Předkolo LM 2. zápas: ROMA vs. Porto

Ale najviac mi je luto tohto. Strasne tazko sa nato pozera. A najhorsie je natom to ze je uz nato zkvynuty po tolkych rokoch :(

typicka PSYCHO LABIL ROMA aku pozname,rok co rok v LM uplna blamaz :zed: :zed: :zed: som velmi nasramy,hento Porto bolo bolo najslabsie za posledne roky....este ze som isiel na nocnu ,2 polcas by som nedopozeral...prvy zapas sme mali vyhrat 3-0 a bol by pokoj ,De rossiho nechcem vidiet par tyzdnov,zas a znova sa nechal v dolezitom zapase vylucit.........velky klobuk dole pred naingolanom,to co predvadza a nabeha je nieco neskutocne,toto je pravy Riman
-skoda ze tam Luciano na 2 polcas nedal Tottiho ,ozil by cely stadion,ten uz musi byt z tychto blamazi a vypadnuti uz frustrovany
-budeme hrat EL,co znamena viac sil na domacu ligu,sezona je v riti uz v auguste a vsetko zachrani uz len scudetto ,ale nato treba vyradit psychicky slabych hracov.
-som sklamany
-do pici!
- FORZA ROMA !

Hlavně, že jezdíme na turné do prdelí kde hrajeme s Torontem a podobnýma supakama...DDR bere 6M? Za co?

Danielle bol v Porte najlepsi hrac a hlavny dovod, preco sme uz tam neprisli o ten dvojzapas...
inak je to majster sveta, kde stal tiez tri zapasy za cervenu laktovku.
on sa z casu na cas premotivuje a obcas si to niekto odnesie, je to taky taliansky Roy Keane a myslim si, ze bude vnimany po skonceni kariery podobnym sposobom...

asi je to prilisne chcenie, podobne ako obcas vybuchol Francesco (Poulsen, Balotelli)... podla mna je u nich rovnaky dovod a to taky, ze nemaju s Rimom vela uspechov a v dolezitych zapasoch im chyba klud.
uspech plodi uspech, neuspech plodi neuspech.
Rim je este stale viacmenej neuspesny (velko)klub a nemyslim si, ze sa to coskoro zmeni.

Maxi Pereira si na delší čas odpočine od fotbalu. Uruguayský defenzivní univerzál Porta si z odvetného utkání 4. předkola Ligy mistrů proti AS Řím (3:0) odnesl zranění nohy a po operaci bude mimo hru dva až tři měsíce.

Tolik asi k tomu, že byla červená neoprávněná
Dani to prostě posral, šel tam pozdě a ještě jak psychopat, na místě a za situace, kde to vůbec nic neřešilo.

Agostino napsal:
Danielle bol v Porte najlepsi hrac a hlavny dovod, preco sme uz tam neprisli o ten dvojzapas...
inak je to majster sveta, kde stal tiez tri zapasy za cervenu laktovku.
on sa z casu na cas premotivuje a obcas si to niekto odnesie, je to taky taliansky Roy Keane a myslim si, ze bude vnimany po skonceni kariery podobnym sposobom...

asi je to prilisne chcenie, podobne ako obcas vybuchol Francesco (Poulsen, Balotelli)... podla mna je u nich rovnaky dovod a to taky, ze nemaju s Rimom vela uspechov a v dolezitych zapasoch im chyba klud.
uspech plodi uspech, neuspech plodi neuspech.
Rim je este stale viacmenej neuspesny (velko)klub a nemyslim si, ze sa to coskoro zmeni.

Tohle je pravda, souhlas.

vykupis po sezone Rudigera a chces na nom postavit obranu do buducej sezony a po tyzdni si urve tak na tristvrt roka koleno... riesis Digneho, za ktoreho pyta PSG prilis a kedze mas alternativu, ktoru tvoj trener dobre pozna a velmi chce, nechas ho radsej zaplatit Barcelone, no a tvoja alternativa na novu sezonu si pred prvym sutaznym zapasom urve tak na tristvrt roka koleno.

nebyt tychto incidentov, Vermaelen nehra v Porte dva dni po tom, ako vystupil z lietadla...
a hlavne Emersona neuvidis na ihrisku ani zdaleka... inak ten chlapec nasadil v tom dvojzapase korunu vsetkym drevakom, ktorych sme na lavej strane obrany videli za posledne roky neurekom.

a este mam stale v hlave ten zazracny dvojzakrok Casillasa v Porte za stavu 0-1, ked tusim najprv vychytal Salaha a potom aj odrazenu loptu Radju... tam, ked to padne na 0-2, tak je hotovo, Vermaelen ma cas v klude sa zohrat s Manolasom, Emerson zohrieva lavicku a Danielle hra v odvete na svojom poste...

ten druhy zapas sme absolutne nezvladli, o tom ziadna, ale dopomohlo tomu hodne vela zhod okolnosti...
by som povedal, ze si to Spalletti a Sabatini (ale aj mnohi hraci) za tu pracu, ktoru spolu v poslednych mesiacoch odviedli, fakt ani nezasluzili... a na zaklade skusenosti s Rimom tusim, ze si ten kalich horkosti vypiju poriadne do dna... asi by som sa na ich mieste radsej venoval frajerkam, lebo to vyzera na dalsiu crazy sezonu.

