej. Za poslední dva roky se mi hodně líbí Orsolini.

Teď trochu z manažeru, hejtujte mě jak chcete :mrgreen: :mrgreen:

Rád bych během dalších dvou přestupáků Lyanca/Ruganiho, Hysaje, Nándeze/Tonaliho, Orsoliniho, Bogu (!) a minimálně jednoho mladýho hrota typu Pinamontiho/Gaicha/Cutroneho/Keana.

Prodat Jesuse, Fazia, Zappacostu, Florenziho/Santona, Pastoreho, Perottiho a Kaliniće.

Snad se nevyplni hrozby z medii a Florenzi zustane.

Zappacostovi konci hostovani, takze sbohem, na hostovani podle me pujde Antonucci, vubec u nas nehraje. Jinak doufam, ze se do kadru dal sahat nebude. Nadbytecnej je krome Antonucciho jeste Juan Jesus, ale pochybuju, ze ho s jeho platem ted nekde udame na hostovani, ale uvidime.

Jinak Nzonzi je v Istalbulu vyrazenej z kadru a brzy ho tedy budeme mit zpet. Kandidat na nejhorsi nakup v dejinach klubu, Monchi si tim aspon u Sevilly otevrel dvere zpet.

Florenzi teď dřel jak kůn, s tím SPALem.
Nevidím do kabiny, asi jako nikdo z nás, ale pokud tam nedělá rozbroje, což moc nevypadá, vzhledem k tomu, jak kluci slavili Mchitarjanův fík po Floreho balonu, tak ať zůstane.
Zappacosty je škoda, to je velmi kvalitní RB, věřil jsem, že se vykope a třeba ho vykoupíme pak. A přišlo to zranění, no. Musí jít.

HugoBoss27 napsal:
Sushi napsal:
Kean měl teď super mač v PL :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

A ví někdo proč střídal tam a zpátky?

četl jsem, že to nebylo kvůli zranění apod.
asi prostě trenéra nasral :lol: