Přestupní období léto 2023

Příspěvků
3,260
Jarrad Branthwaite podává za PSV Eindhoven dobré výkony, což neuniká pozornosti věhlasnějších klubů. Podle zpráv z Apeninského poloostrova sledují 20letého obránce, který je stále kmenovým hráčem Evertonu, zástupci AS Řím.

football-italia.net
 
Příspěvků
3,399
Jdou na nej dobry reference, ale naposledy Everton prej odmitl nabidku PSV v hodnote 15 mega liber, takze myslim, ze pro nas bude financne nedosazitelnej.

To si myslim, ze bude realnejsi Per Schuurs. A v lete snad konecne Frattesi. Snad i poradnej defenzivni zaloznik. Treba Hjulmand, co nas dneska ceka, by nemusel bejt spatnej. S Lecce mame dobry vztahy, je mu 23, cenovka tak kolem 10 mega snad. A je treti nejlepsi hrac v lize v odebirani balonu.
 
Příspěvků
2,100
PSG mělo oslovit trenéra Mourinha
José Mourinho má s AS Řím smlouvu do konce nadcházející sezony, dodržet by ji však nemusel. Podle zpráv z Apeninského poloostrova měli 60letého lodivoda kontaktovat zástupci Paris Saint-Germain, které by mohlo hledat náhradu za Christopheho Galtiera.
 
Příspěvků
3,260
Roger Ibañez z AS Řím se ocitl v hledáčku několika anglických klubů, které si však budou muset sáhnout hlouběji do kapsy, pokud budou chtít 24letého obránce získat. Giallorossi se odchodu brazilského reprezentanta nebrání, požadují však odstupné 50 milionů eur.
 
Příspěvků
63
Vyzera to na zaujimave leto - bude zaco nakupovat.

ibanez - 50
Abraham - 80
Vina - 10
Shomurodov -10
Kluivert - 12

+ peniaze za Zaniola
 
Příspěvků
2,100
Ibaneze a Eldora bych nechal,zbytek prodat.Stacil by Fratesi a nějaký lepší útočník když by se Abraham za takové peníze prodal
 

scr

Příspěvků
1,699
Také bych ho neprodaval..myslím, ze má Řím v srdci a to ze se mu úplně tato sezóna nedari neznamena ze příští nemusi byt nej střelec


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Příspěvků
3,399
Prodal bych Ibaneze, Celika, Svilara a Eldora s Vinou a Kluivertem. Abrahama bych si nechal, ten to v sobe ma a evidente ma Rim rad. Nevykupoval bych Camaru, hostovani Tahirovic, Bove a Volpato. A zkusil Holma ze Spezie na pravyho beka, Hjulmanda na defenzivni stit a Frattesiho. Prodlouzit Matic, Smalling a Belotti s Dybalou. Uvidime co Llorente. A koupil bych brankarskou jednicku, Vicaria z Empoli.
 
Příspěvků
2,338
Anglický útočník Tammy Abraham přestoupil v létě roku 2021 z Chelsea do AS Řím. A jestliže v první sezóně v dresu římského celku zapsal slušných sedmnáct branek, pak v letošní sezóně tak produktivní již není, skóroval totiž jen šestkrát. I Giallorossi jsou tak ochotni na konci sezóny jednat podle informací italského serveru CalcioMercato.com o jeho návratu do Chelsea, která má zájem o Abrahamův návrat. Opačným směrem do Říma by naopak mohl putovat Romelu Lukaku, který je aktuálně z anglického klubu na hostování v milánském Interu.

:lol: :lol: :lol:
 
Top