:danko:

Agostino, tohle je obecně nebezpečná myšlenka, věřit, že je to nepřízeň osudu, souhra špatných okolností a samý kdyby... Nezbývá než doufat, že tohle Luciano v týmu potlačí, páč pak je to skutečně cesta za crazy sezonou. Je to klišé, ale úspěšné týmy (a nejen týmy) od těch neúspěšných odlišuje právě to, že stěstí ani smůlu nepřeceňují a prostě dělají vše, aby to urvaly i navzdory "osudu". A myslím, že právě to Římu zoufale chybí.

Druhým problém je popsán trefně tady:
https://asroma.co.uk/2016/08/25/champions-league-the-effects-of-romas-elimination-by-porto/

"At Roma, people are too quick to exalt themselves. Florenzi, for Sabatini, was ready to become Dani Alves, and Paredes, in Spalletti’s view, “is better than Pjanic”. Actions on the pitch say otherwise..."

neverim v osud, ale myslim si, ze dnesny futbal je natolko komplexna oblast, ze mala zmena moze mat nedozierne nasledky...

pamatam si finale Euro 2000 - Del Piero isiel po Tottiho prihravkach dvakrat sam na Bartheza za stavu 1-0 a Francuzi vyrovnali po nahodnom Barthezovom nakope v poslednych desiatich sekundach zapasu... rozdiel medzi tym, ze majstri Europy neboli Taliani, ale Francuzi, bol v tomto konkretnom pripade uplne minimalny... a ak by vyhrali Taliani, Totti je vyhlaseny ako hrac zapasu (mozno aj turnaja) a okamzite ma taku celosvetovu reputaciu, aku sa mu podla mna nasledne nepodarilo pocas celej kariery dosiahnut... a myslim, ze by to malo vplyv aj na Rim a na jeho vysledky... samozrejme netvrdim, ze je to vsetko (aj prehra s Portom) Del Pierova vina :mrgreen:

a suhlasim, ze takto uvazovat je nebezpecne, ba povedal by som, ze (nielen) vo futbale nepisane zakazane.
inak napriklad Spalletti po zapase nechce hladat ziadne vyhovorky - http://romapress.us/2016/08/24/spaletti-there-are-no-excuses/

“There are no excuses, alibis are for the weak. We will have to ‘defeat’ this defeat, which now becomes a new opponent of ours we must beat with hard work and commitment.”

tu uvahu som napisal z mojej pozicie, byt na Spallettiho mieste, urcite si nieco take nedovolim...
myslim, ze Spalletti sa prave nieco taketo bude snazit potlacit, ale z toho, co som vo futbale doteraz zazil si nemyslim, ze sezona napriek tejto jeho snahe nebude jednou z tych sialenych... uz sa tie zjeby na tom ihrisku predvcerom udiali. kazdopadne bude zaujimave sledovat, ako sa s tym opat raz popasujeme, Spalletti uz naviac v tejto rieke raz bol. tato sezona moze byt este kludne 'sialena' aj v pozitivnom zmysle.

Ago, tie tvoje úvahy my pripadajú také, ako keby som pred rokmi neobjavil veľkú nugátovú čokoládu za pár centov, nebol by som teraz obézny.

Leicester
Porto
Bruggy
FC Kodaň

...to mohla bejt naše skupina, která je víc než hratelná

Já furt vidím obrovskej díl neúspěchu v tom, že Sabatini ty Vermaeleny, Fazia a Bruny Perese přivedl opět a znovu zasraně pozdě. Spalletti několikrát prohlásil, že chce mít mančaft na začátku přípravy kompletní. A tihle 3 hráči přišli kdy? ... Netřeba odpovídat.

No, co už. Také souhlasím s tím, že bysme EL rozhodně vypouštět neměli. Už kvůli tomu 4. koši. A taky zlepšení reputace a zvednutí evropského sebevědomí.

Preco je tu tendencia sudit celu sezonu podla jedneho zapasu? Alebo incidentu? Alebo momentu?

Tony napsal:
Preco je tu tendencia sudit celu sezonu podla jedneho zapasu? Alebo incidentu? Alebo momentu?

U takhle důležitýho zápasu se to dá pochopit, přišlo se o obrovský příjmy.