Přestupák léto’25

já asi budu radši, když zůstane, pokud má hrát jako loni
ano, dělá taky svoje boty, občas propadne dozadu a vepředu často zbytečně chybuje a zabije akci, ale pořád to byl loni rozdílovej hráč, jak kdysi pravíval 90210 tady na fóru, dal důležitý góly, měl důležitý áčka a člověk měl zas chvíli dojem, že máme užitečnýho krajního beka
peníze tak nějak odmítat řešit a uvažovat nad nima, oni to za nás udělají jiní. bohužel si myslim, že často ty nutný/neodmítnutelný prodeje zas tak nutný nebyly, jednak pamatuju si při odchodu, jak se slavilo třeba nad odchody rudigera a emerson palmieriho, jak jsme na ně vyzráli, a pak ti hráči ukázali potenciál, o kterej jsem za za pár šupů připravili, jednak nikde není psáno, že ty získaný peníze budou účelně použitý (jsem si vědom, že nějaký prodeje udělat musíme kvůli ffp, ale to už je na mě úplně daleko, nad tím uvažovat...)

já asi budu radši, když zůstane, pokud má hrát jako loni
ano, dělá taky svoje boty, občas propadne dozadu a vepředu často zbytečně chybuje a zabije akci, ale pořád to byl loni rozdílovej hráč, jak kdysi pravíval 90210 tady na fóru, dal důležitý góly, měl důležitý áčka a člověk měl zas chvíli dojem, že máme užitečnýho krajního beka
peníze tak nějak odmítat řešit a uvažovat nad nima, oni to za nás udělají jiní. bohužel si myslim, že často ty nutný/neodmítnutelný prodeje zas tak nutný nebyly, jednak pamatuju si při odchodu, jak se slavilo třeba nad odchody rudigera a emerson palmieriho, jak jsme na ně vyzráli, a pak ti hráči ukázali potenciál, o kterej jsem za za pár šupů připravili, jednak nikde není psáno, že ty získaný peníze budou účelně použitý (jsem si vědom, že nějaký prodeje udělat musíme kvůli ffp, ale to už je na mě úplně daleko, nad tím uvažovat...)
Takhle nějak, včetně toho závěru, jsem se chtěl včera k Angelinovi vyjádřit taky (dokonce jsem to včera rozepsal), ale nenašel jsem duševní chuť to nějak smysluplně stvořit. Takže dík, podepisuju.

Takze obetujeme jedneho z dvojice Kone/Ndicka
Kone nepůjde jistě to by někdo musel dát aspoň 70 mega, Ndicka bohužel asi ano pokud se neproda někdo kolem 20 ale kdo by za to stál z týmu 🤷 Pellegrini, Cristante o ně není zájem 😃 možná Abraham ale toho pod 20 je škoda když stal 40, Eldor za 10 by mohl jít

Prý potřebujeme do pěti dnů ještě 15 mega. A snažíme se to urvat přes Angelina (prý ho chce Ghisolfi do Sunderlandu a prý se na něj ptali i z Atlética, kam se nepovedlo přivést Hernandeze) nebo trojici Šomurodov, Paredes a Celik. Byl bych jednoznačně pro tu druhou variantu, ale ty kluby většinou nemají kam spěchat, zatímco nás tlačí bota dost. Píše se dost i o odchodu Baldanziho, Bologna, Parma a Turín. Mě se jako hráč líbí, jen nevím, jestli se moc hodí Gaspovi do systému. Pellegrini prý má nabídku z Arábie, kam nechce, El Shaarawy zase z MLS a Turecka. O Abrahama stojí Besiktas, ale není to jeho první volba. Teď nám prostě nic nehraje do karet. Prodat Angelina před MS klubů, tak jsme v pohodě a snad bysme měli už i rozjednanou náhradu v podobě De Cyupera, kterýho Gasp hodně chce, a za něhož teď nabízí pálku Brighton.

Nech ponúknu toho Dovbyka kým je čas a majú dve muchy jednou ranou. Aj sa zohnaju peniaze aj sa predíde riziku že za rok už po ňom neštekne ani pes a bude z toho ďalší prevar

Nech ponúknu toho Dovbyka kým je čas a majú dve muchy jednou ranou. Aj sa zohnaju peniaze aj sa predíde riziku že za rok už po ňom neštekne ani pes a bude z toho ďalší prevar

Otázka je, kdo by ho teď chtěl. Stál nás příliš mnoho peněz, potřebovali bychom ho udat aspoň za 30, aby to mělo smysl.

Ghisolfi to posral s tím Angelinem. Už mohl byt klid. Teď má ještě drzost ho chtít do Anglie za asi polovinu co Arabaci.
Všichni se soustředí na to posrane ms, nikdo nechce hned jednat

Otázka je, kdo by ho teď chtěl. Stál nás příliš mnoho peněz, potřebovali bychom ho udat aspoň za 30, aby to mělo smysl.
Je mi jasné že až taký veľký záujem nie je ale stále by sa určite ešte našiel niekto, keby dostal signál že Rím je tomu otvorený. Lenže podľa všetkého to je presne naopak a otvorene nukaju Eldora čo je zase pozeranie sa na dnešok a nie budúcnosť.
Predaj Eldora nedáva veľký zmysel kedže jeho cena je už nízka a viac sa oplatí ho mať v tíme ako spoľahlivý Backup.

Samozrejme môže sa stať že sa Dovbyk chytí a všetko bude inak ale je to zbytočný risk na klub pod FFP lebo keď nie takto o rok budú plakať že ho už uplne nikto nechce a potrebujú zase niekde (predajom dobrého hráča) získať peniaze na nového prvého útočníka.

Je mi jasné že až taký veľký záujem nie je ale stále by sa určite ešte našiel niekto, keby dostal signál že Rím je tomu otvorený. Lenže podľa všetkého to je presne naopak a otvorene nukaju Eldora čo je zase pozeranie sa na dnešok a nie budúcnosť.
Predaj Eldora nedáva veľký zmysel kedže jeho cena je už nízka a viac sa oplatí ho mať v tíme ako spoľahlivý Backup.

Samozrejme môže sa stať že sa Dovbyk chytí a všetko bude inak ale je to zbytočný risk na klub pod FFP lebo keď nie takto o rok budú plakať že ho už uplne nikto nechce a potrebujú zase niekde (predajom dobrého hráča) získať peniaze na nového prvého útočníka.

Myslím, že v současný době Massara prodá úplně cokoli, aby ten deadline stihl. A klidně i Šomurodova. Protože Dovbyka evidentně nikdo nechce, i jeho agent říkal, že rozhodně zůstane v Římě a bude bojovat o místo v základu s další posilou. Mě se taky moc nelíbil, ale dává mi smysl věřit, že ho Gasp vzkřísí, než nechávat v týmu někoho, komu se za poslední 3 roky povedla půlka jedný sezony.