Přestupák léto 2026

Viděli jste včera přátelák Nizozemska? Summerville byl naprosto výbornej. Občas míč předržel, ale ta přímočarost, dravost, zrychlení a souhra s Malenem, to byla paráda.

Last edited:
Viděli jste včera přátelák Nizozemska? Summerville byl naprosto výbornej. Občas míč předržel, ale ta přímočarost, dravost, zrychlení a souhra s Malenem, to byla paráda.
On je už delší dobu dobrej, občas trošku propad formy, ale jinak poměrně konzistentní. 24 let, levý křídlo, hodně rychlej, dobrej driblink...tohle by byl fajn přestup si myslím. Rád chodí 1v1, my těhlech hráčů moc nemáme.

On je už delší dobu dobrej, občas trošku propad formy, ale jinak poměrně konzistentní. 24 let, levý křídlo, hodně rychlej, dobrej driblink...tohle by byl fajn přestup si myslím. Rád chodí 1v1, my těhlech hráčů moc nemáme.
Přesně. A s tím triem Greenwood - Malen - Summerville....to by mohl být opravdu útok na Scudetto. Zvlášť, když budeš mít na lavičce Dybalu s Pellegrinim a novýho náhradníka za Malena. Vaze bych poslal na hostování a jeho minuty věnoval Arenovi.

A ten Greenwood by hrál pod Malenem? Není to spíš hroťák?
Nebejt jeho hříšný minulosti tak je možná teď ve fázi, kdy by se o něm AS mohlo jen zdát. Technicky, rychlostně a zakončením je to světová extratřída, levou nohu má luxusní. To je hráč, kterej je schopnej udělat rozdíl, AS by podle mě hodně pomohl. Za mě by tohle byla posila č. 1, hotovej hráč. Moc bych ho chtěl, to jeho domácí nasílí bylo možná i zveličováno, snad to nebude problém při potencionálním přestupu.

Prosadil se i v Premier League v době, kdy byl ještě teenager, za mě to je sázka na jistotu, ale jasný...člověk nikdy neví.
To není žiadna záruka. Dovbyk strieľal góly v Španielsku v Taliansku je stratený. Vždy si treba uvedomiť že každá liga má svoje špecifiká. Na Rím prestup za 50 miliónov je risk. Za posledné roky tieto najdrahšie prestupy zlyhali. Keď to zlyhá čo spravíš ako zaplataš - 50 melónov ? Okamžite máš zase ohrozene finančné zdravie. LM by mala poslúžiť nato aby sa klub finančne konečne zastabilizoval. Hostovačka ako v prípade Malena je ideal. Ale Gasp ho chce tak snáď risk vyjde

Massara končí🤣👏! Z Atalanty prichádza D Amico.