Ostatní fotbal

Sushi napsal:

dybala 4 zápasy / 8 gólů

Tak Dybala.... nebudem sa čudovat ked to skonči Barcelonou a rekordným prestupom. Mňa skôr štve druhý menovaný. To bol kauf toho roka. Prestupová cena smiešnych 9 milionov. Ešte aj ten Defrel stal viac. Pritom sa dalo čakať že v Taliansku bude Immobile znovu top kanonier.

http://www.ilcalcioignorante.com/ignoranza/calcio-nostrano/bologna-inter-rigore-dubbio/

tyve..

predpokladam, ze to odobril nejaky odbornik pri videu...
to su uz styri body plus, co maju vdaka VAR.
inter MERDA!

Trocha spekulací. Carletto vyhozen z Bayernu... Naše legenda, osm let opora, titul 1983 a člověk, co ve vlastní autobiografii píše, že chce zakončit trenérskou kariéru úspěchem ve městě sobě zaslíbeném, v Římě.

Začínám mít pocit, že to Eusebio nebude mít v následujících týdnech jednoduchý, protože tohle tifosi vědí. A myslím, že Mončičákovi to taky někdo už prozradil... Jsem na to zvědav, Carletta bych si samozřejmě moc přál, ale DiFra do toho jde naplno a takový průsaky si zatím úplně nezaslouží.

Sushi napsal:
počkej na první ztrátu bodů

a co teprv montella...

taky si právě říkám, že ztráta sem, ztráta tam a bannerů v hledišti bude stále víc...

Vincenzo bude chodit s Eusebiem na jedno, aby si dodávali odvahy asi, nebo nevim

To říká furt dokola, jak chce jednou trénovat Řím, ale když měl možnost, tak šel radši za prachama do PSG. Na to si vzpomenu vždycky když se jeho jméno začne skloňovat v souvislosti s náma.
Podle mně skončí v AC.

Francesco Totti AS napsal:
To říká furt dokola, jak chce jednou trénovat Řím, ale když měl možnost, tak šel radši za prachama do PSG. Na to si vzpomenu vždycky když se jeho jméno začne skloňovat v souvislosti s náma.
Podle mně skončí v AC.

Ancelotti by AS samozrejme jednou trenoval rad, ale stejne tak rad by pred par lety trenoval tym v TOP 5 lize, kde jeste netrenoval, kterej ma jednak ty nejvyssi ambice v lize i Evrope a druhak mu taky nabidne trojnasobnou mzdu.

Nebo tys bys snad sel pracovat do nejaky tvoji oblibeny firmy, ktera ale neni v uplne nejlepsi kondici a spis se v ni zasekas, kdyz ti jina, mnohem lepsi a atraktivnejsi korporace nabidne nesrovnatelne lepsi podminky a moznost rustu? Bylo by fajn se trochu zamyslet, nez neco podobnyho napisu. Je to v prvni rade byznys a to jeste mnohem vic, nez kdy jindy.

Ancelotti ted vyhral vsechno a mozna prave ted by byl cas, kdy by ho tohle rizikovy angazma mohlo zajimat, aby z tim oblibenym vecne loserskym tymem neco vyhral. Kdyz nas naposledy trenoval trener podobnyho kalibru na vrcholu kariery, tak z toho bylo scudetto. Bohuzel jsme ale podepsali EDF a ten kadr by skoncil do 4. mista, i kdyby nas trenoval pes nebo osel.

To je jako kdyby řekl "jednou chci trenovat AS, ale teď mám lepší a zajímavější nabídky, takže až po mně neštěkne ani pes, tak to vezmu" a to mě na tom sere nejvíc. Všude hlásá jaký je romanista a pak tohle. Hnus.

trénuje kluby co jsou kvalitativně nad námi, no... jediný psg asi ne (tehdy), zas tam byl (finanční) potenciál

slušně holky

http://video.gazzetta.it/champions-league-femminile-3-porta-vuota-falliscono-gol-gia-fatto/3c545b40-c534-11e7-84a0-0185d5d64c08?intcmp=VideoBar&vclk=VideoBar%7Cchampions-league-femminile-3-porta-vuota-falliscono-gol-gia-fatto&refresh_ce-cp

Emmanuel Adebayor on Arsenal: "I was the strongest player on the team, despite the fact that I weighed 73kg. Chelsea had Essien & Ballack in midfield. We had Rosicky. If you said as much as "how are you" to him, he would then be injured for 2 and a half months."

:lol: