Přestupní termín: léto 2019

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Upřímně v tom též nevidím úplně problém, v tomhle dealu.

Údajně vedeme i v závodě o Barellu. N'Zonzi nejspíš zpátky za Monchim do Sevilly.

:Ok: Taky jsem za Spinazzolu rad.

Barella by byl muj sen, ale neverim.

danko10 napsal:
Nezabudal by som, ze jediny stoper, ktory zniesol prisnejsie kriteria odchadza k priamej konkurencii. Samozrejme nie za vykupku, ktora bola sama o sebe smiesna, ale ciastocnou vymenou za jedneho z najvacsich idiotov, akych moze v sucasnosti liga ponuknut.

To nevymyslis.

To teda nesouhlasim. Ja jsem za Diawaru hodne rad, prijde mi pro nas lepsi nez Mertens. Z mnoha duvodu. Je to velkej talent a ja jsem s timhle obchodem v ramci mezi (samozrejme bych za Manolase chtel klidne 50 mega) spokojen.

90210 napsal:
Petrachi svoje pusobeni zahajil jednim z nejhorsich trejdu co kdy AS udelalo, ty vole my jim jeste DOPLACIME 10 mega za dalsiho prumeraka ala Santon!!!

Neni divu, ze Torino za jeho pusobeni vubec nic nedokazalo, ted jeste prodat Florenziho a SES nekam za par supu, nadhera.

Neni to dobrej GM, jediny co se mu kdy povedlo byl podpis Belottiho a ted ho mame u nas, uzasny.

Ja uz ma to nemam silu.

Nejhorsi je, se tohle je teprve zacatek mercata, ktery bude nejspis hodne bolavy a pokud nebude Fonseca genius, tak opravdu nemame sanci nekolik dalsich let v tomhle chaosu s idiotskym vedenim udelat CL, ted uz chapu jak to Ranieri myslel a proc nechtel zustat na dalsi sezonu.

S tim nemuzu souhlasit ani nahodou. Prijde mi spravny, ze za nej doplacime, je to daleko zkusenejsi hrac, ma nejaky renome a Luca je porad “jen” talent.

A s tim Petrachim si snad delas srandu. Jen Belotti? To te vazne nikdo jinej z jeho uspesnech prestupu nenapada? Jen z aktualniho kadru Izzo, Meite, Rincon, Lyanco, Baselli, Berenguer, nebo Nkoulou!

No hrôza veru. Pelle hral len pár zapasov, ale mne sa v každom páčil. Z neho bude delo.

Mercato zatiaľ hrôzostrašné.

90210 napsal:
Petrachi svoje pusobeni zahajil jednim z nejhorsich trejdu co kdy AS udelalo, ty vole my jim jeste DOPLACIME 10 mega za dalsiho prumeraka ala Santon!!!

Neni divu, ze Torino za jeho pusobeni vubec nic nedokazalo, ted jeste prodat Florenziho a SES nekam za par supu, nadhera.

Neni to dobrej GM, jediny co se mu kdy povedlo byl podpis Belottiho a ted ho mame u nas, uzasny.

Ja uz ma to nemam silu.

Nejhorsi je, se tohle je teprve zacatek mercata, ktery bude nejspis hodne bolavy a pokud nebude Fonseca genius, tak opravdu nemame sanci nekolik dalsich let v tomhle chaosu s idiotskym vedenim udelat CL, ted uz chapu jak to Ranieri myslel a proc nechtel zustat na dalsi sezonu.

Nedoplacime 10, nybrz 7. Pellegrini odchazi za 22 a Spinazzola prijde za 29. Prodat Pellegriniho za 22 podle me vubec neni spatny.

Toto mi pripomenulo scénu s hadraplánom z Dědictví.

“Šak ty na tom ještě vyděláš!”

Baldini: "Este starsi Pellegrini a Florenzi do Interu a Zaniolo do Juventusu (kedze zacal byt oblubeny u publika) a mozme zacat hrat moderny fodbal..."

Agostino napsal:
Baldini: "Este starsi Pellegrini a Florenzi do Interu a Zaniolo do Juventusu (kedze zacal byt oblubeny u publika) a mozme zacat hrat moderny fodbal..."

Presne. Lucu Pellegriniho jeste preziju, ale Lorenza se Zaniolem bych jen hodne tezko vydejchaval. :zed:

Dokym klub bude vlastniť Pallota tak to bude stale takto že nebudeme schopni si udržať klučovych hračov ani kupovať v podstate hotove posily bez toho aby sme museli predavať.Takže žiadne dlhodobe budovanie v Rime neni môžne.Chapem že musime predavať aby sme hrali europske pohare a splnali Fair Play ale toto nema vyznam kedže nas prečuraju všetci naši rivali čo nam ešte kupuju bud velke talenty alebo opory teamu takto bude Rim stale len tranzitny medziskok do Juvesntusu Neapola atd a bude James nadšeny ked nejako ukopeme kazdy rok aspon 4 miesto a LM lebo na viac snim nikdy nebudeme mať.

15:35 Bartra má stát 60 milionů
Obránce Marc Bartra z Realu Betis se ocitl v hledáčku několika klubů včetně italského AS Řím, jeho současný zaměstnavatel ale není odchodu 28letého zadáka nakloněn. Podle deníku Marca požaduje minimálně 60 milionů eur, což se rovná výstupní klauzuli ve smlouvě, kterou musí mít všichni hráči ve španělských klubech

pasta napsal:
Jen my jsme curaci a své hráče si pořádně nepojistime !!!

Presne. Posledni dobou prodavame vsechno pod cenou, z velky casti kvuli nasi neochote prodlouzit s hracem smlouvu nebo kvuli debilne nizkejm vykupkam. Atletico, Benfica nebo Porto maji hrace s vykupkama kolem 100 milionu, v nizozemsky lize zase vykupky vubec neexistujou. Jen my placnem na Manolase 36 a Pellegriniho 30. :zed: :zed:

Tak Manolas uz je oficialni...

Diky za vse. Nas nejlepsi stoper za poslednich nekolik let.

Kosta ofiko. Vyborny vikend. Teraz im este genius Petrachi vrati 18 z tych 36, aby ich zbavil lavickara a polodebila Diawaru a piskaj koniec.

Rozmyslam, ktoreho sraca by sme mohli vziat z Interu za takeho Pellegriniho (toho, co s nami este zo dva tyzdne pobudne). Vecina? :)))