Benfika chce Dahla za 12, my chceme 15 nebo tak něco.
Bove podle mě přístroj už má, takže ten je ze hry
Bove podle mě přístroj už má, takže ten je ze hry
Panic by to byt nemel….Claudio rikal minuly tyden,ze uz je podepsanTak to vypadá, že Cesc to bohužel nebude, Como odmítá vůbec mluvit o tom, že by odešel. Zas to ve mě nevyvolává dobrý pocity, ujíždí nám vlak jako již poněkolikáté. Aby z toho nebyl zas nějakej panic buy. Jestli mladý, koncepční trenér se zkušenostmi z Itálie, tak jednoznačně Farioli.
Daje!
To jsem si taky myslel, ale teď jsme zas v kontaktu s Terzicem, tak nevímPanic by to byt nemel….Claudio rikal minuly tyden,ze uz je podepsan
Pokud přijde Terzic, tak Hummels určitě odvolá důchod.To jsem si taky myslel, ale teď jsme zas v kontaktu s Terzicem, tak nevím
Ten by mel jit do TottemuTo jsem si taky myslel, ale teď jsme zas v kontaktu s Terzicem, tak nevím
Také to nechápu. A také nechápu ty články, že jsme oslovili toho a toho, teď např Terzic, když už údajně je trenér vyřešený? Tohleto mlžení. Xabiho představili v Realu, ETH v Leve, ale Roma to tají pač asi nikoho pořešenýho nemá. Nebo nevím. Ale od čeho by byly noviny.Já jsem asi jediný, kdo ten hajp kolem Cesca nechápe
Trošku to tak vypadá, ale chci věřit slovům Ranieriho.Evidentně máme hovno
Taky právě myslím. Věřme, že se ladí poslední detaily smlouvy a jméno brzo bude.Moc mi nesedí, že by se Claudio nechal vtáhnout do takových her, kdy by řekl že máme trenéra a ve skutečnosti bychom neměli
Moc mi nesedí, že by se Claudio nechal vtáhnout do takových her, kdy by řekl že máme trenéra a ve skutečnosti bychom neměli
Alexis Saelemaekers se po hostování v AS Řím navrátí zpět do AC Milán, kde se rozhodne o jeho budoucnosti. Belgický křídelník zaujal několik zahraničních klubů, ale setrvání v Miláně je nadále ve hře. Podle italského novináře Nicola Schiry bude klíčové slovo trenérského štábu.
Mně se líbil, ale podle všeho k nám šel bez opce?
Jinak dneska už nečtu o Fabregasovi, ale o Gasperinim.) Už je celkem načase oznámit, kdo to teda bude.