Přestupák léto 2026

Hlavne mi to príde ako keby všetko na poslednú chvíľu , nič predom pripravené . Je pravda , že D’amico sa riešil pol prestupového ale príde mi to tak , že každý s nami vytiera rit a chce nás len vodiť za nos . Mysleli sme si , že spravíme LM a máme relatívne ok káder tak , že hráči rozdieloveho charakteru nebudú mat problém ku nám prísť ale realita je veru veľmi s celkom zlou pachutou.. nejdem to ešte úplne hodnotiť ale už ten vyber hráčov ktorý sa riešili až na greenwooda ktorý by nás asi vedel posunúť bol taký neviem no.. na jednej strane síce nikto neodišiel z tej silnej osi našej ( kone , ndicka,svilar ) ale aby sme nezohnali nejakého krídelníka typu rowe , greenwood doteraz tak neviem no. Rad by som sa mýlil a prvé kolo s fiorentinou by sme ich vybuchali ale popravde sa toho celkom obavám 🤷‍♂️

Chyba je přesně v té výměně DS. Zas a opět. Místo toho, abychom letní přestupy řešili už 1.2. tak jak všichni ostatní, tak jsme v půlce července dotáhli novýho DS. Ten teď chudák vaří z vody. Podle mně měl Massara normálně zůstat a byl klid

Frattesiho nech si nechajú ten chlapec bol za mňa nemasny neslaný v interi a aj to tam moc toho neodohral každopádne je pravda , že tých 15mil je hodný a nie ako od nás chceli ako píšeš 40+mil . Každopádne hráč ako frattesi by nas momentalne neposunul nikde.. ja si začínam myslieť ze Gasperini môže byt tiež element toho , že moc ti hráči nechcú ísť do Ríma ( hovorí sa o ňom , že je dosť tvrdý až gestapo ) vyžaduje veľa a hlavne kondične čiže niečo ako conte. V atalante sa mu to vyformovalo za tie roky . Tu bude mat o dosť viac prace.

Za Castra i Molinu jsem rád, to jsou výborné nákupy. Plus nikdo zásadní neodešel, to je za mě též zásadní. Problém pořád zůstává šíře kádru.
Ja bych teda rekl, ze spis nekvalita na konkretnich postech. Chybi nam rozdilovy hrac na levy podhrot/kraj a zaskok za Wesleyho nalevo. V tuhle chvili by nalevo hralo duo Pellegrini-Cherubini. Na Coppa Italia dobry, na LM nikoli. Plus Cristante a Mancini, to proste nejsou hraci na Ligu mistru.
Castro skvela posila, Molina taky super, Koulierakis bude taky podle me dobrej. Nikdo neodesel, taky plus. Ale nutne potrebujeme ty dve posily. Kdyby se pak povedl nejakej zaloznik, klidne volnej hrac (Kessie, Freuler jen namatkou), tak to budu hodnotit velmi pozitivne.

Ja bych teda rekl, ze spis nekvalita na konkretnich postech. Chybi nam rozdilovy hrac na levy podhrot/kraj a zaskok za Wesleyho nalevo. V tuhle chvili by nalevo hralo duo Pellegrini-Cherubini. Na Coppa Italia dobry, na LM nikoli. Plus Cristante a Mancini, to proste nejsou hraci na Ligu mistru.
Castro skvela posila, Molina taky super, Koulierakis bude taky podle me dobrej. Nikdo neodesel, taky plus. Ale nutne potrebujeme ty dve posily. Kdyby se pak povedl nejakej zaloznik, klidne volnej hrac (Kessie, Freuler jen namatkou), tak to budu hodnotit velmi pozitivne.
Já myslím, že bude hrát Dybalu, Castra a Malena v tom tridentu...

tak ten Mora by měl bejt brzo náš za 25+5 bonusy, s tim, že 50% z dalšího prodeje jde Portu, ale z toho se můžeme vykoupit za dalších 25 mega

Hovorí sa že keď sa dokončí Mora tak chcú ešte toho fofanu ( vie vôbec niekto čo je to zač ? Vôbec ho nemám napozeraneho , či ma vôbec takú hodnotu ) a ešte udogie do obrany. Toho tiež nemám nejak extra navnimaneho. Nech už skončia tieto špekulácie lebo človek je z toho unavený. Myslím si , že tento rok bude extrémne dôležité ako vydrží paolovi zdravie. Zatiaľ to vyzerá , že je vo výbornej forme a verím , že bude naša najlepšia “posila “

ten Mora ma mit vykupku 120 mega 🙈
Udogie je podle mě zbytečnost, ať vytáhnou nějakej mladej brazilskej zázrak za pár šušnů

Do prdele co je to zase za deal? 19 ti lety dítě za tyhle prachy. Jako podle mě nejsme v pozici kdy si můžeme dovolit tyhle neprověřený otazníky z portugalské ligy. Nemáme vlastní mladé talenty?

Nejspíš odejde nás nejlepší střední záložník Kone do MU ! No jako ať jdou do prdele vždyť ten střed zálohy by byl žalostný