Podle dnešního vydání Tuttosport Dybala odmítl nabídku Galatasaraye a chce dlouhodobě pokračovat v Římě.
Já ho žeru.![]()
A on to určitě vnímá, je tu hvězda jak fotbalově tak lidsky. Prachy má a bude mít hezký. Já bych taky neodcházel.
Podle dnešního vydání Tuttosport Dybala odmítl nabídku Galatasaraye a chce dlouhodobě pokračovat v Římě.
Já ho žeru.![]()
Jo klidně prodat ale 30 nikdo nedá jak už jsem psal ani za Le Fe nedá nikdo kolik jsme dáli, ale na druhou stranu kdyby se to přiblížilo nákladům tak proč neePodle všeho bude chtít Soule pryč, je prej nějakej zájem ve Španělsku.
Pod Ranierim vůbec nehraje, což je podle mě jeden z důvodů, proč se AS zvedá. Svými výkony vůbec nepřesvědčil, takže pokud by se nám vrátily peníze z jeho letního přestupu, tak bych neváhal a prodal ho.
Naopak by bylo fajn vykoupit toho Salamaka....nevím, jak se píše, pořád si to nepamatuju...ten AS hodně pomohl, co se vrátil po zranění.
Ať už to je.View attachment 1103
ps….do kdy je vubec tenhle prestupak?
Chtěl jsem příspěvku dát vychlámaný lajk, ale pak jsem dočetl k druhému odstavci a smích mě přešel.To naše vedení nemá chybu...koupili Everton a drží si svoji nastolenou tradici u vyhazování trenérů - pokud možno vyhodit s co největší ubohostí. Tři hodiny před zápasem Evertonu vyrazili Dycheho, zápas odtrénovali hráči.
K tomu my máme chtít z Evertonu Beta, kterej jako útočník dal v letošní sezóně dokonce už i jeden gól. Super toto.
To naše vedení nemá chybu...koupili Everton a drží si svoji nastolenou tradici u vyhazování trenérů - pokud možno vyhodit s co největší ubohostí. Tři hodiny před zápasem Evertonu vyrazili Dycheho, zápas odtrénovali hráči.
K tomu my máme chtít z Evertonu Beta, kterej jako útočník dal v letošní sezóně dokonce už i jeden gól. Super toto.
Za mě zbytečný, další Belotti. Ať dají raději šanci někomu z akademie.Nicméně v Udinese byl Beto skvělej. Jako náhradu za Dovbyka proč ne.
*kde je asi konec 90210?
Co tak ctu, tak se hodne chvali Giulio Misitano, typickej hrot.Za mě zbytečný, další Belotti. Ať dají raději šanci někomu z akademie.
Taky zjišťuju, v jaké řiti v tomto ohledu aktuálně jsem. Krom zápasů Říma a nějaké té Ligy mistrů už ten fotbal vlastně vůbec nesleduju. To je děs. Kde jsou časy, kdy jsem měl předplacenej Pro Football, četl FotbalPortaly, Eurofotbaly, FootballItalie apod.Ja ani jedno jmeno co se tu zminuje neznam
Vsechna cest vasemu prehledu![]()
Talenti které snad neprodáji brzo, mohli by mít naději za chvíli do Áčka se dostátCo tak ctu, tak se hodne chvali Giulio Misitano, typickej hrot.