Přestupák léto 2026

Najhoršie je , že je pol prestupového a my sme kúpili možno nejakú upratovačku do trigorie. Ak neni lákadlo Rim ako mesto aj s fanúšikmi úžasnými a do toho hráme aj LM po 100 rokoch tak ja už neviem . Je pravda , že sa zastropovali platy a nikto tam nejako extra nevyskoci platovo ale či to je ten kameň úrazu že vždy sa to proste na konci dodrbe alebo je to nesprávny vyber potencionálnych hráčov ja už neviem . Mou nám doniesol dybalu a nemal problém zavolať a presvedčiť a Gasp nám síce doniesol LM ale zatiaľ na prestupovom trhu sme jak 15 ročný chlapec na diskotéke 🤦‍♂️
Nemuzes konkurovat v penezich debilnim turkum a pyramidam…realita
Spis jde videt ze hraci byli vytipovani dobre,kdyz je takovy💶 zajem

Ten kádr bude sehraný to je výhoda ale určitě dva borce do základu to chce plus aby neprodloužil Pellegrini

Furt si rikam, ze mercato se hodnoti az na konci. Ale hrozne me irituje nase neschopnost dotahnout kvalitni hrace. A osobne mam i pocit, ze se casto honime za spatnejma, preplacenejma hracema, ktery musime prosit, aby se uracili hrat za Rim. Chci hladovy psy! Mika Godts, Tresoldi a Joaquin Seys a budu maximalne spokojenej.

Nusa s cenovkou 60 mega. My jsme proste nepoucitelny. Dal budeme nahanet hrace, ktery o nas nestoji, a ktery nezaplatime.

Nusa s cenovkou 60 mega. My jsme proste nepoucitelny. Dal budeme nahanet hrace, ktery o nas nestoji, a ktery nezaplatime.
Hlavne s lipskom obchodovať čo su najväčší židaci a vybúchajú čo to dá tak to zas bude . No obavám sa tohto mercata skôr či neskôr lebo povedzme si ten nás strop 4mil pre naj hráčov tímu neni žiadne terno. Bude to extrém ťažké . Akože pri najhoršom potrénujem a na práve krídlo ma môžu povolať 😂 obetujem sa

Já to opravdu nechápu. Neustále se ženeme za nedostupnými hráči, na které nemáme finance. Původně jsme měli mít jako vzor Atalantu, která si vybírala hráče, kteří se hodí do Gasperiniho systému, nejsou drazí, z lig jako je Belgie a Nizozemsko, s malými platy. Na nich se dá stavět, dají se prodávat, tohle je cesta.

Teď na mě Gasperini působí jako člověk, který (i kvůli tomu, že se chce neustále posouvat), jde primárně po větších jménech. Na ty ale nemáme platově ani v otázce přestupu jako takového. Ti hráči mají mnohem lepší nabídky. Nevyšlo nám to u Greenwooda, tak jsme to zkusili u Summervilla. Stejný typ hráče, stejná situace. Kupodivu to opět nedopadlo. Ale my se nepoučíme a zopakujeme to do třetice. Nusa má plat necelé 2 miliony, ale žádá 5 milionů. My máme jako strop 4 miliony. Máme na tu pozici maximálně 50 milionů, spíš méně. Nusa stojí 60 milionů. Ale někomu z téhle rovnice stejně vyšlo, že právě Nusa je jediná správná varianta.

Opravdu to nechápu. Na trhu jsou schopnější, kvalitnější a dostupnější hráči (ano, myslím tebe, El Mala). Má cenovku 45-50 milionů. Plat mnohem nižší než Nusa. A evidentně je na tom fyzicky lépe. Ale my stejně ztratíme dny Nusou. Tohle je prostě naprostej zmar a nekompetence.

Problémy jsou u nich končící kontrakty a silná vůle neprodloužit, popřípadě odejít jen a pouze do toho nebo toho klubu. Nikdo z našich "cílů" v takový situaci není.

Nusa za 50 je úlet s velmi malou šancí, že se tenhle obchod v budoucnu ukáže jako dobrý...to přesně splňuje parametry, aby do toho AS šlo. Ach jo. Greenwood byla moje vysněná posila, Summerville se mi líbil na MS - proč ne, ale Nusa...., Ty vole NUSA za 50?

Nusa za 50 je úlet s velmi malou šancí, že se tenhle obchod v budoucnu ukáže jako dobrý...to přesně splňuje parametry, aby do toho AS šlo. Ach jo. Greenwood byla moje vysněná posila, Summerville se mi líbil na MS - proč ne, ale Nusa...., Ty vole NUSA za 50?

Jen v kádru Norska jsou minimálně dva lepší křídelníci (Schjelderup, Bobb).

Teď prý cílíme na Tresoldiho, nabízíme 35 a světe div se, Bruggy chtějí 50. A my o něm pořád mluvíme...

Malen za 25 bola pri týchto cenách krádež 100rocia .. keď vidím čo chceme a za koľko chceme tak sa mi dá grcat .. príde nejaký chmulo preplatený a budeme nadávať