Mladý italsky ofenzivni talent. Loni jsem ho videl proti nam i na zivo na olimpicu, kde odehral celejch 90 minut a nebyl vubec zlej. I vzhledem k tomu, ze od nejaky 10 minuty prohravali 0-2 proti Joseho autobusuBelotti ve Fiorentině na půl roku bez opce? To jsou věci... Baldanzi je kdo? Vůbec neznám.
Tohle pro me jednoznacne spilnil Mkhitaryan….v interu famozniSnad si konečně o nějaké posile řekneme, že stojí za to. Z posledních let jsem na ně byl hodně zvědavý, natěšený a víceméně zklamání, kdo za nás nastupoval. Solba, Gini, Camara, Aouar, Kristensen i ten Galo. Tak snad už.
Za mě velké mrzení, že u nás nezůstal. Pořád.Tohle pro me jednoznacne spilnil Mkhitaryan….v interu famozni
Tak snad se tam chutné je dost možné že příští rok bude číslo jedna v našem útokuBelotti ať klidně jde. To je drahý hráč pro nás, bohužel. Má zvláštní styl hry, na útočníka otřesný výběr místa a když vystřeli na bránu je velmi pravděpodobné, že ji ani netrefí. Pro mě jedno z největších zklamání. Tak snad se chytne jinde.
Bůh ví jak se vrátí Tammy, po tak dlouhé pauze mu moc nedávám. Musíme věřit![]()