Předkolo LM 2. zápas: ROMA vs. Porto

A je to tady, dámy a páni,

zápas sezony, který ji dost možná rozhodne. Z ekonomickýho, morálního, duševního a sportovního hlediska klíč, kterej nás může na půl sezony zabít, nebo nastartovat.

Tentokrát už zítra, tj. úterý. Řídí Polák Marciniak, kterej je většinou katem portugalskejch týmů. Zkušenej sudí, kterej moc nekouskuje hru a doufám, že nesáhne ani jednou pro červenou kartu :D Minule nás to vyloučení zabilo, i když klobouk dolů klukům, jak to vybojovali. Rozhodně nehrát na remízu, to by byla smrt. Musíme dát alespoň jeden gól.

Trochu se bojím JJe, o kterým Spal mluvil jako o základu na Porto. Furt bych tam radši viděl Fazia.
Sestava asi teda takhle:

Szczesny - Peres, Manolas, JJ, Emerson - Strootman, De Rossi, Nainggolan - Salah, Džeko, Perotti

Začínáme ve 20:45, tak pořádně fandit, plnej stadion a ukažte, že si LM zasloužíte! Porto mě moc nedostalo, a to hráli ve výhodě i doma. Tak snad to bude super fotbal s ještě lepším výsledkem!

Daje ROMA! :tlesk: :tlesk: :Ok: :sala:

daje! uplně náhodou to někde nedávaj, co, že by třeba přerušili olympiádu a frkli to na čtyřku? :mrgreen:

Sushi napsal:
daje! uplně náhodou to někde nedávaj, co, že by třeba přerušili olympiádu a frkli to na čtyřku? :mrgreen:

Je pravda to, čo sa hovorí, že odkedy si dávaš profilovky na detskej trojkolke a chodíš beertour, nevieš, čo sa deje. Olympiáda včera skončila :skod:

BTW, s tým Jesusom snád vie Luciáááno, čo robí. Predsa len je rýchlejší a výbušnejší ako Fazio.

jsem měl těžkej víkend :mrgreen: stejně už to bylo dlouhý, nuda... takže to nedávaj, jo?

Carlo napsal:
Je pravda to, čo sa hovorí, že odkedy si dávaš profilovky na detskej trojkolke a chodíš beertour, nevieš, čo sa deje. Olympiáda včera skončila :skod:

On Sušo nevie ani, že čtyřka už asi dva roky nie je čtyřka. Holt daň za to, že sa rozhodol byť fotrom. :mrgreen:
Daje Sušo, daje Roma! :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag:

Nevidel som prvý, nevidel som Udine a neuvidím ani odvetu, pretože som sa rozhodol mať frajerku, ktorá sa rozhodla, že na fotbal nemám čas. Tak by ste ma prípadne mohli niekto informovať esemeskou, alebo tááák.

Dík.

chetit napsal:
moze mi niekto prosim vysvetlit ako funguje ten program Sopcast? prosim

http://sopcast.en.softonic.com/ stiahni. Potom napríklad cez stránku http://www.livetv.ru, keď si nájdeš zápas máš priamo prepojenie, že ti to otvorí program s príslušným channelom. Ak ti niekto hodí odkaz na sop, ako minule masterhunter, tak si len otvoríš sopcast (nepotrebuješ sa registovať, máš tam free login), a len do horného panelu to prekpoíruješ a stlačíš tú šípku vpravo a začne ti načítavať.

danko10 napsal:
Carlo napsal:

On Sušo nevie ani, že čtyřka už asi dva roky nie je čtyřka. Holt daň za to, že sa rozhodol byť fotrom. :mrgreen:
Daje Sušo, daje Roma! :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag: :Flag:

Nevidel som prvý, nevidel som Udine a neuvidím ani odvetu, pretože som sa rozhodol mať frajerku, ktorá sa rozhodla, že na fotbal nemám čas. Tak by ste ma prípadne mohli niekto informovať esemeskou, alebo tááák.

Dík.

:mrgreen: :mrgreen:

danko10 napsal:
Carlo napsal:

Dík.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jak se to jmenuje, PD?

nojo, tyhle rozhodnutí... :lol:

ja si hlavne prajem, aby to zvladli nasi styria klucovy hraci (Manolas, Strootman, Radja a Dzeko), ktorych caka treti psychicky i fyzicky narocny zapas za necely tyzden, v Porte navyse behali hodinu o jedneho menej...

Strootman neodohral dva zapasy za tri dni za posledne dva roky, teraz ho caka v rychlom slede treti, o Radju by som sa nebal, ak by nemal za sebou Euro, Manolas uz proti Udinese nedohral uplne do konca a Dzeko je hrotovy utocnik, co je v dnesnom futbale asi najtazsi post...

:pray: :pray: :pray: :pray:

Hlavne ked to ide zas cez O2, tak by scr mohol vybaviť nejaký súkromný prenos cez net... pojd bejku!!!

scr

Carlo napsal:
Hlavne ked to ide zas cez O2, tak by scr mohol vybaviť nejaký súkromný prenos cez net... pojd bejku!!!

Jsem momentálně na dovolené v jižních cechach,takže zápas nejspíš ani neuvidím..sory
Snad pojede alespoň nejakej stream přez sopcast na founu

scr napsal:
Carlo napsal:

Jsem momentálně na dovolené v jižních cechach,takže zápas nejspíš ani neuvidím..sory
Snad pojede alespoň nejakej stream přez sopcast na founu

Sopcasty před zápasem naházím. Každopádně já teď jedu na Acestreamu (obnoš VLC) a je tam lepší kvalita - doporučuji víc než sop.

Díval jsem se na 1 pulku porta proti Estorilu a neskutečně se nadřeli na gol, kterej pak dali až v závěru. Porto se decentně trápí a já věřím v jasnou výhru. Daje ! :daje:

Ja mam taky O2 tv. Kdyz napisete podrobnej navod, tak to zkusim, ale fakt podrobnej, vubec tomuhle nerozumim. :zed:

Prosim vas, viete niekto o spolahlivej aplikacii, ktoru si stiahnem a pozriem si v klude a zadarmo dnesny zapas cez mobil? nebudem mat pristup k PC