Parma - Roma

Chci se zeptat jak je možné že když postoupime a postoupí i Juvemerda tak hrajeme u nich!!!to se losuje nebo jak to v Itálii chodí

pasta napsal:
Chci se zeptat jak je možné že když postoupime a postoupí i Juvemerda tak hrajeme u nich!!!to se losuje nebo jak to v Itálii chodí

Asi Losuje. A neni to naprosto fer. Dvakrat po sobe venku....

Není to podle umístění v lize?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Nejen Under, ale i Kalinic a i Perrotti by mohl dat konecne neco ze hry. Jdeme na ne v plne polni, trochu jsem doufal, ze by mohl hrat Fuzato, ale po 2 prohrach se potrebujeme nutne chytit.

Zatim je to pomaly a bezzuby, tj.klasika posledni doby.

To se může stát fakt jen v Itálii *omg* :p :p

Jinak parádní gól, konečně nějaký zrychlení kolem vápna. Jinak je to slabý, bezzubý. Po šestnáctku dobrý, pak bezradný. Klasika.

Líbí se mi obrana a dneska i Perotti.

Naopak mě hrozně vytáčí Ünder. Na něm je hrozně vidět, jak to má na háku a jak už myslí na AC...

Under je z formy, ale dlouho nehral, snad se do toho dostane. Jeho prodej ted je uplnej CM nesmysl

Postup je tam, jeste 3 vyhry a mame po 10-ti letech dalsi trofej :sala: S Juve venku to je bude hodne tezky, potkat je a to navic teprve ve ctvrtfinale, je na prd.

Tak 29.1 doma proti Juve podle pavouka na Livesport :?: Tak to v byla aspoň nějaká šance je doma vyřadit

pasta napsal:
Tak 29.1 doma proti Juve podle pavouka na Livesport :?: Tak to v byla aspoň nějaká šance je doma vyřadit

Já vidím 22. 1. 2020 ve 20:45 v Turíně. I Fonseca říkal, že nebude příjemný hrát dvakrát za sebou venku.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Kdyby dvakrát. Třikrát.

16. 1. v Parmě
19. 1. v Janově
22. 1. na Juvemerdě

https://www.asroma.com/en/schedule#select_schedule=0

Jo, jasně, tak já myslel jen v Coppě.