Toho jsem viděl jako novou desítku u nás. Škoda ho
Ted to ctu…to je celkem ztrata a jeste navic pred startem…kraj i stoper dohromady kurvaCelik v Juve
Jo a nabídl mu 3 mega když teď bere 12Pokud chce hrát Gasp Wesleyho vpravo, tak by to byl velký luxus mít tam ještě Zekiho a Rensche. Stoper by byl asi 4. v pořadí. Takže z jeho strany pochopitelný krok, pro nás ztráta, navíc zadarmo k přímé konkurenci. Sebral bych jim Dušana za to
Tohle je přesný. Celik se zachoval hrozně nefér, úplně křivý jednání z jeho strany. S tímhle charakterem bude do Juventusu dobrej, my se s tím nějak popasujeme. Gasp nasranej bejt může, ale když Celik předvedl takovejhle hnus, tak to asi celýmu vedení nebude mít za zlý.Gasp musi bejt dost nastvanej. Hodne ho chtel. Dneska se mel Celik hlasit na treninku, pry uz mel objednany i letadlo. Vedeni mu poslalo podepsanou smlouvu, kterou predtim odsouhlasil, ale on ji uz nepodepsal a beze slova zmizel do Juve. To mu dalo 3letej plat za temer 4 mega rocne! Za tuhle cenu bych ho rozhodne nedrzel, treba takovej Malen ma 3,2 mega. 4,5 nabizime Summervillovi jako nasemu nejlip placenymu hraci. To at napravo radsi zustane Wesley s Renschem, nez tam cpat prumernyho, tricetiletyho a preplacenyho Celika.
Tohle je přesný. Celik se zachoval hrozně nefér, úplně křivý jednání z jeho strany. S tímhle charakterem bude do Juventusu dobrej, my se s tím nějak popasujeme. Gasp nasranej bejt může, ale když Celik předvedl takovejhle hnus, tak to asi celýmu vedení nebude mít za zlý.
Jinak asi je potřeba připomenout to, že Celik je sice univerzál, ale je to absolutní průměr na každý pozici, což těm 4M neodpovídá. Na MS tohle potvrdil.
Už by to teda chtělo i nějaký posily. Zas to necháváme na poslední chvíli
Summerville je pro mě překvapení. Čekal jsem, že po něm půjdou větší ryby.
Chtělo by to do každé řady aspoň jednoho top hráče
Dovbyk hostovani do Janova s opci, Vaz cerstve na par tydnu zranenej.A nějaké další odchody? Dovbyk? Vaz?
Tak to jsem zvědav za kolik vše pod 25 je málo to bych si ho raději v Římě nechalDovbyk hostovani do Janova s opci, Vaz cerstve na par tydnu zranenej.
Dovbyk má cenu tak 14 mioTak to jsem zvědav za kolik vše pod 25 je málo to bych si ho raději v Římě nechal