Přestupák léto 2026

No z role kapitana stejne sestoupil(to lezeni a diskutovani boha jeho)….
stal se z nej brzdici posunovac….
kopne jednu z deseti standartek dobre…
To uz si tvuj verdikt muzeme podepsat ted
Já mu hrozně chci věřit, ale vždycky se mi vrací ty obrázky, kdy leží na zemi, brečí, nadává, pak se zvedne a krokem se začne vracet. Já z něj taky rostu, ale třeba se v něm něco hne.

Já mu hrozně chci věřit, ale vždycky se mi vrací ty obrázky, kdy leží na zemi, brečí, nadává, pak se zvedne a krokem se začne vracet. Já z něj taky rostu, ale třeba se v něm něco hne.
Já bych mu na trenalu za ty jeho pády pošlapal hlavu, hnus co tam dělá hráč k hovnu a bere 5 mega

Pokud Gasp chce udržet Dybalu s Pellegrinim a koupit dvě křídla plus zadarmo Brandta, klidně bych Pelleho právě kvůli Brandtovi obětoval. Ten rozdíl v kvalitě je enormní.

na druhou stranu sice ano, co jiného měli dělat, ale poslední trenéři mu kolikrát v klíčových chvílích věřili. když se zdálo, že už si nekopne, najednou hrál v základu v derby nebo v jiném důležitém zápase a kolikrát se mu i podařilo něco důležitého udělat. jasně, je to trošku lenechod, ale i fotbalista. a nemůžete mít jen tým běžců (ani když jste gasperini).

na druhou stranu sice ano, co jiného měli dělat, ale poslední trenéři mu kolikrát v klíčových chvílích věřili. když se zdálo, že už si nekopne, najednou hrál v základu v derby nebo v jiném důležitém zápase a kolikrát se mu i podařilo něco důležitého udělat. jasně, je to trošku lenechod, ale i fotbalista. a nemůžete mít jen tým běžců (ani když jste gasperini).
Kamaráde ten je k hovnu v AS ať jde třeba do Janova, standartky může kopat někdo jiný (Dybala, Maročan) a ve hře je nám hovno platný dal bych výplatu,že kdyby se nezranil tak neuhrajeme LM s ním v základu.Brzdi akce, leží pohyb sice nějaký má, ale úplně jinde než by měl být a za ten jeho plat můžeš mít lepší hráče

To že Lorenzo dostává prostor je mi záhadou. V dnešním pojetím fotbalu je absolutně zbytečnej. Působí to na mě, že dostával prostor tak trochu na sílu jen kvůli tomu, že je bývalý kapitán a že je odchovanec. Pokud by nebyl odchovancem tak u nás už tři sezony není a prodal by se někam do prdele.

Kamaráde ten je k hovnu v AS ať jde třeba do Janova, standartky může kopat někdo jiný (Dybala, Maročan) a ve hře je nám hovno platný dal bych výplatu,že kdyby se nezranil tak neuhrajeme LM s ním v základu.Brzdi akce, leží pohyb sice nějaký má, ale úplně jinde než by měl být a za ten jeho plat můžeš mít lepší hráče
štěstí, že to tu nečte klida :D

Pokud Gasp chce udržet Dybalu s Pellegrinim a koupit dvě křídla plus zadarmo Brandta, klidně bych Pelleho právě kvůli Brandtovi obětoval. Ten rozdíl v kvalitě je enormní.
Kdoví jak to s těma posilama bude. Zase chceme klasicky všechny za bambilion a nakonec budeme rádi i za toho Pellka

Přiznám se, že oceňuji tvůj věčný optimismus 💪 bez ironie. Ty by si nedokázal zkritizovat ani útočníka co nedal v životě gól.

A co se pelleho týče, tak já bych nad ním hůl taky nelámal, ale s tím šlápnutím na "xicht" když se bude válet souhlasím 🤣

Last edited:
jestli to s tím fotbalem myslíme vážně, musíme držet lidi jako je svilar (kterej navíc podle mě je u nás spoko, možná na něj trošku dejchla atmosféra, nevím a nechci to přeceňovat, ale nepřijde mi, že by se někam hnal)

Za každou cenu musíme udržet tu aktuální osu Svilar, Wesley, Pisilli, Malen. Kromě nich je mi asi jedno, kdo půjde.

jestli to s tím fotbalem myslíme vážně, musíme držet lidi jako je svilar (kterej navíc podle mě je u nás spoko, možná na něj trošku dejchla atmosféra, nevím a nechci to přeceňovat, ale nepřijde mi, že by se někam hnal)
Určitě, on se delší dobu profiluje jako romanista. Ne na sílu, ale prostě proto, že to tak cejtí. Je u nás spokojenej, milovanej fanouškama, na sítích pořád ukazuje, jak moc má klub a fanoušky rád. Jeho určitě nechat.