proč nevyhodí,neprodaji ty líné hráče a ty prachy neušetří tam.
Ty jo….asi souhlasimV pozici v jaké je Řím mi ten odchod nedává smysl a týden před sezonou už vůbec ne. Zbytečně to vytvoří enormní tlak ze strany fanoušků na mladýho Soulého s Baldanzim který budou najednou v pozici spasitelů. Bojím se aby ten tlak oba unesli a neposrali se z toho jako tehdy Schick.
S klidným svedomím bych posadil / obětoval Pellého, protože Dybala bude i na jeho pozici větším přínosem a hlavně má moment překvapení. Pellé se ubrání sám a moc chaosu v té obraně nevytvoří.
Jako já jsem bral Dybalu jako samozřejmost, že zůstane. Celou dobu jak se vlastně ještě před přípravou mluvilo o tom, že bude falešná devítka. Tohle je pravděpodobně to šílené překvapení, o kterém mluvil Di Marzio nebo kdo někdy na začátku srpna. Tam už to uvnitř musí jet nějakou dobu. Tak moc s ním vedení počítalo až s ním vlastně už nepočítají. Teď se budou plácat po zádech jak přivedou třeba Bogu za lepší mzdový náklady nebo něco v tom smyslu.
Forza RomaJá tomu nerozumim
Za chvilku začíná liga, máme dva stopery (Kumbully i Smallinga se chcem zbavit)
nemáme pravýho beka číslo jedna
máme nejpomalejší a nejmíň pohyblivou zálohu na světě
sága Abraham, se pořád ještě nevyřešila
levý křídlo nám bude hrát asi Faraon, coż všechna čest, ale je mu 32
a když už to teda vypadá, jakože budeme mít tak nějak vyřešenej aspoň útok, tak se přijde s timhle....
Per sempre. Prášky na tlak už máte na sezónu?Forza Roma
Já jsem začal užívat nikotin jako WalterPer sempre. Prášky na tlak už máte na sezónu?