Přestupák - zima 2024

Podle dnešního vydání Tuttosport Dybala odmítl nabídku Galatasaraye a chce dlouhodobě pokračovat v Římě.

Já ho žeru. 🙃

A on to určitě vnímá, je tu hvězda jak fotbalově tak lidsky. Prachy má a bude mít hezký. Já bych taky neodcházel.

Podle všeho bude chtít Soule pryč, je prej nějakej zájem ve Španělsku.

Pod Ranierim vůbec nehraje, což je podle mě jeden z důvodů, proč se AS zvedá. Svými výkony vůbec nepřesvědčil, takže pokud by se nám vrátily peníze z jeho letního přestupu, tak bych neváhal a prodal ho.
Naopak by bylo fajn vykoupit toho Salamaka....nevím, jak se píše, pořád si to nepamatuju...ten AS hodně pomohl, co se vrátil po zranění.

Podle všeho bude chtít Soule pryč, je prej nějakej zájem ve Španělsku.

Pod Ranierim vůbec nehraje, což je podle mě jeden z důvodů, proč se AS zvedá. Svými výkony vůbec nepřesvědčil, takže pokud by se nám vrátily peníze z jeho letního přestupu, tak bych neváhal a prodal ho.
Naopak by bylo fajn vykoupit toho Salamaka....nevím, jak se píše, pořád si to nepamatuju...ten AS hodně pomohl, co se vrátil po zranění.
Jo klidně prodat ale 30 nikdo nedá jak už jsem psal ani za Le Fe nedá nikdo kolik jsme dáli, ale na druhou stranu kdyby se to přiblížilo nákladům tak proč nee 😁 pokud by ale měla být částka malá tak bych si je nechal kvůli tomu že jsou Ještě ale musím dodat že Kone za 18 půjde minimálně za 50, Svilar zadarmo přišel a za 30 a více půjde takže nějaké přestupy jsou dobré

Tak to je no... Kone a Salám jsou naproto top.
Za to Šule je brzda šanci, nechápu jak mohl juvenisty jeho odchod mrzet.

Hotová dohoda: Romové souhlasí s posláním Le Fee do Sunderlandu – byla odhalena klauzule o výkupu
od Football Italia
Několik prodejních míst v Itálii hlásí, že přestup Enza Le Fee z Říma do Sunderlandu je nyní hotovou věcí.
Očekává se, že Francouz se přestěhuje na Stadium of Light na základě počáteční smlouvy o zapůjčení do konce sezóny s povinností koupit, pokud Sunderland na konci kampaně 2024-25 postoupí do Premier League, jak bylo uvedeno dříve. středeční odpoledne.

Kolik zaplatí Sunderland, aby Le Feeův přesun z Říma byl trvalý?
Podle aktuálních informací od experta na přestupy Gianlucy Di Marzia zaplatí Sunderland poplatek ve výši 23 milionů eur, aby byl přestup trvalý, pokud skončí v první dvojce nebo v této sezóně získá postup v play-off Championship.

To je stejný poplatek (23 milionů eur), který Roma zaplatil za podpis 24letého hráče z Rennes během letního přestupového období.

Místo Le Féeho, teda coby záloha za Paredese, víc defenzivní typ hráče, by se mi líbil Warren Bondo, jeden z mála dobrejch hráčů jinak letos tragický Monzy. Jednadvacet let, malej plat, cena kolem 8-9 milionů. A v létě pak prodat Cristanteho s Pellegrinim a místo nich někoho víc kreativního, třeba i toho Rocca Reitze, i když jsem s ním viděl jen pár videí. Ale rozhodně zajímavej hráč, spoluhráč Koného s cenou kolem 20 mega. Oba dohromady mnohem levnější než Frattesi, za kterýho chce Inter 45 mega.

Čili od příští sezony mladá, dravá záloha v obsazení Koné, Pisilli, Paredes, Bondo, Reitz. Za mě naprosto adekvátní a dostačující. Je tam všechno - dynamika, svaly, dravost, rychlost, technika, čich na góly, defenzivní vnímání, velkej potenciál (až na Paredese, ale on svý kvality má).

Daje!

To naše vedení nemá chybu...koupili Everton a drží si svoji nastolenou tradici u vyhazování trenérů - pokud možno vyhodit s co největší ubohostí. Tři hodiny před zápasem Evertonu vyrazili Dycheho, zápas odtrénovali hráči.
K tomu my máme chtít z Evertonu Beta, kterej jako útočník dal v letošní sezóně dokonce už i jeden gól. Super toto.

To naše vedení nemá chybu...koupili Everton a drží si svoji nastolenou tradici u vyhazování trenérů - pokud možno vyhodit s co největší ubohostí. Tři hodiny před zápasem Evertonu vyrazili Dycheho, zápas odtrénovali hráči.
K tomu my máme chtít z Evertonu Beta, kterej jako útočník dal v letošní sezóně dokonce už i jeden gól. Super toto.
Chtěl jsem příspěvku dát vychlámaný lajk, ale pak jsem dočetl k druhému odstavci a smích mě přešel.

Nicméně v Udinese byl Beto skvělej. Jako náhradu za Dovbyka proč ne.

beta neznám a nevim, jaký máme mlaďasy, ale byť zpravidla jsem pro jejich začleňování do mančaftu, momentálně hrajeme dost bez útočníka, přestože se dovbykovi nedá upřít příležitostně nedá upřít nějakej nice touch. obecně je to underperformer* jak prase. fakt doufám, že se probere, zatím vypadá, že neumí pořádně vystřelit. kouknul jsem se na jeho góly z girony: penalty, hlavičky a v pohodě góly, ale v zásadě šmudly. potřebovali bychom trošku osobnost, co za to umí vzít i sám, když se týmu nedaří.

*kde je asi konec 90210?

Co tak ctu, tak se hodne chvali Giulio Misitano, typickej hrot.
Talenti které snad neprodáji brzo, mohli by mít naději za chvíli do Áčka se dostát 💪😎

Přílohy

• Screenshot_2025-01-10-18-44-26-736_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    Screenshot_2025-01-10-18-44-26-736_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    329.1 KB · Zobrazeno: 9
  • Screenshot_2025-01-10-18-44-52-220_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    Screenshot_2025-01-10-18-44-52-220_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    270.8 KB · Zobrazeno: 9
  • Screenshot_2025-01-10-18-45-07-637_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    Screenshot_2025-01-10-18-45-07-637_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    300.4 KB · Zobrazeno: 9
  • Screenshot_2025-01-10-18-45-21-864_eu.livesport.FlashScore_com.jpg
    Screenshot_2025-01-10-18-45-21-864_eu.livesport.FlashScore_com.jpg