Přestupák - zima 2024

Mimochodem, podle toho, co pouští ven Ghisolfi a Ranieri, koho tipujete (přejete si) jako příštího trenéra? Já tipuju Allegriho, ale doufám v Ancelottiho.

Ancelotti vypadá, že mu už v Realu přecejen ujíždí vlak.
Allegri, to je nekoukatelný beton. Navíc by Dybala zdrhl tím spíš.
De Zerbi by se mi líbil, pokud ho ovšem dokážem z Marseille přetáhnout. On tam letos bez pohárů vykope LM na příští rok.

Tak koho byste si prali v lednu?

Me u nas chybi nakupy typu Radja. Relativne mladej hrac s velkym potencialem, ale zaroven zkusenej, zna ligu. Hrac ze zakladu mensiho tymu, kterej ma hlad a chut neco dokazat, cenovka rozumna a plat normalni. Nekdo typu Gabriele Zappa na pravyho beka, Jaka Bijol na stopera nebo Matteo Prati se Samuelem Riccim do zalohy, Lorenzo Lucca hrot atd.

Co vy?

Jsem se normálně musel podívat kdy přišel Radja do AS a s hrůzou jsem zjistil že to bude v lednu 11 let 😳 to je prostě neuvěřitelný

AS se má zbavit tří hráčů
Hned tři hráči by měli skončit v AS Řím. Mezi nově jmenovanými italským novinářem Alfredem Pedullou překvapivě není Paulo Dybala. Namísto něj se spekuluje o konci Lorenza Pellegriniho, Bryana Cristanteho a Gianlucy Manciniho. Celek z hlavního města tím chce zatřást kádrem a nastartovat obrat v zatím neuspokojivé sezoně.
Že by konečně někdo pochopil kde v týmu je problém