Přestupák - zima 2024

Jenže to on právě, takovej trochu Řepa, asi holt prostě bude, no.
Řepa je hovado a vždycky byl. ALE hovado který burcovalo celej tým, bojovalo do poslední chvíle za svůj tým, prostě srdcar, kteryho chce mit kazdej svym způsobem na svy strane. Jestli Gianluca takovej pro tým je, tak pro mě platí co jsem psal výše.

Som zvedavy koho donesieme a predame. Moj sen by bol takyto ale tak uvidime :

Pravy obranca - Zappa
Kridlo - Chiesa
Utocnik - Raspadori

Pelé je na prodej.

A sranda bude, že se prodá za minimum a kdekoliv jinde bude hrát jak Bůh.

No taky jsem zvědavý za kolik chcou prodat toho Enzo Le Fee do Betisu? Koupili za 23 myslím a za nějakých 10 by mi přišlo jako blbost se ho zbavovat když je mladý a 20 nám nedají si myslím

No taky jsem zvědavý za kolik chcou prodat toho Enzo Le Fee do Betisu? Koupili za 23 myslím a za nějakých 10 by mi přišlo jako blbost se ho zbavovat když je mladý a 20 nám nedají si myslím
20 za tohohle hráče by nedal nikdy nikdo...až na AS Řím. Od začátku to smrdělo průserem, i když jsme se snažili najít aspoň sebemenší pozitivum na tomhle přestupu.

Útěchou může pro nás být Svilar a Kone ( ten se podařil 💪) kteří můžou jít do zahraničí za ranec 😉 Ještě mě Teda mrzí že chcou doufám jen na hostování dát Baldanziho.Asi nejde být spokojený úplně hlavně se zbavit Cristanteho a Pellegriniho

Očekávám, že Friedkini se do toho finančně opřou a budou si chtít získat dav. Takže Koné se Svilarem nepůjdou, obecně mladý hráči s nějakou cenou podle mě nepůjdou. Jen ti nespokojení s herním vytížením max na hostování. Jinak se to na nich, doufám, bude stavět. Takže pryč s Celikem, Pellegrinim, Šomurodovem, Le Féem, Zalewskim, Cristantem a Hermosem. Možná bych na hostování poslal i Dahla se Soulém. A přivézt pravýho beka (Zappu, Kayodeho nebo Rensche), nějakýho mladýho stopera, záložníka (Frattesiho, Pratiho nebo Reitze) a na hostování jako back-up za Dovbyka třeba Beta z Evertonu.

Očekávám, že Friedkini se do toho finančně opřou a budou si chtít získat dav. Takže Koné se Svilarem nepůjdou, obecně mladý hráči s nějakou cenou podle mě nepůjdou. Jen ti nespokojení s herním vytížením max na hostování. Jinak se to na nich, doufám, bude stavět. Takže pryč s Celikem, Pellegrinim, Šomurodovem, Le Féem, Zalewskim, Cristantem a Hermosem. Možná bych na hostování poslal i Dahla se Soulém. A přivézt pravýho beka (Zappu, Kayodeho nebo Rensche), nějakýho mladýho stopera, záložníka (Frattesiho, Pratiho nebo Reitze) a na hostování jako back-up za Dovbyka třeba Beta z Evertonu.
Jenze se zrani nedejboze 2 borci a jsi v hajzlu