Roboti Úplně jinej sport nez my
Sushi Příspěvků 25,305 Včera v 23:11 #363 Francesco Totti AS napsal: Chceme tu LM vůbec? Není nám dobře v EL? Click to expand... chceme, ale říkal jsem si teď přesně to samý
Francesco Totti AS napsal: Chceme tu LM vůbec? Není nám dobře v EL? Click to expand... chceme, ale říkal jsem si teď přesně to samý
Sushi Příspěvků 25,305 Včera v 23:21 #364 mimochodem zas ruka, která se nepískla jen nám (nám to tehdy byla pětka víc než dneska)
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,213 Dnes v 12:04 #367 Francesco Totti AS napsal: Koukáte LM? Click to expand... Jo, to byl fotbal, co? Na to nejsme úplně zvyklí.
Francesco Totti AS napsal: Koukáte LM? Click to expand... Jo, to byl fotbal, co? Na to nejsme úplně zvyklí.
Sushi Příspěvků 25,305 Dnes v 12:22 #368 na italským fóru některý lidi vohrnujou nos, že hráli bez obran a že to není fotbal (já s tím nesouhlasím a nemyslím si, že my bychom na místě jednoho z nich dali druhýmu 4-5 gólů do tý "děravý" obrany)
na italským fóru některý lidi vohrnujou nos, že hráli bez obran a že to není fotbal (já s tím nesouhlasím a nemyslím si, že my bychom na místě jednoho z nich dali druhýmu 4-5 gólů do tý "děravý" obrany)
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,213 Před 51 minutami #370 My bysme dostali těch pět i "s obranou"... A dali jeden.