Přestupní termín: léto 2019

Někoho bylo potřeba prodat prostě, to FFP tam je, viz Milan, že.
Ale ta výkupka pouhých 36 a notabene jim přistoupit na ten tah s Diawarou, to mě čílí.

já jsem připravenej na to, že tu začne zas něco jako Řím roku 2005/6, akorát bez Tottiho

takže cokoliv nad pátý místo beru jako příjemný překvapení

jedeme!

Já myslím, že Diawara bude dělo.

Jen si s sebou ponese ten cejch, že jsme jim dali Manolase prakticky zadarmo, takže se na něj bude často nadávat už z principu. Kdyby jsme ho dotáhli samostatně, třeba za 15, tak by to byl superkauf.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Přijde Higuaín a já umřu. Demotivovaný, obtloustlý, vyčichlý hráč zralý na konec kariéry nebo návrat do River Plate.

Přesně. Toho ani omylem :nenene: :nenene:

Pulgar z Boloni měl skvělu sezonu a jestli teď někdo koukáte na Copa América, tak tam to jen potvrzuje. A má výkupku jen 12 milionů :think: :slin:

Yacine Brahimi se po odchodu z Porta stal na přestupovém trhu žádaným hráčem a nouzi o nabídky rozhodně nemá. Dalším zájemcem o alžírského reprezentanta je AS Řím, který by se ho snažil získat v případě, že Stephan El Shaarawy odejde do Číny.

TAK POĎ!

Ofenzivní hráč AS Řím Stephan El Shaarawy již odcestoval do Číny, kde se podrobí nezbytné zdravotní prohlídce a následně podepíše tříletou smlouvu

To čo je zase stym faraonom ? Im to tam naozaj drbe. Najlepši strelec len tak preč za smiešne peniaze. Ja už naozaj asi ničomu nerozumiem čo sa to deje :think:

AS Řím by mohlo konečně získat Yacina Brahimiho. Ten je po odchodu z Porta volným hráčem, přičemž měl své služby nabídnout právě Giallorossi, kteří o něho dříve neúspěšně usilovali. (football-italia.net)