Předkolo LM 2. zápas: ROMA vs. Porto

FEROAS napsal:
Prosim vas, viete niekto o spolahlivej aplikacii, ktoru si stiahnem a pozriem si v klude a zadarmo dnesny zapas cez mobil? nebudem mat pristup k PC

Stahni si aplikaci sopcast ! A před zápasem sem koukni a já sem dám funkční odkazy, na které jenom klikneš a fotbal ti pojede. Dej si ale pozor na to, aby jsi byl na Wi FI, protože to tahá strašně moc dat, takže pokud máš nějaký obyč datový tarich u operátora, tak by ti to za pár minut sežralo všechno -))

LE FORMAZIONI UFFICIALI

Roma (4-2-3-1): Szczesny; Bruno Peres, Manolas, De Rossi, Jesus; Nainggolan, Paredes, Strootman; Salah, Dzeko, Perotti.
A disp.: Alisson, Crisanto, Fazio, Emerson Palmieri, Vainqueur, Gerson, Iturbe, Totti, Ricci, El Shaarawy.

Pique napsal:
LE FORMAZIONI UFFICIALI

Roma (4-2-3-1): Szczesny; Bruno Peres, Manolas, De Rossi, Jesus; Nainggolan, Paredes, Strootman; Salah, Dzeko, Perotti.
A disp.: Alisson, Crisanto, Fazio, Emerson Palmieri, Vainqueur, Gerson, Iturbe, Totti, Ricci, El Shaarawy.

Já s tím docela souhlasím. Co je s tím Faziem, proč skoro nehraje?

dobra sestava verim jim a koho by jste dali ze da gola chci tam neco rubnout za mne asi dzeko nebo radja

No to snad neni mozny!!! Hrozna obrana pri tomhle..... ale stale verim, i kdyz minuly utkani bylo mnohem lepsi. Ted oc nejdriv vyrovnat!

no do riti,uz pri tom centri som bol dosraty...teraz sa ukaze ako je natom naozaj so psychikou !...idem na nocnu,2 polcas neuvidim :zed:

Zatim se nebojim, prvni polocas nebyl ani proti Udinese dobrej. Zkratka to musi drtit ve druhym, v coz doufam...

PsYchr napsal:
Přijde to jenom mě, nebo Kevin strašně pozdě reaguje?

Taky si toho vsimam cim dal vic... ale on se zvedne. Dva roky sou desne dlouha doba....