Předkolo LM 2. zápas: ROMA vs. Porto

vsetko sa vyvija v ich prospech, oni maju dve standardky, daju gol, my mame 10 a nic, Casillas po dvoch rokoch zrazu caruje a sudi sa namiesto cistej zltej rozhodne zrobit geroja...

Hoši to dáme ještě ... Ten jejich kapitám je vyloženě na přesdržku, toho měl de rossi praštit než udělat šlapák ... *omg*

Moc nevim z čeho chcem dat gol. Jediné, co mě drží v naději je Porto, které na mě působí, že se uspokojilo se současným stavem. Musíme je nějak překvapit.

Pravá strana skoro nedostala balon, Salah se dotkl balonu poprvý až snad při tý střele
Diego chudák oddře celou levou stranu sám
Paredes se mi upřímně vůbec nelíbil, jeho post prakticky hrál DDR, kterej ze stopera vybíhal až k soupeřovu vápnu....jak to dopadlo, víme
Naše finální fáze je hrozná
jestli tohle nějakym zázrakem uděláme....

Tohle je hotovy...De Rossi zbytecne, slapak na holen, kterej byl asi spravne ocenenej rudou. Na celym tymu jde citit krec, nervozita, vycniva Radja.

Je to napiču, a mám z toho piču. Spadol mi celý sopcat, compy mám dojebané, seká mi to jak kurva a my hráme úplnú piču, ktorú zaklincoval DDR.

Abaddon napsal:
Tohle je hotovy...De Rossi zbytecne, slapak na holen, kterej byl asi spravne ocenenej rudou. Na celym tymu jde citit krec, nervozita, vycniva Radja.

Radja je jiná liga. :smoke: Já myslím, že červená je hodně. Nic není hotové sakra! :nenene:

Tottiho místo Džeka, Diega stáhnout k Radjovi s Kevem a spoléhat na Salahovu rychlost a Tottiho genialitu....jinak nevidim východisko

Džeko je dneska marný, ten gól nedá. Mělo to tam spadnout Salahovi kurva :zed: teď už 2 góly těžko dáme a i kdybychom dali jeden, tak 120 minut v 10 nedáme

Ten Emerson je PICA !!!!!! Bože to je piča neskutečná. Tohle není normální už ale. Doufám, že to neskončí jako každý rok výpraskem....