Jj. S naším stropem 4 mega moc parády neuděláš 
Byl by to takovy přestup spíš z nostalgie, ale platný by určitě pořád byl.
Byl by to takovy přestup spíš z nostalgie, ale platný by určitě pořád byl.
Jako já asi nemám problém, když nám zůstanou všichni stoperi a gólman, levý kraj zálohy potřebujeme jestli Angelino nebude schopný ještě hrát, ale nevěřím že by došli třeba 4 borci, jak to Gaspa má víme ten bude chtít dva hráče, ale s tím že budou kvalitní a do základu než že by si chtěl koupít 5 borců a čekal by co z nich vymáčkne.Dost se píše, že by mohl odejít Soule, aby neprodali Ndicku a Koneho což by pro Řím bylo úplně to nejlepší, Dybala blízko obnovení smlouvy, Elsha už je jasný a má nabídky z Janova a Benátek.Nejake pojištění za Boveho by mohlo dát 10az15 megaPíše se v podstatě jen o hráčích dopředu. To mě trochu děsí
Tak tohle si nemyslím. Nikdy se mi moc nelíbil, poslední půlrok byl vyloženě hroznej.Casto vidim jmeno Pulisic…ten by nas posunul jasne nahoru…
S tím Bovem to je co?Jako já asi nemám problém, když nám zůstanou všichni stoperi a gólman, levý kraj zálohy potřebujeme jestli Angelino nebude schopný ještě hrát, ale nevěřím že by došli třeba 4 borci, jak to Gaspa má víme ten bude chtít dva hráče, ale s tím že budou kvalitní a do základu než že by si chtěl koupít 5 borců a čekal by co z nich vymáčkne.Dost se píše, že by mohl odejít Soule, aby neprodali Ndicku a Koneho což by pro Řím bylo úplně to nejlepší, Dybala blízko obnovení smlouvy, Elsha už je jasný a má nabídky z Janova a Benátek.Nejake pojištění za Boveho by mohlo dát 10az15 megaještě Řím řeší nějaké oddálení tě finanční píčoviny co zavedla UEFA, že každý rok to solidně splňujem či co
Ber, že to nemusí být pravda něco jako ušlý zisk, když to tak napíšu, že měl nějakou hodnotu, ale Řím ho nemohl využít či co tak nějaká pojistka, ale třeba je to úplná blbostS tím Bovem to je co?![]()
Tak nějak to bude.Ber, že to nemusí být pravda něco jako ušlý zisk, když to tak napíšu, že měl nějakou hodnotu, ale Řím ho nemohl využít či co tak nějaká pojistka, ale třeba je to úplná blbost
Celej AC byl naprosto marnej, zejména poslední půlrok. Jinak je Pulisic skvělej hráč a na MS to zas dokazuje. Napravo Greenwood, uprostřed Malen a nalevo Pulisic. To by bylo hodně zajímavý. Rád bych Summervilla, ale pokud je pravda, že chce minimálně 6 mega ročně, tak ne.Tak tohle si nemyslím. Nikdy se mi moc nelíbil, poslední půlrok byl vyloženě hroznej.
Píše se v podstatě jen o hráčích dopředu. To mě trochu děsí
Celik zůstane? S Pulisicem máš víc pravdu ty, jak já - jsem vůči němu trochu zaujatej, není to můj oblíbenej hráč.Píše se taky o levým krajním obránci. Ruggeri z Atlética by byl skvělej. K němu Angelino, prý má s Gaspem nějakou domluvu, že mu dá ještě šanci a zamaká na sobě. Napravo Wesley a Rensch, popřípadě Celik, ale ten by mohl sbírat ty minimální porce minut po Ziolkowském. Prý máme nějak předddomluveného Lucumiho, kdyby náhodou Ndicka odešel.
Prý snížil platový požadavky a je ochotný zůstat. Jako rozšíření kádru na post levýho stopera/beka pro nouzový případy je dobrej, má dost zkušeností a kromě mzdy nemusíme platit nic dalšího.Celik zůstane? S Pulisicem máš víc pravdu ty, jak já - jsem vůči němu trochu zaujatej, není to můj oblíbenej hráč.![]()