Jenze to je dusledek toho, ze jsme dlouhodobe kupovali stary hrace s vysokym platem, u kterych bylo jasny, ze je dal uz neprodame. Tohle musime zmenit a ja verim, ze to Gasperini tak planuje. Mlady hrace s rozummym platem, ktery casem nekam strelime. Musime si v nekterejch ....
přitom slovo projekt se mele furt dokola už od sensiSouhlas, jenže my kupujeme i cenově přepalene mladochy a jednoroční hvězdy, které pak horko těžko prodáváme za polovinu toho, co za ně dáme.
Já vážně doufám, že se nejede na nějaký dlouhodobý projekt a nebude se neustále točit kostra týmu.
Lecce chce 40 za Krstovice![]()
Jj projekt. Luis Enrique, vyřazení se Slovan Bratislava v předkole UEFA. To byla dovolená tenkrát. Jsem nevěděl jestli jsem nalitej a jen špatně vidím nebo to je krutá pravda.přitom slovo projekt se mele furt dokola už od sensi![]()
Taky jsem tam byl a taky si to pamatuju.Jj projekt. Luis Enrique, vyřazení se Slovan Bratislava v předkole UEFA. To byla dovolená tenkrát. Jsem nevěděl jestli jsem nalitej a jen špatně vidím nebo to je krutá pravda.
Jsme ho u nás rozvinuli a pustili do světa...A kde je Enrique dneska?....
Bohužel jsem tam byl a vzal kámoše ti mi to dodnes nejsou schopni odpustit na jakou sracku jsem je vzalTaky jsem tam byl a taky si to pamatuju.![]()
same hereJj projekt. Luis Enrique, vyřazení se Slovan Bratislava v předkole UEFA. To byla dovolená tenkrát. Jsem nevěděl jestli jsem nalitej a jen špatně vidím nebo to je krutá pravda.