Přestupní termín: léto 2019

Uvidíme, jak se to vyvine, ale zatím to vypadá, že budem bez Di Francesca s Monchim.

Koho místo Monchiho? Dal bych to Massarovi, ku pomoci Balzaretti. A větší funkce pro Tottiho.

Z lidí, co to podle mě dělaj dobře v Itálii a maj podobnou filozofii s klubem (mladý hráči, Italové, ambice na trvalou účast v pohárech), bych zkusil Giovanniho Sartoriho z Atalanty nebo Gianlucu Petrachiho z Turína.

Ze jmen, co padaj, bych si uměl v Římě představit Belottiho, Manciniho, Chiesu a Cragna.

podle mě Franče nemá v týhle roli co dělat - maximálně může volat hráčům, co třeba váhaj, aby jim řekl dvě věty a oni k nám šli

Sushi napsal:
podle mě Franče nemá v týhle roli co dělat - maximálně může volat hráčům, co třeba váhaj, aby jim řekl dvě věty a oni k nám šli

Nemyslel jsem roli sportovniho reditele, v ty si ho taky predstavit nedovedu. Nevim, jak je na tom s mimofotbalovejma schopnostma. Jen bych ho rad videl i v jiny roli nez jen jako maskota, co je s tymem.

Ja by som na DS skúsil mladého Kmotríka. Aspoň by tam pri tých debakloch ticho nesedel a nekukal do blba jak Monchi, ale trebars by si to rozdal s Tarem.

Largo napsal:
Sushi napsal:

Nemyslel jsem roli sportovniho reditele, v ty si ho taky predstavit nedovedu. Nevim, jak je na tom s mimofotbalovejma schopnostma. Jen bych ho rad videl i v jiny roli nez jen jako maskota, co je s tymem.
Takže by dělal co? :)

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já osobně bych ho poslal pracovat s juniorkou nebo tak něco, jako jednoho z asistentů, nebo i k áčku potažmo, když na to přijde... Kdyby měl zájem. Jako ten kravaťák mi taky moc nesedí, to už by mohl klidně dělat to, co Morgan a byl by pořád u týmu.

Poctivy Clovek, ktory je hlavnym strojcom najvacsieho futbaloveho zazraku v dejinach futbalu.
Ziadny fake.

Sabatini s Orsim jsou opravdu nejvážnějšími kandidáty do sportovního úseku... *omg*

Na trenérský stolec se spekuluje krom Conteho o Gasperinim, Giampaolovi nebo našem býváalém hráči a trenérovi U21 Luigi Di Biagiovi.

Skoda, ze nedorazil jardim. Taky bych nezapominal na Blanca, kteryho bych u nas videl rad. Z tech italskejch by mi nevadili Gasperini a Sarri, spicka asi Conte.

Pokud Ranieri nejakym skoro az zazrakem vyvalci 4. misto, tak si nejspis zaslouzi sanci na dalsi sezonu, byt to neni idealni reseni, ale to asi ani neexistuje.

90210 napsal:
Pokud Ranieri nejakym skoro az zazrakem vyvalci 4. misto, tak si nejspis zaslouzi sanci na dalsi sezonu, byt to neni idealni reseni, ale to asi ani neexistuje.

Souhlasím. Ranieri je určitě fajn, ale vzhledem k tomu, jak strašně chceme vyhrávat tituly a prorazit v evropě, tak to asi nebude ten pravej.
Fandím mu, mám ho rád, ale...

Abaddon napsal:
90210 napsal:

Souhlasím. Ranieri je určitě fajn, ale vzhledem k tomu, jak strašně chceme vyhrávat tituly a prorazit v evropě, tak to asi nebude ten pravej.

chceme?

Vyliat Ranieriho po tom co by splnil ciele, by bolo urcite pre tych par sialencov, ktori by este stali o pracu v Rime, velke lakadlo.

Sushi napsal:
Abaddon napsal:
90210 napsal:

chceme?

Hm, to je vlastně pravda...tam musí bejt otazník, několik otazníků...

Italský talent Nicolo Zaniolo zaujal výkony v dresu AS Řím i pozorovatele Realu Madrid. Devatenáctiletý záložník přišel do Říma před sezonou z Interu Milán jako součást kompenzace za Radju Nainggolana, okamžitě se prosadil do A-týmu a velmi dobrou stopu zanechal i v zápasech Ligy mistrů, kde AS vypadlo v prodloužení osmifinále s Portem. (football-italia.net)

...

Abaddon napsal:
Italský talent Nicolo Zaniolo zaujal výkony v dresu AS Řím i pozorovatele Realu Madrid. Devatenáctiletý záložník přišel do Říma před sezonou z Interu Milán jako součást kompenzace za Radju Nainggolana, okamžitě se prosadil do A-týmu a velmi dobrou stopu zanechal i v zápasech Ligy mistrů, kde AS vypadlo v prodloužení osmifinále s Portem. (football-italia.net)

...

pěkně do piče půjdou, aj se Zidanem celým zkurveným - žádný Zaniolo nebude, nic!

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Abaddon napsal:

...

pěkně do piče půjdou, aj se Zidanem celým zkurveným - žádný Zaniolo nebude, nic!

Rád bych, aby ses plet. Ale vzhledem k nedávný historii AS je to dost reálný.