Přestupák léto’25

A Ancelotti prý na vlastní žádost končí v létě v Realu. Zajímavý, bylo by to hezký, ale kdo ví jak.

Hodně se mluví o Fariolim, tomu bych se nebránil. Ancelotti na tiskovce včera sám řekl, že odcházet neplánuje a klidně bude na lavičce Realu ještě další 4 roky.

Hodně se mluví o Fariolim, tomu bych se nebránil. Ancelotti na tiskovce včera sám řekl, že odcházet neplánuje a klidně bude na lavičce Realu ještě další 4 roky.
Taky jsem to četl, ale aspoň chviličku byla naděje. :mrgreen:

Já věřím Ranierimu. Pokud bude ve vedení, bude vše v pořádku. Tam je i srdíčko a nejenom business.

Ancelotti pôjde trénovať tu Brazíliu aj keď by som ho rád konečne videl v Ríme

Podle italského Sky je jedním z kandidátů Patrick Vieira, bývalý vynikající záložník Arsenalu a v současnosti trenér Janova. Francouz přišel k týmu v listopadu, kdy janovští bojovali jen těsně nad hranou sestupu. Teď už se klubu daří výrazně lépe, drží se kolem klidného středu tabulky.

Tohle je snad jen nějakej vtip a ne moc dobrej.

Podle italského Sky je jedním z kandidátů Patrick Vieira, bývalý vynikající záložník Arsenalu a v současnosti trenér Janova. Francouz přišel k týmu v listopadu, kdy janovští bojovali jen těsně nad hranou sestupu. Teď už se klubu daří výrazně lépe, drží se kolem klidného středu tabulky.

Tohle je snad jen nějakej vtip a ne moc dobrej.
Tech jmen už padlo spousta, naposledy i Ten Hag. Já věřím že to bude Ital

Na Ranierim sa presne ukazuje že tu teraz treba niekoho skúseného a nie tu zase vyťahovať takýchto trénerov ako Vieora.
Z čisto reálnych mien je určite najlepšia voľba Allegri ale vzhľadom nato že sa v Milane nechytil Conceicao to vyzerá že po ňom pôjde Miláno ak teda Conte nebude chcieť odísť z Neapola zvlášť potom čo mu cez zimu predali najlepšieho hráča napriek tomu že hrajú o titul čo je nonsens. Pioli mi príde malo a Sarri už ako keby za zenitom ale nehovorím žeby mi vadil.

Jenže sežeň k nám zkušeného trenéra, ze kterýho si ti naši floutci nebudou dělat prdel. K Ranierimu si nikdo z nich nedovolí a ono to tak vypadá i na hřišti.