Přestupák léto 2026

Výborný:pipp::pipp::pipp: Ještě, že jsme se něco podobného nezjistili poslední den přestupového okna:lol: Zítra si spravíme chuť, až Pelle prodlouží stávající kontrakt❤️🧡

On hlavne jeste zadny definitivni rozhodnuti neudelal a porad jsme ve hre. Takze je to bud penize, nebo (fotbalovej) zivot.

Rekne si/reknou mu bez tam na 2 roky a pak(po vydelani🪎)zpet
Podle mě je to ambiciózní člověk a vidina LM/titulu v Serii A versus prachů v poušti....Určitě viděl včerejší záběry z oslav. To jsou věci, který podle mě můžou mít váhu.

To, co u Greenwooda. Je to zdánlivě mrzutý, ale o hráče, kterej se dobrovolně v tomhle věku chce pro prachy zahrabat v Arábii, nestojím. Z tohodle pohledu to dopadne vždycky dobře. Buď zvolí fotbal - a tedy nás, nebo zvolí prachy - a takovej charakter nechci.

Normálne , ze nič nejde ľahko , že dáme ponuku konkurencia to zoberie , príde ten koho chceme a hotovo . Tieto omáčky ságy thrillery kto to ma stále citat 😂 k holandanovi , podľa mňa malen mu isto zavolal tiež , nech mu to ne.ebe a možno aj tak príde aj keď vidina tých strašných prachov musí byt extra lákadlo a také prachy už nikdy nemusí dostať. Je to ako písal tu vyššie , otázka charakteru . Ak uprednostní nás , tak si myslím , že naši fanúšikovia ho budú na rukách nosiť už z letiska :)

Tohle je na jednu stranu pochopitelný, nabídli mu čtyřnásobek co my, neber to, obzvlášť, pokud ke klubu nemáš nějakej vztah. Zase na druhou stranu se teď může ukázát v LM a jít do tý arábie na sklonku třiceti a brát víc...
Mě spíš na tom sere to, že se tejden domlouváš a pak prostě přijde někdo se zlatou lžičkou v predeli a jen tak z plezíru tě přehodí o raketu

Najhoršie je , že je pol prestupového a my sme kúpili možno nejakú upratovačku do trigorie. Ak neni lákadlo Rim ako mesto aj s fanúšikmi úžasnými a do toho hráme aj LM po 100 rokoch tak ja už neviem . Je pravda , že sa zastropovali platy a nikto tam nejako extra nevyskoci platovo ale či to je ten kameň úrazu že vždy sa to proste na konci dodrbe alebo je to nesprávny vyber potencionálnych hráčov ja už neviem . Mou nám doniesol dybalu a nemal problém zavolať a presvedčiť a Gasp nám síce doniesol LM ale zatiaľ na prestupovom trhu sme jak 15 ročný chlapec na diskotéke 🤦‍♂️